آرگا
  • کد خبر: 39706
    تعداد بازدید : 1,122 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۷ دی, ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کرم کارامل خانگی و نکات مهم تهیه آن

    کرم کارامل یکی از انواع دسر های خوشمزه فرانسوی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این دسر به صورت آماده نیز در بازار موجود است ولی طعم خانگی این دسر لذیذ تر است در ادامه مطلب طرز تهیه کرم کارامل خانگی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کرم کارامل از آن دسته دسر هایی است که شما عزیزان می توانید آن را برای مهمانی و مجالس خود تهیه کنید. این دسر بسیار مقوی و خوشمزه است از این رو بهتر است دسر کرم کارامل را در وعده غذایی کودکان خود قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه کرم کارامل را به صورت تصویری و مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

    کرم کارامل جزء دسته های کرم و موس می باشد. اگر شما تمایل دارید که دسر کرم کارامل را خودتان در منزل به روش خانگی تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه دسر کرم کارامل و مواد لازم برای تهیه این دسر آشنا سازیم.

    تزیین زیبا کرم کارامل با خامه

    مواد لازم

    شیر : ۲ لیوان
    شکر : ۱ لیوان
    تخم مرغ : ۸ عدد
    پودر وانیل : ۱ قاشق چای خوری
    نمک : ۱ قاسق چای خوری
    خامه : ۲ لیوان
    آب جوش : به میزان لارم

    طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و لذیذ

    ابتدا برای طرز تهیه دسر ساده کرم کارامل، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.
    سپس ۱/۲ پیمانه شکر را در درون ظرف مناسبی با عمق کم بریزید و ظرف را در طبقه بالای فر به مدت ۵ دقیقه قرار دهید لبه های ظرف را بچرخانید تا شکر به خوبی ذوب شود و تغییر رنگ بدهد وقتی که شکر به خوبی ذوب شد و به مایعی متمایل به قهوه ای تبدیل شد کارامل آماده است.  ظرف را از درون فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید.
    می توانید کارامل را در درون تابه نیز تهیه کنید به این ترتیب که در دورن تابه مقداری شکر بریزید.

    طرز تهیه کارامل به صورت مرحله به مرحله

    تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای تبدیل شود سپس ۱/۲ پیمانه آب در درون شکر بریزید تا بجوشد و کارامل به رنگ قهوه ای غلیظ تبدیل شود.

    طرز تهیه کرم کارمل به صورت تصویری طرز تهیه کارامل روش تهیه کارامل
    در مرحله بعدی طرز تهیه کرم کارامل درون تابه ای مناسب شیر و خامه را بریزید و تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر و خامه را به تدریج هم بزنید تا زمانی که حباب های کوچکی در روی سطح شیر و خامه بوجود آیند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

    مخلوط شیر و خامه

    تخم مرغ ها را در درون ظرفی قرار دهید و نمک و وانیل و نصف شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

    افزودن شکر و وانیل و نمک به تخم مرغ

    سپس مخلوط شیر و خامه را به تخم مرغ ها به آرامی اضافه کنید و با کمک یک همزن مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید.

    افزودن شیر و خامه به مخلوط تخم مرغ کرم کارامل

    بعد از اینکه مایع کرم کارامل را آماده کردید قالب های کم عمقی را تهیه کنید و آن ها را به خوبی چرب کنید.

    چرب کردن قالب های فر برای طرز تهیه کرم کارامل

    سپس کارامل را به اندازه ارتفاع یک سانتی متر در درون قالب فر بریزید.

    کارامل در درون قالب فر

    و روی سطح کارامل را به اندازه پنج سانتی متر از مخلوط کرم بریزید همه قالب ها را به همین روش با کارامل و کرم کارامل پر کنید.

    افزودن کرم به کارامل در قالب فر

    سپس قالب ها را در درون ظرف آب جوشی قرار دهید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در درون فر قرار دهید. قبل از اینکه قالب هاب کرم کارمل را از درون فر خارج کنید در درون یکی از آن ها کارد تیزی را فرو کنید اگر مایع کرم کارامل به چاقو نچسبد و مایع کرم به خوبی سفت شده باشد کرم کارامل ها آماده هستند و می توانید آن ها را از درون فر خارج کنید.
    برای خارج کردن کرم کارامل از درون قالب اطرف کرم کارامل را با چاقو از قالب فر جدا کنید.

    خارج کردن کرم کارامل از درون قالب فر

    و بشقاب سرو کرم کارامل را بر روی قالب فر قرار دهید سپس بشقاب و قالب را برعکس کنید به شکلی که بشقاب در زیر قالب فر قرار بگیرد و قالب فر را تکان دهید تا کرم کارامل از آن خارج شود و در درون بشقاب قرار بگیرد.

    کرم کارامل مقوی تزیین کرم کارامل

    نکات مهم در تهیه کرم کرامل

    1. کرم کارامل را می توانید به صورت داغ و یا سرد سرو کنید. اگر تمایل دارید که کرم کارامل را به صورت سرد میل کنید بهتر است آن را به مدت ۲۴ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.
    2. برای طرز تهیه کرم کارامل می توانید به جای استفاده از چند تا قالب از یک قالب پهن و کم عمق استفاده کنید.
    3. کارامل خنک باید به سفتی و غلیظی عسل باشد.
    4. اندازه شکر این نوع دسر خوشمزه را می توانید کاهش دهید.
    5. اگر شما از شیر پاستوریزه استفاده نمی کنید بهتر است قبل از مخلوط کردن شیر با خامه شیر را بجوشانید و بعد از خنک شدن شیر آن را با خامه مخلوط کنید.
    6. این دسر خوشمزه و مغذی است پس بهتر است آن را برای مهمانی های خود با غذا های سبک همراه کنید.

    تزیین کرم کارامل در منزل

     بعد از آماده شدن کرم کارامل می توانید آن را با انواع میوه جات به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه کرم کارامل در منزل نهایت لذت را ببرید و بهترین اوقات را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه دسرهای نختلف به بخش انواع دسر رجوع کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما