دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه خمیر پیتزا با ۲ روش متفاوت برای انواع پیتزا

  • سمیرا غلامحسینی
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
  • ۰

خمیر پیتزا انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. اگر مایل نیستید از خمیر های صنعتی استفاده کنید ، می توانید خمیر پیتزا را به سادگی در منزل تهیه کنید. خمیر پیتزا با آرد سفید و خمیر گیتزا با آرد سنگک از خوشمزه ترین خمیر پیتزاها هستند.

خمیر پیتزا انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی می توان آن را درست کرد. اگر تمایل دارید خمیر پیتزا را در خانه تهیه کنید، می توانید دو روش متفاوت و کاربردی و ساده طریقه ساخت خمیر پیتزا را آموزش ببینید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه یک خمیر پیتزا با آرد سفید

مواد لازم:

۱- آرد سفید: ۱۷۵ گرم

۲- روغن زیتون: ۱ تا ۱و نیم قاشق غذا خوری

۳- شکر یا عسل: نصف قاشق چای خوری

۴- مخمر فوری: ۱ قاشق مربا خوری

۵- آب یا شیر گرم : نصف پیمانه تا ۲/۳ پیمانه

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

۶- نمک : نصف قاشق چای خوری

دستور ساخت خمیر پیتزا:

۱- آرد سفید و نمک و شکر یا عسل را با هم الک کنید.

۲- روغن را به مخلوط مرحله ۱ اضافه کنید.

۳ – در این مرحله مخمری را که از قبل به عمل آمده، به مخلوط مرحله ۲ بیفزایید.

۴- در این مرحله  آب یا شیر گرم ( حدود ۵۰ یا ۶۰ درجه، طوری که دست را نمی سوزاند) را آرام آرام به مخلوط به دست آمده در مرحله قبل، اضافه کنید.

۵- همان طور که کم کم آب یا شیر را اضافه می کنید، باید با دست دیگر خمیر را خوب بهم بزنید. به این دلیل که مقدار شیر یا آب استفاده شده ثابت نیست و به آرد بستگی دارد و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ، شیر یا آب را اضافه کنید.

۶- خمیر را روی سطح صافی قرار داده و کمی آرد زیر سطح خمیر پهن کنید تا نچسبد و خوب ورز دهید. ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و کش دار به دست آید.

۷- ظرفی را چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی حدود ۱ تا ۲ساعت قرار دهید تا حجمش ۲ برابر شود. هرچه محیطی که خمیر در آنجاست، گرم تر باشد، خمیر سریع تر ور می آید.

طرز تهیه یک خمیر پیتزا با آرد سنگک و بکینگ پودر

مواد لازم:

۱- شیر: ۲۰۰ گرم
۲- بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپ خوری
۳- روغن زیتون : نصف پیمانه
۴- آرد سنگک الک شده  : ۳۵۰ گرم ( ۲ تا ۳ بار آرد را الک شود)
۵- نمک : یک قاشق چای خوری
۶- شکر : ۲ قاشق چای خوری
۷- تخم مرغ : ۳ عدد

دستور تهیه خمیر پیتزا:

۱- ابتدا بیکینگ پودر و نمک را به آرد الک شده سنگک اضافه کرده و با هم مخلوط کنید ( ۲و ۴و ۵).

۲- تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید (۷).

۳- زرده تخم مرغ را خوب بهم زنید تا قوام آید (۷).

۴- شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (۱).

۵- در این مرحله شکر و روغن زیتون را به مخلوط تخم مرغ با شیر، اضافه کنید و خوب بهم زنید (۶ و ۳).

۶- مخلوط آرد الک شده با بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط به دست آمده در مرحله قبل، اضافه کنید و آن ها را با هم خوب مخلوط کرده تا مخلوط تقریبا یکنواختی به دست آید و تا جایی آرد را به مواد اضافه می کنیم که مواد به دست نچسبند و خشک و سفت نیز نشوند.

۷- در این مرحله ۱۵ دقیقه خمیر را ورز دهید. هرچه این کار بیشتر انجام گیرد، خمیر بهتری خواهید داشت.

۸- ظرفی را با مقدار بسیار کمی روغن زیتون چرب کنید، خمیر را درون آن قرار داده و روی خمیر را نیز کمی با روغن زیتون چرب کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهداری کنید. بعد از ۱ ساعت می توانید از خمیر پیتزا جهت تهیه پیتزا استفاده کنید.

آموزش تصویری و مرحله به مرحله خمیر پیتزا

مرحله اول طرز تهیه خمیر پیتزامرحله دوممرحله سوم طرز تهیه خمیر پیتزامرحله چهارم مرحله پنجم طرز تهیه خمیر پیتزا

مرحله هفتم   طرز تهیه خمیر پیتزا قرار دادن پیتزا در فر

امیدوارم با استفاده از روش های تهیه خمیر پیتزا به راحتی بتوانید خمیر پیتزا برای انواع پیتزاهای خانگی خوشمزه و پرطرفدار تهیه نمایید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *