آرگا
  • کد خبر: 41917
    تعداد بازدید : 576 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شور و نکاتی برای طعم و مزه بهتر شور

    طرز تهیه شور خانگی بسیار راحت و آسان است و بهتر است انواع ترشی و شور در منزل تهیه شود تا شما بتوانید علاوه بر رعایت کردن نکات بهداشتی ترشی شور را مطابق میل و ذائقه خود تهیه کنید.

    ترشی شور یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید آن را در منزل تهیه کنید در ادامه مطلب طرز تهیه شور را به صورت مرحله به مرحله به شما دوستان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

    شور با انواع سبزیجان معطر و گل کلم و هویج و خیار و … تهیه می شود. ترشی شور مانند ترشی مخلوط بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

    ترشی شور با طعمی متفاوت

    مواد مورد نیاز برای ۵ دبه ۲ کیلویی

    هوج : ۲ کیلو
    گل کلم : ۲.۵ کیلو
    فلفل سبز تند : ۲۵ گرم
    سیر : یک بوته
    خیار : ۲ کیلو
    سرکه : ۱.۵ لیوان برای هر دبه
    نمک : به میزان هر یک لیوان آب ۱ قاشق غذا خوری
    شوید و نعنا خشک : ۱۰ قاشق غذا خوری ( ۵ قاشق از هر کدام )
    آب : به میزان لازم

    طرز تهیه شور در منزل

    در مرحله اول طرز تهیه شور خیار و هویج را به صورت حلقه ای یا به شکل دلخواه خود خرد کنید.

    حرد کردن خیار و هویج به صورت حلقه ای

    گل کلم ها را هم در ابعاد کوچک قطعه قطعه کنید. سپس گل کلم ها را با دقت بشویید و در درون صافی قرار دهید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود.

    طرز تهیه شور به صورت مرحله به مرحله
    مقدار آب و نمک مورد نیاز برای ترشی شور را در قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی که آب به دمای جوش رسید و چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت گاز بر می داریم. در مرحله بعدی طرز تهیه شور، خیار و هویج و گل کلم شسته شده را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر

    روش تهیه شور
    در درون دبه ها یک قاشق غذا خوری شوید و یک قاشق غذا خوری نعنا و سیر له شده بریزید. سپس خیار و گل کلم و هویج را بر روی مخلوط نعنا و سیر و شوید بریزید و فلفل ها را در درون دبه ها بریزید سپس ۱.۵ لیوان سرکه بر روی هر کدام از دبه ها بریزید.در مرحله آخر روش تهیه شور آب نمک را به دبه ها اضافه کنید و درب دبه ها را به خوبی ببندبد.دبه ها را در مکان خشک قرار دهید ترشی شور به مدت یک هفته یا ده روز جا می افتد.

    روش تهیه شورشور

    نکاتی برای طعم و مزه بهتر شور

    1. حبه سیر را می توانید در شور به صورت کامل استفاده کنید.
    2. می توانید از ترخون و ریحان به جای شوید و نعنا خشک استفاده کنید.
    3. بریا طعم بهتر شور می توانید از سبزی های معطر تازه استفاده کنید.
    4. سبزجات مورد استفاده در شور مطابق ذائقه شما است و شما می توانید از کرفس نیز در طرز تهیه شور استفاده کنید.
    5. اگر در محل گرم زندگی می کنید شور را بعد از اینکه جا افتاد در درون یخچال قرار دهید تا خاب نشود و کپک نزند.

    طرز تهیه شور خانگی

    ترشی شور را می توانید همانند خیار شور در کنار ماکارونی و کوکو سیب زمینی و هر نوع غذای دلخواهی میل کنید. همانطور که در این مطلب مشاهده کردید طرز تهیه شور در منزل با آسان ترین روش امکان پذیر است. برای آموزش انواع شور کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :