آرگا
  • کد خبر: 35201
    تعداد بازدید : 958 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳ دی, ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    بهترین روش تهیه ترشی بادمجان شکم پر

    ترشی بادمجان نوعی ترشی محلی است که می توانید این نوع ترشی را در هر فصلی از سال تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان را در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم. لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    ترشی بادمجان ترشی محلی گیلان است که با طعم خوش و مزه ایده آل به عنوان یکی از مخلفات محبوب در کنار غذاهای ایرانی میل می شود. طرز تهیه ترشی بادمجان در منزل بسیار راحت و آسان است. در این مطلب با آموزش تهیه ترشی بادمجان در خدمت شما هستیم.

    طرز تهیه ترشی بادمجان

    ترشی بادمجان ترشی لذیذ و خوش طعمی است و در مدت یک هفته پس از درست کردن این ترشی آماده خوردن می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه

    مواد لازم

    فلفل سبز : ۱۰ عدد
    سیر له شده : ۲۰۰ گرم
    بادمجان قلمی : ۱۵ عدد
    نعناع خشک : ۱۰۰ گرم
    سرکه انگور : ۱.۵ لیتر
    هویج خرد شده : ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)

    مواد لازم

    روش تهیه ترشی بادمجان

    در مرحله اول طرز تهیه ترشی بادمجان پوست اضافی موجود در سر بادمجان ها را با کمک چاقو از سر بادمجان جدا کنید و با کمک چاقو یک شکاف در روی بادمجان ها ایجاد کنید توجه داشته باشید که شکاف ایجاد شده نباید عمیق باشد و به پشت بادمجان ها صدمه وارد کند.

    ایجاد شکاف در بادمجان ها

    سپس بادمجان ها را در مقداری سرکه و نمک و زردچوبه بخار پز کنید و بادمجان ها باید تا زمانی بخار پز شوند که به خوبی نرم شوند.

    پختن بادمجان ها برای طرز تهیه ترشی بادمجان
    در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی بادمجان سیر له شده و نعناع خشک و هویج رنده شده را با مقداری زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید سپس در درون هر کدام از این بادمجان ها مقداری از مخلوط سیر و هویج و نعناع خشک را قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ترشی لیته خوش طعم و ایده آل

    ترشی بادمجان شکم پر

    بعد از اینکه داخل همه بادمجان ها را پر کردید آن ها در درون ظرفی به صورت ردیف های روی هم بچینید و در لابلای این ردیف ها فلفل سبز را بریزید سپس روی همه بادمجان ها را با سرکه انگور بپوشانید.

    ترشی بادمجان گیلانی

    نکاتی برای ایجاد طعم بهتر ترشی

    1. می توانید به جای پختن بادمجان ها در سرکه آن ها را در مقداری آب بجوشانید پختن بادمجان ها در سرکه باعث می شود تا ترشی از حد معمول ترش تر شود.
    2. می توانید به ازای هر یک لیتر سرکه در ترشی بادمجان ۳ قاشق غذاخوری نمک و یک قاسق غذاخوری نعناع خشک در درون ظرف بادمجان ها بریزید سپس درب ظرف ببندید و در جای خشک و خنک ظرف بادمجان ها را قرار دهید.
    3. ترشی بادمجان بعد از یک هفته به طور کامل آماده است.
    4. استفاده از هویج در روش تهیه ترشی بادمجان بستگی به ذائقه خود شما دارد و اگر از هویج در درون ترشی استفاده کنید مدت زمان آماده شدن ترشی بیشتر از هفته طول خواهد کشید.
    5. اگر ترشی بادمجان را درجای خشک و خنک نگهداری کنید به مدت یکسال می توانید این ترشی را استفاده کنید.
    6. بهتر است تا وقتی که ترشی آماده نشده است درب ظرف آن را باز نکنید.

    How to prepare pickled eggplants (6)

    این ترشی را می توانید به همراه غذا های مختلف درکنار اعضای خانواده خود میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه ترشی بادمجان لذت کافی را برده باشید. برای مشاهده آموزش انواع ترشی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :