آرگا
  • کد خبر: 40957
    تعداد بازدید : 2,856 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه آلبالو پلو محبوب و دوست داشتنی

    آلبالو پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و بی نظیر ایرانی است. این غذا را می توانید با طعم شیرین و ترش و یا ملس طبخ کنید. در این مطلب طرز تهیه آلبالو پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز آموزش آشپزی آرگا آموزش می دهیم.

    آلبالو پلو از جمله غذا هایی است که در فصل تابستان با توجه به موجود بودن آلبالو تازه در این فصل می توانید آن را طبخ کنید. مواد اصلی طرز تهیه آلبالو پلو عبارتند از آلبالو و زعفران و نمک و شکر و برنج که شما می توانید در صورت تمایل این غذای خوشمزه را با گوشت چرخ کرده و خلال بادام و پسته نیز طبخ کنید.

    آلبالو پلو را می توانید همانند زرشک پلو با مرغ به همراه مرغ نیز سرو کنید. شما می توانید مرغ را به صورت جداگانه در کنار برنج قرار دهید و یا اینکه گوشت مرغ را ریش ریش کنید و در لا به لای برنج گوشت مرغ را به همراه آلبالو قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه آلبالو پلو را با بهترین روش مشاهده خواهید کرد.

    طرز تهیه البالو پلو خوشمزه و خوش طعم

    مواد لازم

    آلبالو تازه : ۴ پیمانه
    برنج : ۶ پیمانه
    شکر : به میزان لازم
    نمک : به میزان لازم
    زعفران دم کرده : به میزان لازم روغن : به میزان لازم

    مواد لازم آلبالو پلو

    طرز تهیه آلبالو پلو

    برای طرز تهیه آلبالو پلو ابتدا برنج را به مدت چند ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید. زعفران را به خوبی بسابید و آن را در مقداری آب جوش دم کنید.

    سابیدن زعفران برای طرز تهیه آلبالو پلو

    سپس دم و برگ آلبالو ها را از آن ها جدا کنید.

    آلبالو

    کندن دم و برگ آلبالو ها

     هسته آلبالو ها را از درون آن ها خارج کنید.

    در آوردن هسته آلبالو از درون آلبالو

    آلبالو ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری شکر بر روی آن ها بریزید سپس قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب آلبالو ها از آن ها خارج شود و بعد از مدت زمان ذکر شده آلبالو ها از روی حرارت گاز بردارید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه + نکات کلیدی طبخ بهتر

    مخلوط شکر و آلبالو در قابلمه

    توجه داشته باشید که رنگ آلبالو ها نباید تیره شود. آلبالو های پخته شده را در درون صافی فلزی بریزید.

    آلبالو های رد شده از درون صافی

      سپس شربت آلبالو را دوباره بر روی حرارت گاز قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

    قرار دادن قابلمه شربت آلبالو بر روی گاز برای غلیظ شدن شربت
    در مرحله بعدی روش پخت آلبالو پلو برنج را با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بریزید و بعد از مدت چند دقیقه برنج را در درون صافی مناسبی آبکش کنید سپس در کف قابلمه مقداری روغن و یا کره بریزید و ته دیگ سیب زمینی و یا نان را در کف قابلمه قرار دهید.ذوب کردن کره در قابلمه

    می توانید از ته دیگ مجلسی نیز استفاده کنید سپس برنج آبکش شده را در درون قابلمه بریزید و آلبالو ها را نیز در روی برنج بریزید و سپس بقیه برنج را بر روی آلبالو ها قرار دهید.

    قرار دادن برنج آبکش شده در قابلمه طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه روش پخت آلبالو پلو

    و درب قابلمه برنج را ببندید و برنج را بر روی حرارت ملایم گاز دم بگذارید.

    آلبالو پلو

    ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از دم کشیدن کامل آلبالو پلو شربت و زعفران آب کرده را به برنج اضافه کنید و در صورت تمایل می توانید به همراه شربت آلبالو مقداری خلال بادام و پسته نیز به برنج اضافه کنید.

    ریختن شربت آلبالو و برنج بر روی آلبالو پلو

    سپس دوباره آلبالو پلو را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا دم بکشد.

    قرار دادن دم کنی بر روی در قابلمه آلبالو پلو تزیین بسیار زیبا آلبالو پلو

    آلبالو پلو را می توانید به کمک ته چین و مرغ و خلال بادام و پسته به زیبایی تزیین کنید. هم چنین می توانید برای تزیین آلبالو پلو از مدل های تزیین پلو استفاده کنید. امیدواریم از طرز تهیه آلبالو پلو نهایت لذت را برده باشید. برای مشاهده آموزش طبخ انواع پلو به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما