آرگا
  • کد خبر: 44050
    تعداد بازدید : 1,821 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن, ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه زولبیا خوشمزه و نکات مهم طعم و فرم ایده آل

    زولبیا یکی از شیرینی های خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش از آشپزی طرز تهیه زولیبا را به شما کدبانو های عزیز و گرامی آموزش داده ایم. لطفا تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

    طرز تهیه زولبیا  قلق های خاص و منحصر به فرد خودش را دارد و باید در اندازه گیری مواد زولبیا دقیق باشید. روش تهیه زولبیا را در این مطلب به صورت مرحله به مرحله مشاهده می کنید.

    زولبیا و بامیه و گوش فیل از انواع شیرینی های پرطرفدار هستند که در ماه مبارک رمضان می توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه زولبیا را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    طرز تهیه زولبیا خانگی

    مواد لازم برای شربت بار زولبیا

    گلاب : ۲ قاشق سوپ خوری
    زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
    شکر : ۲ فنجان
    آب : ۱ فنجان
    آبلیمو : ۱ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه شربت بار زولبیا

    در قابلمه ای مناسب آب و شکر را باهم مخلوط کنید سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا شکر و آب به دمای جوش برسند و شکر به خوبی در آب حل شود.

    مخلوط آب و شکر

    بعد از این که شکر و آب به دمای جوش رسیدند گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از دو دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. بعد از اینکه شربت بار زولبیا چند جوش زد شربت را از روی حرارت گاز بردارید.

    شربت بار زولبیا

    مواد لازم برای زولبیا

    آرد : ۱.۵ قاشق غذا خوری
    نشاسته : ۲۰۰ گرم
    ماست : ۱۵۰ گرم
    روغن جامد : ۱/۲ قاشق مربا خوری
    آب یا گلاب : ۱ قاشق سوپ خوری
    جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چای خوری
    زعفران حل شده : ۱ قاشق چای خوری

    طرز تهیه زولبیا

    ابتدا در مرحله اول طرز تهیه زولبیا نشاسته و ماست را باهم مخلوط کنید می توانید نشاسته را در درون آسیاب پودر کنید تا مایع زولبیا صاف و یکدستی داشته باشید.

    مخلوط کردن ماست و نشاسته برای طرز تهیه زولبیا

     چند دقیقه صبر کنید تا نشاسته در ماست به خوبی خیس بخورد و در ماست حل شود سپس آرد را به نشاسته و و ماست اضافه کنید و مواد مخلوط شده را به خوبی هم بزنید تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.

    افزودن آرد به مایع زولبیا

    سپس روغن جامد را به مواد مخلوط شده زولبیا اضافه کنید و مواد مخلوط شده زولبیا را هم بزنید در حین هم زدن مواد زولبیا آب و یا گلاب را به همراه زعفران آب کرده به مایع زولبیا اضافه کنید.

    اضافه کردن زعفران به مایع زولبیا

    و بعد از اینکه همه مواد را با یکدیگر مخلوط کردید جوش شیرین را اضافه کنید و مایع زولبیا را به خوبی هم بزنید.
    و آن را از درون یک صافی عبور دهید تا ناخالص های مایع زولبیا گرفته شود.

    مایع زولبیا

    غلظت مایع زولبیا باید همانند تصویر زیر شود. یک ساعت به مایع زولبیا استراحت بدهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه بامیه خوش طعم و محبوب

    مایع زولبیا
    بعد از مدت زمان ذکر شده در درون تابه ای بزرگ مقداری روغن مایع بریزید و مایع زولبیا را در درون قیف مخصوص بریزید بعد از این که روغن به خوبی داغ شد مایع را به کمک قیف در درون تابه بریزید توجه داشته باشید که مایع زولبیا را باید به شکل دایره هایی که یکدیگر را قطع می کنند در روغن بریزید. بعد از اینکه یک طرف زولبیا طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید.

    دلغ کردن روغن برای روش تهیه زولبیا

    سرخ کردن زولبیا در روغن مایع زولبیا طلایی رنگ شده

    و بعد از این که دو طرف زولبیا طلایی شد زولبیا را در درون شربت بار به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بیندازید تا رنگ آن ها شفاف شود.

    زولبیا در شربت بار

    سپس زولبیا را در درون یک آبکش قرار دهید تا شهد اضافی از درون آن ها خارج شود.

    زولبیا با طعم ایده آل

    نکاتی طلایی طعم و فرم ایده آل زولبیا

    1. برای سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید زیرا روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.
    2. می توانید در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز استفاده کنید توجه داشته باشید که این قیف ها را باید با قطر تقریبی ۷ میلی متر برش دهید.سوراخ کردن قیف یک بار مصرف به اندازه 7 میلی متر
    3. اگر سوراخ قیف فلزی مخصوص زولبیا کوچک بود می توانید سر قیف را به کمک میخ و یا پیج به اندازه ۷ میلی متر باز کنید.
    4. برای طرز تهیه شربت بار زولبیا بهتر است از گلوکز استفاده کنید.
    5. زولبیا را بعد از این که از روغن خارج کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
    6. شربت بار نباید خیلی رقیق و یا غلیظ باشد زیرا شربت بار رقیق باعث خمیری زولبیا می شود و شربت بار غلیظ باعث می شود تا شهد در داخل زولبیا کمتر نفوذ کند.
    7. زیر شعله گاز را برای سرخ کردن زولبیا ها در حالت کم و ملایم قرار دهید.
    8. بعد از درست کردن ۲ یا ۳ زولبیا حتما مواد را باهم مخلوط کنید.

    روش تهیه زولبیا

    بعد از این که زولبیا ها خنک شدند آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار می دهید می توانید روی زولبیا ها را با کمک پودر نارگیل و پودر پسته به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه زولبیا نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :