آرگا
  • کد خبر: 37307
    تعداد بازدید : 1,294 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ دی, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه بامیه خوش طعم و محبوب

    بامیه نوعی شیرینی پرطرفدار و خوشمزه است که در ماه مبارک رمضان در هنگام افطار مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب طرز تهیه بامیه و شربت بار را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    بامیه یکی از انواع شیرینی های ایرانی است. اگر شما ترجیح می دهید تا بامیه را خودتان در منزل تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه بامیه خانگی آشنا سازیم.

    بامیه و گوش فیل از شیرینی های معروف مورد استفاده در ماه مبارک رمضان می باشند. در ادامه آموزش انواع شیرینی طرز تهیه بامیه و شربت بار مخصوص بامیه را در اختیارشما دوستان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

    آموزش پخت بامیه

    مواد لازم برای تهیه شربت بار بامیه

    آب : ۱ پیمانه
    شکر : ۲.۵ پیمانه
    آب لیمو : ۱ قاشق سوپ خوری
    گلوکز : ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران آب کرده : ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه شربت بامیه

    قبل از تهیه بامیه بهتر است شربت بامیه را تهیه کنید. برای تهیه شربت بامیه ابتدا در قابلمه ای مناسب آب و شکر و گلاب را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه شکر به خوبی در آب حل شد ( برای این مرحله حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است ) زعفران را به مواد شربت بامیه اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۵ دقیقه زعفران به خوبی با مواد شربت مخلوط شود و رنگ پس دهد سپس آب لیمو را به شربت بار اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و ۲ قاشق گلوکز را به شربت بامیه اضافه کنید.

    طرز تهیه شربت بار

    مواد لازم برای تهیه شیرینی بامیه

    شربت بار : به میزان لازم
    تخم مرغ : ۲ عدد
    آرد : یک لیوان
    آب : ۱ لیوان
    نمک : به میزان کم
    وانیل : ۱/۸ قاشق مربا خوری
    روغن مایع : ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه بامیه در منزل

    در مرحله اول طرز تهیه بامیه ابتدا آب و روغن و نمک و دو قاشق شربت بار را در داخل قابلمه ای بریزید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. بعد از اینکه در سطح آب جوش های ریزی به وجود آمد همه آرد را به یک باره در داخل قابلمه بریزد و مخلوط مواد بامیه را به صورت مرتب هم بزنید تا آرد به خوبی جمع شود و به شکل خمیر در آید.

    طرز تهیه خمیر بامیه

    با کمک پشت قاشق خمیر را در داخل قابلمه پخش کنید و این کار را تا زمانی که قابلمه بر روی حرارت گاز است انجام دهید. معمولا ۲۰ دقیقه زمان می برد تا آرد به خوبی پخته شود.

    طرز تهیه بامیه خانگی

    بعد از اینکه آرد پخته شد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و خمیر را به درون ظرف دیگری انتقال دهید تا سرد شود برای اینکه خمیر بامیه سریعتر سرد شود با کمک دست خمیر را زیر و رو کنید سپس یک عدد تخم مرغ را دردرون خمیر بریزید و با دست تخم مرغ و خمیر را باهم مخلوط کنید و بعد از اینکه خمیر سفت شد تخم مرغ دوم را به همراه وانیل به خمیر بامیه اضافه کنید و خمیر را با تخم مرغ و وانیل به خوبی هم بزنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی پفکی خوشمزه و خوش طعم

    ورز دادن خمیر بامیه

    سپس خمیر بامیه را در درون قیف های شیرینی پزی یا ماسوره مخصوص بامیه بریزید و با کمک قیچی خمیر بیرون آمده از ماسوره و یا قیف را در اندازه های مناسب ببرید.

    برش دادن خمیر بامیه با قیچی

    بعد از اینکه خمیر بامیه تمام شد در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بامیه ها را در درون روغن با حرارت کم گاز سرخ کنید.

    سرخ کردن بامیه در تابه

    در مرحله آخر طرز تهیه بامیه آن ها را به مدت ۵ دقیقه در درون شربت بار قرار دهید تا شربت به خوبی جذب بامیه ها شود.

    طرز تهیه بامیه در منزلشیرینی بامیه

    نکاتی برای پخت بهتر بامیه

    1. هنگام تهیه بامیه حتما باید بامیه ها را بر روی حرارت کم شعله گاز به خوبی سرخ کنید.
    2. قیچی را که به کمک آن خمیر بامیه را برش می دهید قبل از هر برش دادن خمیر با روغن مایع به خوبی چرب کنید.
    3. روغنی که بامیه در آن سرخ می شود نباید داغ باشد.
    4. اگر ترجیح می دهید که بامیه به خوبی برشته شود در داخل مواد آن دو قاشق شربت بار اضافه کنید.
    5. شربت بامیه باید به خوب غلیظ و کشدار شود و شکرک نزده باشد.
    6. ریختن گلوکز در شربت بامیه از خمیر شدن زولبیا و بامیه جلوگیری می کند.
    7. شربت بار را باید بر روی حرارت ملایم گاز تهیه کنید تا شکرک نزند.
    8. بامیه ها وقتی به خوبی سرخ می شوند که با به هم خوردنشان به یکدیگر صدا بدهند.
    9. اگر قیف و یا ماسوره ندارید می توانید گوشه پلاستیک محکمی را برش دهید وخمیر بامیه را به شکل استوانه شکل از درون پلاستیک بیرون بیاورید.

    شیرنی پرطرفدار بامیه

    بعد از اینکه بامیه ها آماده شدند آن ها را در درون دیس مناسبی قرار دهید. می توانید بامیه را به کمک پودر پسته و یا پودر نارگیل تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه بامیه خانگی لذت برده باشید و پس از پخت و تزیین شیرینی بامیه را در کنار سایر اعضای خانواده نوش جان نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :