آرگا
  • کد خبر: 3634
    تعداد بازدید : 1,064 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه و نکاتی برای طعم ایده آل

    پیتزا مارگاریتا یکی از پیتزاهای کلاسیک ایتالیایی است. مواد اصلی برای تهیه این پیتزا گوجه فرنگی، ریحان تازه، پنیر پیتزا است. بسته به ذائقه برای خوشمزه تر شدن پیتزا مارگاریتا، می توان مواد دیگری نیز اضافه کرد.

    پیتزا مارگاریتا یکی از انواع فست فودهایی است که به دلیل خوشمزه بودنش طرفداران زیادی دارد. این پیتزا مخصوص کشور ایتالیا بوده که به دلیل طعم و مزه ایی که دارد به سرعت در دیگر کشور ها نیز طبخ می شود. در این پست طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین پیتزاها آموزش داده می شود.

    طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

    مواد لازم ( پیتزا مارگاریتا ۴ نفره) :

    ۱- گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ۶ عدد متوسط

    گوجه فرنگی و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

    ۲- ریحان تازه: ۲۰۰ گرم

    ریحان و پیتزا مارگاریتا

    ۳- سیر خرد شده : دو حبه

    پیتزا مارگاریتا و سیر۴- خمیر پیتزا : به مقدار لازم

    ۵- پنیر پیتزا: ۶۰۰ گرم

    ۶- نمک : به مقدار لازم

    ۷- ادویه کاری : به مقدار لازم

    پیتزا مارگاریتاطرز تهیه:

    ۱- ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این منظور می توانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید یا آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا را مطالعه کنید.

    ۲- در مرحله دوم از طرز تهیه ییتزا مارگاریتا، گوجه فرنگی نگینی خرد شده را حرارت داده تا آب آن تبخیر شود. سپس به همراه مقدار کمی روغن (ترجیحا روغن زیتون مخصوص سرخ کردن) کمی تفتش دهید.

    ۳- سیر خرد شده را به گوجه فرنگی پخته شده اضافه کرده و با حرارت ملایم، کمی تفت می دهیم.

    ۴- در این مرحله ریحان را اضافه کرده و نمک و کاری را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد سرد شوند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا توپی پرطرفدار و خوشمزه

    ۵- خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص قرار داده، مواد آماده شده را بر روی آن کامل پهن می کنیم و در فری که از قبل روشن کردیم و دمای آن ۳۷۵ درجه است، به مدت یک ربع اجازه دهید تا پخته شود.

    ۶- در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا مارگاریتا، بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، پیتزا را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را بر روی آن ریخته و مجددا داخل فر می گذاریم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا پنیر باز و پخته شود.

    پنیر پیتزا را از ابتدا بر روی پیتزا نریزید چرا که ممکن است پنیر بسوزد و از طرف دیگر خمیر پیتزا کاملا پخته نشود. این پیتزا به دلیل اینکه مواد اصلی آن ساده است و خیلی سریع طبخ می شود، پیشنهاد خوبی برای، افرادی که زمان کمی برای طبخ غذا دارند، است.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :