آرگا
  • کد خبر: 38561
    تعداد بازدید : 1,944 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ دی, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کلوچه خانگی خوش طعم و خوشمزه

    کلوچه نوعی نان شیرینی است که آن را با شکر و روغن و آرد گندم طبخ می کنند. در این مجموعه از آشپزی طرز تهیه کلوچه را با روشی آسان در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم.

    کلوچه های خانگی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار با دستور تهیه آسان است که شما می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل برای میان وعده کودک خود تهیه کنید در ادامه مطلب طرز تهیه کلوچه را مشاهده خواهید کرد.

     کلوچه های خانگی همانند کیک فنجانی و یا کیک یزدی میان وعده های مناسبی برای کودکان هستند. در طرز تهیه کلوچه خانگی می توانید از از پودر نارگیل و یا شکلات استفاده کنید. هم چنین می توانید مقداری گردو به خمیر کلوچه اضافه کنید و کلوچه گردویی خوشمزه ای را طبخ کنید.

    طرز تهیه کلوچه خانگی

    مواد لازم

    آرد : ۱.۵ لیوان
    جوش شیرین : ۱ قاشق مرباخوری
    شکر قهوه ای : نصف لیوان
    شکر سفید : ۱/۴ پیمانه
    پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
    نمک : ۱/۸ قاشق مرباخوری
    عسل : نصف لیوان
    شکلات تلخ و شیرین : نصف لیوان
    آب ولرم : ۱/۴ لیوان
    روغن مایع : نصف لیوان
    پودر زنجبیل : ۱ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه کلوچه خانگی

    برای طرز تهیه کلوچه ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس در درون ظرفی مناسب جوش شیرین و آرد و نمک را به همراه پودر زنجبیل و پودر کاکائو به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط پودر کاکائو و آرد

     در ظرف دیگری شکر قهوه ای و عسل و روغن را به همراه آب باهم مخلوط کنید و به مدت ۳ دقیقه آن ها را هم بزنید تا مخلوط این مواد شبیه خامه شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه راحت الحلقوم خوشمزه و دوست داشتنی در منزل

    مخلوط شکر قهوه ای و روغن و عسل

     مواد درون دو کاسه را باهم مخلوط کنید و خمیر کلوچه را چند دقیقه به خوبی ورز دهید. سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و باز هم خمیر را با تکه های شکلات ورز دهید. اگر خمیر کلوچه حالت چسبندگی داشت به آن آرد اضافه کنید سپس به خمیر یک ساعت استراحت دهید.

    مایه خمیر کلوچه

    در مرحله بعدی طرز تهیه کلوچه قسمت هایی از خمیر کلوچه را جدا کنید و قسمت های جدا شده از خمیر را به شکل گرد در آورید و آن ها را در شکر سفید بغلطانید سپس خمیر های کلوچه را در قالب فر که حاوی کاغذ روغنی است قرار دهید.

    برش های خمیر کلوچه به شکل گرد

      به مدت ۱۰ دقیقه قالب فر را درون فر قرار دهید تا کلوچه ها به خوبی پخته شوند.

    کلوچه خانگی خوش طعم

    بعد از این که کلوچه ها سرد شدند آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و می توانید کلوچه را با خامه و یا انواع میوه به زیبایی تزیین کنید. امیدوریم از طرز تهیه کلوچه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش طبخ شیرینی های مختلف به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما