آرگا
  • کد خبر: 42751
    تعداد بازدید : 11,801 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن, ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک خامه ای خانگی و خوش طعم

    کیک خامه ای یکی از انواع کیک هایی است که شما می توانید آن را برای جشن تولد خود و یا هر کدام از اعضای خانوادتان تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کیک خامه ای را به همراه طرز تهیه کیک اسفنجی در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    کیک خامه ای همانند نان خامه ای و رولت خامه ای طرفداران بسیار زیادی دارد و شما می توانید با فراگیری طرز تهیه کیک خانگی انواع متنوع کیک خانگی های شکلاتی و … را تهیه کنید.

    برای طرز تهیه کیک خامه ای به یک کیک اسفنجی نیازمند هستید. در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی را به عنوان پایه کیک خامه ای به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    تزیین زیبای کیک خامه ای

    مواد لازم

    شیر : ۱ لیوان
    شکر : ۱ لیوان
    آرد سفید : ۱ لیوان
    تخم مرغ : ۳ عدد
    وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
    خامه فرم گرفته شده : به میزان لازم
    روغن مایع : ۱ لیوان

    طرز تهیه کیک خامه ای

    ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. تا به خوبی داغ شود سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی مناسب به کمک همزن به خوبی هم بزنید مایه کیک بعد از هم زدن این مواد باید به شکل سفید و کشدار در آید.

    مخلوط شکر و تخم مرغ

    در مرحله بعدی طرز تهیه کیک خامه ای روغن را به مایه کیک اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه مواد را هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر را به خوبی الک کنید و آرد و شیر را آرام آرام به مایه کیک خامه ای اضافه کنید و مایه کیک را به کمک لیسک قنادی هم بزنید.

    روش تهیه کیک خامه ای خوشمزه

    اطراف قالب و ته قالب فر را به خوبی چرب کنید و آرد بپاشید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید سپس قالب فر را در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
    بعد از اینکه کیک اسفنجی آماده شد آن را از وسط نصف کنید.

    حتما بخوانید:  با پختن کیک خیس آشپزی تان را به رخ دیگران بکشید!

    طرز تهیه کیک خامه ای خوش طعم

    روی لایه زیری کیک خامه ای مقداری کمی شیر بریزید تا مرطوب شود. اگر می خواهید کیک خامه ای آناناسی و یا پرتقالی تهیه کنید می توانید به جای شیر در لایه زیری کیک خامه ای آب کمپوت آناناس و یا پرتقال بریزید. خامه را از قبل به کمک همزن به خوبی هم بزنید و سپس خامه زده شده را روی لایه زیرین کیک بمالید به طوری که سطح خامه مالیده شده بر روی کیک یکنواخت شود.

    طرز تهیه کیک خامه ای خوش طعم

    سپس میوه برش های میوه دلخواهتان را بر روی خامه قرار دهید می توانید به جای میوه از گردو نیز استفاده کنید و اگر می خواهید کیک پر خامه شود مجددا روی برش های میوه و یا گردو ها را خامه بریزید. اگر ترجیح می دهید کیک خامه ای ساده تهیه کنید می توانید خامه را به تنهایی در پخت این کیک استفاده کنید سپس لایه دوم کیک را بر روی لایه اول بگذارید و دوباره مرحله مرطوب سازی را به همان روشی که گفته شد تکرار کنید. می توانید تمام سطح کیک را خامه بمالید و سپس کیک را تزیین کنید.

    روش تهیه کیک خامه ای به صورت مرحله به مرحله کیک خامه ای آماده شده برای تزیین مالیدن خامه برای تزیین کیک خامه ایتزیین زیبای کیک خامه ای

    می توانید روی کیک را دوباره خامه بکشید و با کمک روش های تزیین کیک با خامه کیک را با انواع میوه ها و شکلات های رنگی و … تزیین کنید. برای آموزش پخت کیک های متفاوت و متنوع به بخش انواع کیک مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما