آرگا
  • کد خبر: 40406
    تعداد بازدید : 1,380 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کوکی شیرینی خوشمزه لاهیجان

    کوکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه محلی لاهیجان است که با گردو و کشمش تهیه می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه کوکی خوشمزه لاهیجان را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کوکی شیرینی خوشمزه لاهیجانی است که شما می توانید این شیرین خوش طعم را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید در این بخش از شیرینی و کیک طرز تهیه کوکی را مشاهده خواهید کرد.

    طرز تهیه کوکی اصیل لاهیجانی در منزل نیز امکان پذیر است و شما عزیزان می توانید این شیرینی خوشمزه را با مواد لازم ذکر شده در ادامه مطلب تهیه کنید. در طرز تهیه این نوع شیرینی از گردو و کشمش استفاده می شود و این شیرینی اصیل لاهیجانی همانند شیرینی گردویی و شیرینی کشمشی طعم بی نظیری دارد.

    روش تهیه شیرینی کوکی

    مواد لازم

    تخم مرغ : ۶ عدد
    روغن مایع : ۲۰۰ گرم
    گردو خرد شده : ۳۵۰ گرم
    کره با روغن جامد: ۳۰۰ گرم
    پودر قند : ۴۵۰ گرم
    کشمش : ۳۵۰ گرم
    بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
    وانبل : ۱/۸ قاشق چای خوری
    شیر : یک و یک چهارم لیوان
    آرد قنادی : ۶ پیمانه
    پودر کاکائو : ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه کوکی خوشمزه لاهیجان

    ابتدا فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس بیکینگ پودر و آرد قنادی را با یکدیگر مخلوط کنید.

    هم زدن آرد و بیکینگ پودر

    وقتی آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کردید آن ها را الک کنید.

    الک کردن آرد و بیکینگ پودر
    کره و یا روغن جامد را با پودر قند مخلوط کنید و آن ها به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا به صورت مایه لطیفی در آیند.

    مخلوط روغن جامد و پودر قندهم زدن روغن جامد و پودر قند

    سپس روغن مایع را به مخلوط روغن جامد یا کره و پودر قند اضافه کنید و مخلوط این مواد را به مدت ۵ دقیقه به خوبی هم بزنید.

    مخلوط روغن مایع و جامد با پودر قند

    سپس تخم مرغ ها را به صورت تکی به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد از افزودن هر دانه تخم مرغ مواد را به مدت دو دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.

    افزدن تخم مرغ به صورت تکی تکی به مایه شیرینی کوکی

    بعد از اتمام تخم مرغ ها شیر و وانیل را به مواد اضافه کنید و آن ها را نیز به خوبی با مواد مخلوط کنید

    حتما بخوانید:  طرز تهیه نان پنجره ای شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی

    طرز تهیه کوکی به صورت مرحله به مرحله

    در مرحله بعدی روش تهیه کوکی آرد الک شده را به تدریج و آرام آرام به مایه کوکی اضافه کنید.

    روش پخت کوکی لاهیجان

    در مرحله آخر تهیه کوکی پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن پودر کاکائو با مواد کشمش و گردوی خرد شده را به مایه شیرینی اضافه کنید.

    طرز تهیه کوکی لاهیجانی
    بعد از اینکه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کردید آن ها را در درون قیف های قنادی بدون ماسوره بریزید و سپس مایه شیرینی کوکی را با کمک قیف قنادی در درون قالب فر چرب شده بریزید و بعد از اتمام مایه شیرینی قالب فر را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر قرار دهید.

    کوکی در قالب فر

    بعد از اینکه شیرینی ها به خوبی پخته شدند گریل بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا شیرینی کوکی های شما خوش رنگ تر شوند.

    کوکی لاهیجان

    نکات طلایی برای طبخ شیرینی کوکی

    • در طرز تهیه کوکی حتما از روغن جامد بدون گلوله استفاده کنید.
    • مقدار گردو و کشمش استفاده شده در کوکی باید به مقدار کم باشد.
    • اگر گریل فر را روشن کردید حتما مراقب باشید که کوکی ها خشک نشوند.
    • آرد و بیکینگ پودر را حتما الک کنید و بعد به مایه کوکی اضافه کنید.
    • قبل از قرار دادن کوکی ها در درون قالب فر اطراف و ته قالب فر را به خوبی چرب کنید.

    طرز تهیه شیرینی کوکی

    بعد از اینکه کوکی ها را آماده کردید آن ها را در درون دیس مناسبی بچینید. امیدواریم از طرز تهیه کوکی خوشمزه نهایت لذت را برده باشید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. کوکی را می توانید به عنوان میان و عده و عصرانه با شیر و یا چای میل کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :