آرگا
  • کد خبر: 39011
    تعداد بازدید : 827 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۸ دی, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کرپ با بهترین روش

    کرپ نوعی خمیر نازک است که در تهیه انواع دسر و شیرینی به کار برده می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه کرپ با بهترین روش در منزل را مشاهده خواهید کرد لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    کرپ جزء غذاهای محبوب در سراسر دنیا است و مخصوص ناحیه بروتاین است. طرز تهیه کرپ در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این نوع نان نازک را با آرد گندم تهیه کنید.

    طرز تهیه کرپ

    اگر شما می خواهید کرپ را با طعم شیرین طبخ کنید بهتر است که در طرز تهیه کرپ از آرد گندم استفاده کنید. برای ایجاد طعم ایده آل کرپ می توانید در طرز تهیه کرپ از آرد گندم سیاه استفاده کنید. می توانید در داخل خمیر کرپ هر نوع مواد دلخواهی را که در داخل خمیر غذاهایی مانند پیراشکی و یا بورک به کار می برید استفاده کنید.

    روش تهیه کرپ

    مواد لازم

    آرد گندم : ۱ پیمانه
    تخم مرغ : ۵ عدد
    شیر : ۱ پیمانه
    روغن مایع : ۵ قاشق سوپ خوری
    نمک : به مقدار لازم

    مواد لازم کرپ

    روش تهیه کرپ در منزل

    در ظرفی مناسب همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید توجه داشته باشید که باید مایه کرپ کاملا صاف و فاقد گلوله باشد.

    مخلوط مواد کرپ

    تابه ای دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد آماده کنید و ته تابه و اطراف تابه را چرب کنید سپس تابه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا به خوبی گرم شود. مقداری از مایه کرپ را در تابه بریزید.

    روش تهیه کرپ با بهترین روش در منزل

    سپس تابه را بغلطانید تا مایه کرپ همه سطح تابه را بپوشاند.

    کرپ در حال سرخ شدن

    در مرحله بعدی طرز تهیه کرپ تابه را دوباره بر روی حرارت گاز قرار دهید تا مایه کرپ مقداری برشته شود.

    طرز تهیه کرپ با روشی آسان

    سپس کرپ را در یک سینی و یا بشقاب مناسبی برگردانید و طبق مراحل ذکر شده همه کرپ ها را آماده کنید.

    روش تهیه کرپ

    توجه داشته باشید که یکی از نکات مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.

    کرپ

    بعد از این که کرپ آماده شد می توانید مواد دلخواهتان را نظیر گوشت و انواع سبزیجات در قسمت برشته آن قرار دهید و سپس کرپ را لوله کنید و در مقداری روغن آن را سرخ کنید. اگر شما تمایل دارید که در درون خمیر کرپ مربا و خامه بریزید بهتر است دو طرف کرپ را در هنگام طرز تهیه کرپ به خوبی برشته کنید تا بعد از قرار دادن این مواد در درون کرپ دیگر نیازی به سرخ کردن دوباره آن نداشته باشید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما