آرگا
  • کد خبر: 42898
    تعداد بازدید : 2,721 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی در فر

    مرغ کنتاکی یکی از انواع غذا های خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه این مطلب از غذای ملل طرز تهیه مرغ کنتاکی با استفاده از فر به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    مرغ کنتاکی نوعی غذای ملل است که شما می توانید آن را با مخلوطی از قارچ و فلفل دلمه ای  و ادویه و چاشنی هایی مثل زعفران و آبلیمو تهیه کنید. در این بخش طرز تهیه مرغ کنتاکی را با بهترین روش و با استفاده از فر در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    با مرغ می توانید غذا های متنوع و خوشمزه ای مانند ناگت مرغ و رولت مرغ و … تهیه کنید. در این مطلب از آشپزی طرز تهیه مرغ کنتاکی را مشاهده خواهید کرد.

    طرز تهیه مرغ کنتاکی

    مواد لازم

    مرغ : ۱ عدد
    قارچ : ۲۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای : ۱ عدد
    روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری
    آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
    زعفران دم کرده : به میزان لازم
    نمک : به مزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    پیاز بزرگ : ۱ عدد

    طرز تهیه مرغ کنتاکی با استفاده از فر

    در مرحله اول طرز تهیه مرغ کنتاکی ابتدا مرغ را به خوبی بشویید اما پوست مرغ را جدا کنید. سپس تمام قسمت مرغ را زعفران بمالید و به مدت چند ساعت مرغ را در درون یخچال قرار دهید. فلفل دلمه ای و قارچ و پیاز و را به شکل چهار گوش برش دهید و آن ها را در مقداری روغن با حرارت زیاد تفت دهید تا آب نیندازند بعد از اینکه مواد مخلوط شده سرخ شدند می توانید در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی به آن ها اضافه کنید بعد از اینکه مواد مرغ کنتاکی به خوبی پخته شدند مقداری زعفران و آبلیمو به آن ها اضافه کنید و مواد را از بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت گاز بردارید.

    Recipe Chicken Kentucky (3)
    در مرحله بعدی روش تهیه مرغ کنتاکی مقداری از مواد تفت داده شده را در درون شکم مرغ بریزید و بعد از اینکه شکم مرغ را با مواد پر کردید شکم مرغ را با نخ بدوزید سپس سیخ جوجه گردان را در درون مرغ فرو کنید توجه داشته باشید که وزن مرغ باید در همه جهات یکسان شود. بال و پای مرغ را با نخ به هم بندید و مرغ کنتاکی را در درون فر قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه مرغ ترش لذیذ و نکاتی برای ایجاد طعم دلپذیر

    مرغ کنتاکی خوشمزه

    توجه داشته باشید که قبل از اینکه مرغ را در درون فر قرار دهید زیر مرغ ظرف پیرکسی که حاوی مقداری آب است قرار بدهید با این روش مرغ دیگر خشک نمی شود. گریل فر را روشن کنید و مرغ را حدود ۲ تا ۳ ساعت در درون فر قرار دهید تا روی مرغ طلایی شود سپس مرغ کنتاکی را بعد از مدت زمان ذکر شده از درون فر بیرون آورید و آن را در درون ظرف پیرکسی قرار دهید و روی مرغ را با فویل بپوشانید و دوباره مرغ را در درون فر قرار دهید و شعله پایین فر را روشن کنید و اجازه دهیدتا مرغ به مدت ۱ ساعت در فر بماند بعد از یک ساعت مرغ را از درون فر در آورید و مخلوط مواد را در اطراف مرغ کنتاکی بریزید و مجددا ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در درون فر قرار دهید.

    آموزش پخت مرغ کنتاکی با فر در منزل

    بعد از اینکه مرغ کنتاکی به طور کامل آماده شد آن را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط قارچ و آب مرغ باقی مانده در ظرف پیرکس را دور آن بریزید. امیدواریم از طرز تهیه مرغ کنتاکی نهایت لذت را برده ببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

    منبع : آرگا