آرگا
  • کد خبر: 3840
    تعداد بازدید : 12,605 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پنیر صبحانه و نکاتی برای بهتر شدن پنیر خانگی

    پنیر را می توان به شیوه های مختلفی تهیه کرد. شیر یکی از موادی است که در هر روش از تهیه پنیر، از آن استفاده می شود. برای درست کردن پنیر خوشمزه، نکاتی ضروری است که در ادامه به آن می پردازیم.

    صبحانه جزء مهم ترین وعده های غذایی است که تاکیید می شود این وعده حذف نشود. خوردن نان و پنیر در صبحانه، طرفداران بسیاری دارد. از آن جا که پنیرهایی که در شرکت تولید می شوند، ممکن است حاوی نمک فراوانی باشند، به کدبانوهای خانه توصیه می شود ، پنیر را خود تهیه کنند و از سالم بودن آن مطمئن باشند.

    طرز تهیه پنیر

    طرز تهیه پنیر

    پنیر خانگی را می توان به سه روش تهیه کرد که در ادامه به هر سه روش خواهیم پرداخت. نکته مهم در درست کردن آن، بسته شدن پنیر است. در صورت تمایل می توانید از زیره نیز برای خوشمزه تر شدن پنیر استفاده کنید.

    روش اول : درست کردن پنیر با ماست

    ماست

    مواد لازم:

    ۱- شیر : ۱ کیلو گرم

    ۲ – ماست : ۴ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه پنیر خانگی:

    ۱- ابتدا شیر را بجوشانید.

    ۲- شعله اجاق گاز را کم کنید. ۴ قاشق ماست به شیر اضافه کرده و مدت ۷ دقیقه بهم زنید تا شیر، اصطلاحا بریده بریده شود.

    ۳- بعد از بریده بریده شدن، آن را از پارچه ایی که مخصوص درست کردن پنیر است، رد کنید و اجازه دهید قسمت جامد از مایع کاملا جدا شود. پارچه را از جایی آویزان کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید خوب آبش گرفته شود ( می توانید جسمی سنگین بر روی پارچه حاوی پنیر قرار دهید تا مطمئن باشید آبش گرفته می شود).

    ۴- در این مرحله پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.

    روش دوم : درست کردن پنیر با سرکه

    سرکه سفید و پنیر خانگیمواد لازم:

    ۱- شیر: ۱ کیلو گرم

    ۲- سرکه : سه قاشق غذاخوری

    طرز تهیه پنیر خانگی :

    ۱- ابتدا شیر را بجوشانید.

    ۲- پس از جوشیدن شیر، شعله اجاق را خاموش کنید و سه قاشق سرکه به آن افزوده و مرتب به هم زنید تا شیر بریده بریده شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و مقوی

    ۳- بعد از بریده بریده شدن، آن را از پارچه ایی که مخصوص درست کردن پنیر است، رد کنید و اجازه دهید قسمت جامد از مایع کاملا جدا شود. پارچه را از جایی آویزان کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید خوب آبش گرفته شود ( می توانید جسمی سنگین بر روی پارچه حاوی پنیر قرار دهید تا مطمئن باشید آبش گرفته می شود).

    ۴- در این مرحله پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.

    روش سوم : درست کردن پنیر با مایع مخصوص پنیر

    مواد لازم:

    ۱- شیر : ۱ کیلو گرم

    ۲ – مایع پنیر : نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه پنیر خانگی :

    ۱- ابتدا شیر را بجوشانید.

    ۲- پس از جوشیدن شیر، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود ( باید تا حدی خنک شود که دمای شیر از دمای بدن کمی بیشتر باشد).

    ۳- در این مرحله مایه پنیر را به شیر اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر به پنیر تبدیل شود.

    نکاتی جهت خوشمزه تر شدن پنیر خانگی

    •  روش سوم طرز تهیه پنیر، از دو روش دیگر سریع تر و مطمئن تر است. دو روش دیگر نیاز به تجربه بیشتری دارد.
    • اگر می خواهید پنیر پرچربی داشته باشید، بهتر است از شیر محلی استفاده کنید که چربی بیشتری دارد.
    • همچنین برای خوشمزه تر شدن پنیر، می توانید پنیر تازه را چند ساعتی در ماست تازه بخوابانید.
    • اگر پنیرتان بعد از مدتی خشک شد، می توانید آن را در دوغ غلیظ بخوابانید، دوباره به حالت اول بازمی گردد.
    • حتما از سرکه سفید جهت تهیه پنیر با سرکه استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها : ,