آرگا
  • کد خبر: 36359
    تعداد بازدید : 110,560 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ دی, ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
    تعداد نظرات: ۵ نظر
      

    چلو گوشت خوشمزه و لذیذ برای مجالس و مهمانی ها

    یکی از دستور پخت های کاربردی و مهم طرز تهیه چلو گوشت است که در این مطلب ارائه شده است و اغلب ترجیح می دهیم با یادگیری آن، با غذایی خوشمزه و بی نظیر از مهمان ها پذیرایی کنیم.

    آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو گوشت خوش طعم و عالی را در این مطلب ارائه می دهیم که با به کارگیری آن می توانید این غذای اصیل ایرانی را بپزید و از خوردن آن کنار اعضا خانواده لذت ببرید، همچنین می توان چلو گوشت یکی از غذا های عالی و مناسب برای اغلب مهمانی ها و مجالس است. در ادامه طرز تهیه و آموزش پخت آن را به طور کامل مشاهده خواهید نمود.

    طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی

    چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی می توایند آن را در منزل بپزید. همانطور که گفتیم قصد داریم در این مقاله طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم که می تواند غذای اصلی مهمانی شما باشد. در ادامه این آموزش کامل را ملاحظه نمایید.

    مواد لازم:

    گردن گوسفند : یک عدد

    رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری

    پیاز : دو عدد

    ادویه : به مقدار دلخواه

    روغن برای سرخ کردن

    پخت چلو گوشت

    طرز تهیه چلو گوشت :

    پیاز ها را بعد از پوست گرفتن خرد نمایید و با کمی روغن داخل قابمه مناسب بریزید و کمی تفت دهید، سپس گوشت را اضافه نمایید و دوباره تفت دهید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده و گوشت ها را سرخ نمایید، در این مرحله از پخت چلو گوشت زعفران آب کرده را اضافه نمایید و سپس نمک را به اندازه دلخواه و مناسب به آن اضافه نمایید. کمی آب داخل قابلمه ریخته صبر کنید تا گوشت ها کامل بپزند. توجه داشته باشید که چلو گوشت نیاز به ادویه دیگری ندارد و علاوه بر نمک که در مراحل اولیه اضافه نمودیم، به مقدار دارچین برای طعم بهتر غذا احتیاج داریم که بهتر است آن را ده دقیقه قبل از سرو غذا اضافه نمایید، بعد از گذشت این زمان شعله گاز را خاموش نمایید و چلو گوشت را در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید.

    آموزش پخت چلو گوشتطرز تهیه چلو گوشت

    نکات مهم برای پخت چلو گوشت

    با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوش طعم به طور کامل آشنا شدید، اما باید توجه داشته باشید که بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به چند نکته مهم و کاربردی توجه نمایید.

    • این غذا همراه با پلو سرو می شود و می توانید آن را پلو ساده و سفید و یا باقالی پلو نوش جان فرمایید.
    • ادویه مخصوص چلو گوشت دارچین، نمک و زعفران است که بهتر است آنها را به اندازه دلخواه استفاده نمایید.
    • احتیاجی نیست این غذا خیلی آبدار باشد، در صورت تمایل در مرحله آخر شعله را زیاد نموده تا آب آن گرفته شود.
    • در برخی از مناطق کشور به جای گردن از دست گوسفند استفاده می شود که طعم دلچسبی نیز به  غذا می بخشد.
    • در صورت تمایل می توانید گوشت های پخته شده را لابلای برنج در حال دم کشیدن قرار دهید  و سپس با هم سرو نمایید.

    تزیین چلو گوشت مجلسی

    در این بخش چند نمونه تزیین چلو گوشت زیبا و مجلسی را مشاهده می فرمایید که ایده جالبی برای تزیین غذای شما به حساب می آیند و با الگوبرداری از این تصاویر و تزیینات زیبا می توانید بهترین پذیرایی را داشته باشید. تزیین این غذا اغلب با سبزیجات مختلف، لیمو، گوجه و پیاز انجام می گیرد اما با توجه به ذائقه و تمایلات خود می توان از خوراکی های مختلف برای تزیین استفاده نمود.

    چلو گوشت مجلسیچلوگوشت سمنانیطرز تهیه چلوگوشتطرز تهیه چلو گوشت

    امیدواریم از آموزش ارائه شده نهایت استفاده را برده باشید و طرز تهیه چلو گوشت را به خوبی فراگرفته باشید و حتما این غذای عالی و خوش طعم را امتحان کنیم. اگر شما نیز طرفدار غذاهای اصیل ایرانی هستید، پیشنهاد می کنیم از دیگر آموزش های آشپزی در این زمینه در بخش غذای ایرانی دیدن فرمایید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    انتشار یافته: ۵
    1. دست گلتون درد نکنه خیلی عالی بود

    2. عاااااااااالی بود واقعا ممنون

    3. فدا مدا و از این حرفا دمتون گرم عالی ♥

    4. عالی بود
      برا شام می خوام درست کنم همسرمو غافل گیر کنم
      ????

    5. اموزشتون عالی بود دستتون درد نکنه