آرگا
  • کد خبر: 35780
    تعداد بازدید : 63,199 بازدید
    تاریخ انتشار : ۶ دی, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه تبریزی با دستور پخت آسان

    خاگینه نوعی پیش غذا و عصرانه خوشمزه است که در این بخش از آشپزی آرگا دو نوع روش متفاوت طرز تهیه خاگینه را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    خاگینه یکی از انواع خوراکی های ایرانی مقوی است که می توانید آن را با مواد لازم گوناگون در منزل طبخ کنید و روش های طبخ متفاوتی دارد. در این مطلب طرز تهیه خاگینه را به دو روش تبریزی و ساده را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

    طرز تهیه خاگینه تبریزی

    نام محلی و اصیل خاگینه تبریزی قیقناق است که از عصرانه های محلی شهر تبریز می باشد. در این مجموعه  روش رایج و متداول خاگینه تبریزی را مشاهده خواهید کرد.

    روش پخت خاگینه تبریزی

    مواد لازم

    ماست : ۵ قاشق غذاخوری
    آرد : ۵ قاشق غذاخوری
    پودر گل محمدی : نصف قاشق چای خوری
    شکر : ۱ لیوان
    پودر هل : به میزان لازم
    پودر دارچین : نصف قاشق غذاخوری
    تخم مرغ : ۵ عدد
    زعفران آب کرده : ۱/۴ قاشق چای خوری
    آب : دو لیوان
    مغز گردو : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم

    روش طبخ خاگینه تبریزی

    در مرحله اول طرز تهیه خاگینه تبریزی ابتدا در قابلمه ای مناسب شکر و آب را باهم مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر به خوبی در آب حل شود و شربت خاگینه قوام بیاید.

    آب و شکر برای طرز تهیه شزبت خاگینه تبریزی

    سپس زعفران به شربت قوام یافته خاگینه اضافه کنید.

    افزون زعفران به شربت قوام یافته خاگینه

    تخم مرغ ها در ظرفی مناسب قرار دهید و آن ها را با چنگال به خوبی هم بزنید.

    تخم مرغ هم زده شده با چنگال

    سپس آرد و ماست را به همراه پودر هل و پودر گل محمدی و پودر دارچین و مغز گردو خرد شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. مقداری روغن در تابه بریزید تا داغ شود سپس مایه خاگینه را به طور کامل در تابه بریزید.

    خاگینه تبریزی خوشمزه

    مخلو مواد خاگینه تبریزی در تایه

    و بعد از اینکه یک طرف آن به خوبی سرخ شد طرف دیگر خاگینه را بر گردانید تا سرخ شود. می توانید مایه خاگینه را به صورت قاشق قاشق و دانه دانه در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه خاگینه به طور کامل سرخ شد آن را در درون صافی قرار بدهید تا روغن اضافی از خاگینه خارج شود.

    برش دادن خاگینه سرخ شده

    سپس در مرحله بعدی طرز تهیه خاگینه آن را به مدت چند دقیقه در درون شربت قرار دهید سپس دوباره خاگینه را در صافی قرار دهید تا شربت اضافی آن خارج شود. میتوانید خاگینه تبریزی را با شیره انگور نیز طبخ کنید.
    بعد از اینکه خاگینه آماده شد شما می توانید آن را در درون ظرف و یا دیس مناسبی قرار دهید و با مقداری دارچین و مغز گردو خرد شده و پودر گل محمدی و … آن را تزیین کنید.

    طرز تهیه خاگینه تبریزی خوشمزه در خانه

    طرز تهیه خاگینه به روش ساده

    نوع دیگر روش پخت خاگینه که روش مرسومی در بین اکثر شهر های ایرانی است خاگینه ساده می باشد که در ادامه مطلب طرز تهیه خاگینه ساده را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    خاگینه ساده و خوشمزه

    مواد لازم

    تخم مرغ : ۵ عدد
    فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
    نمک : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم
    نعناع : ۲ قاشق سوپ خوری

    روش پخت خاگینه ساده

    ابتدا تخم مرغ ها در ظرفی مناسب با کمک چنگال و یا همزن به خوبی هم بزنید.

    تخم مرغ

    سپس در مرحله بعدی طرز تهیه خاگینه آرد سفید را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد خاگینه را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

    مایه خاگینه ساده

    سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مایه خاگینه را در تابه بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید تا به خوبی سرخ شود.

    آموزش پخت خاگینه ساده در خانه

    بعد از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

    خاگینه سرخ شده خاگینه ساده

    خاگینه را می تونید به طور یک جا در تابه بریزید تا سرخ شود و سپس به فرم های دلخواه آن را برش دهید. امیدواریم از طرز تهیه خاگینه لذت کافی را برده باشید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما