دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه فلافل لبنانی ترد و خوشمزه

  • ندا خوشرو
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۹
  • ۰

فلافل یکی از انواع غذا های لبنانی بسیار خوشمزه و تند است و چاشنی اصلی این غذای لبنانی فلفل است. در این مطلب آموزش طرز تهیه فلافل لبنانی اصیل را مشاهده خواهید کرد.

فلافل غذایی تند است که همراه با ترشی سرو می شود. شما می تونید این غذا را به راحتی در منزل طبخ کنید تا پایان مطلب همراه ما باشید تا دستور پخت فلافل لبنانی را به شما عزیزان آموزش بدهیم.

در این مطلب دستور تهیه فلافل اصیل لبنانی و مواد لازم برای تهیه این نوع غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که بسیار ساده و راحت است فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید، در دستور تهیه این نوع غذا می توانید سبزی های موجود در این غذا را بخار پز کنید.

طرز تهیه فلافل لبنانی خوشمزه

مواد لازم

نخود : ۴۰۰ گرم
سیر درشت : ۳ حبه
پیاز بزرگ : ۱ عدد
باقلای خشک : ۴۰۰ گرم
فلفل سبز تند خرد شده : ۱ عدد
پیازچه : ۴ عدد
جعفری خرد شده : ۱ پیمانه
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز : ۱.۵ قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز : ۲ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه فلافل لبنانی روش تهیه فلافل لبنانی

در طرز تهیه فلافل باقلا و نخود را از ۲۴ قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شود. پوست باقلا و نخود خیس شده را بکنید و با کمک خرد کن برقی و یا گوشت کوب باقلا و نخود را به خوبی له کنید سپس سیر و پیاز و پیاز چه و فلفل سبز و جعفری ادویه ها و بقیه مواد را به باقلا و نخود اضافه کنید و آن ها را به خوبی له کنید.

طبخ فلافل لبنانی اصیل در منزلمواد فلافل لبنانی

سپس مخلوط مواد فلافل لبنانی را به مدت یک ساعت در محیطی مناسب قرار بدهد.

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

مخلوط مواد فلافل
بعد از مدت زمان ذکر شده گلوله های گردو شکلی را از مخلوط مواد فلافل لبنانی بردارید و گلوله ها را به شکل شامی های گرد در بیاورید و در یک سینی مناسب آن ها را بچینید.

طبخ فلافل لبنانی در خانه

بعد از ۲۰ دقیقه آن ها با روغن فراوان مخصوص سرخ کردنی در تابه ای مناسب سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود.

روش طبخ فلافل خوشمزه فلافل لبنانی

می توانید از زیره سیاه نیز در طرز تهیه فلافل لبنانی استفاده کنید. بعد از اینکه فلافل ها به خوبی سرخ شدند می توانید آن ها را به همراه نان لواش و دوغ و ترشی انبه و بادمجان و یا هر نوع ترشی دلخواه میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد فلافل

۱. تند بودن فلافل، استفاده از ادویه های مناسب و همچنین عدم استفاده از سیب زمینی در آن از شاخصه های اصلی فلافل می باشد.

۲. برخی از افراد به منظور پف بیشتر فلافل به آن بکینگ پودر اضافه می کنند و به دلیل اینکه فلافل در روغن پف کرده و ترد می شود نیازی به افزودن این ماده نیست و همچنین بکینگ پودر سبب کم خونی به ویژه در کودکان می شود.

۳. در صورتی که فلافل ها را داخل روغن قرار داده اید سپس داخل روغن پخش شدند مایه فلافل را داخل غذا ساز ریخته و مجددا آن را میکس نمایید تا حالا چسبنده شوند اما اگر به چسبندگی مورد نظرتان نرسید می توانید به موادتان یک عدد تخم مرغ بیفزایید.

۴. به منظور ترد تر شدن فلافل ها می توانید پیش از سرخ کردن آن ها را داخل کنجد بغلطانید.

۵. جهت تهیه فلافل سبز رنگ به آن جعفری خرد شذه و فلافل زرد رنگ زردچوبه بیفزایید.

۶. در صورتی که به اندازه کافی مایه فلافل میکس نشود بعد از سرخ شدن فلافل ها خشک می شوند.

۷. فلافل را می توانید به عنوان ناهار، میان وعده و پیش غذا سرو کنید.

۸. مقدار مواد گفته شده برای سه تا چهار نفر مناسب می باشد.

نکاتی در مورد فلافل

هشدار : همانطور که می دانید نخود از فواید بی نظیری برخوردار است و سبب کاهش چربی خون نیز می شود اما به دلیل اینکه داخل مقدار فراوانی روغن سرخ می شود سبب افزایش چربی خون نیز می شود و همچنین نشاسته و روغن زیاد برای آن دسته از افرادی که از دیابت رنج می برید مناسب نمی باشد.

امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را بده باشید و این فلافل بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید جهت آشنایی بیشتر با دستور تهیه انواع آن می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *