آرگا
  • کد خبر: 34119
    تعداد بازدید : 2,316 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۶ آذر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه رب انار ملس و خوشمزه در منزل

    انار جزء میوه هایی است که دارای خواص بسیار زیادی می باشد. رب انار یکی از چاشنی های خوشمزه است که از انار تهیه می شود. در این بخش از آشپزی طرز تهیه رب انار را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    رب انار یکی از انواع رب های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که در طبخ بسیاری از غذاها از جمله فسنجان استفاده می شود در این بخش از آشپزی طرز تهیه رب انار را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    طرز تهیه رب انار با انارهای شیرین و ترش یکسان است و رب انار به دو شیوه صنعتی و خانگی تهیه می شود که در این مطلب روش تهیه رب انار خانگی را مشاهده خواهید کرد.

    روش طبخ رب انار

    مواد لازم

    انار : ۸ کیلو
    نمک : ۱ قاشق غذاخوری (در صوت تمایل )
    آب : ۳ لیوان

    طرز تهیه رب انار خانگی

    برای تهیه رب انار ابتدا انار را دانه دانه کنید.

    رب انار

    سپس در قابلمه مناسبی دانه های انار را بریزید و مقداری آب به دانه های انار اضافه کنید و قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت زیاد بگذارید وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد زیر شعله گاز را کم کنید و انار ها را هم بزنید و با کف گیر به دانه ها فشار وارد کنید تا آب انار از دانه های انار خارج شود می توانید هر چند دقیقه با کمک گوشت کوب نیز به دانه ها فشار آورید تا آب آن ها به خوبی خارج شود. بعد از اینکه آب دانه های انار به خوبی از آن ها خارج شد محتویات درون قابلمه را در درون صافی بریزید تا آب انار از تفاله دانه های انار جدا شود. اگر رنگ دانه های انار سفید شده باشد نشانه آن است که آب انار از آن ها خارج شده است.

    روش تهیه رب انار
    در مرحله بعدی طرز تهیه رب انار آب خالص انار را در قابلمه ای مناسب بریزید و قابمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید. هر چند دقیقه آب انار را هم بزنید تا رب انار ته نگیرد.

    رب انار با طعمی دلپذیر و خوشمزه
    وقتی که رب غلیظ شد در صورت تمایل مقداری نمک به آن اضافه کنید. غلیظ شدن رب انار یکی از مهم ترین نکات در روش تهیه رب انار است اگر رب انار خیلی سفت و غلیظ شود زمانی که آن را در درون یخچال نگهداری می کنید سفت تر نیز خواهد شد. اگر رب انار به خوبی غلیظ نشود و شل باشد حتی در درون یخچال نیز کپک می زند. غلظت رب انار به کلی نباید خیلی سفت و یا شل باشد.

    طرز تهیه رب انار در منزل

    نکاتی برای طبخ بهتر رب انار

    1. اضافه کردن نمک به رب انار مانع از کپک زدن و خراب شدن رب می شود.
    2. اگر می خواهید زمان کمتری را صرف تهیه رب انار کنید می توانید دانه های انار را در چرخ گوشت و یا آبمیوه گیری بریزید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود سپس به روشی که گفته شد رب انار را طبخ کنید.طرز تهیه رب انار
    3. رب انار هرچه غلیظ تر شود رنگ آن تیره تر می شود و دیرتر خراب می شود.
    4. می توانید از انارهای کوچک و شکسته در طرز تهیه رب انار استفاده کنید این نوع از انارها قیمت ارزان تری دارند و مقرون به صرفه می باشند.
    5. برای تهیه رب انار می توانید از آلوچه نیز استفاده کنید که طعم رب را ترش تر می کند.
    6. بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای کمرنگ است و اگر رنگ رب انار متمایل به رنگ سیاه بود نشانه آن است که رب سوخته و یا آلوچه نیز در پخت رب انار به کار برده اند.
    7. رب انار را بعد از اینکه آماده شد در درون بطری های شیشه ای بریزید و در درون یخچال نگهداری کنید اگر قصد دارید تا رب را در خارج از یخچال نگهداری کنید مقدار نمک بیشتری را در هنگام تهیه رب به رب اضافه کنید تا رب انار دیرتر کپک بزند و فاسد شود.
    8. اگر از انار های آبدار در تهیه رب انار استفاده کنید به ازای هر هشت کیلو انار یک کیلو رب انار حاصل می شود.

    روش طبخ رب انار

    در این بخش  طرز تهیه رب انار خانگی را مشاهده کردید که امیدواریم با نکاتی که گفته شوید بتوانید رب اناری با طعم دلپذیر و خوشمزه را طبخ کنید. رب انار را می توانید به عنوان سس انار نیز استفاده کنید کافی است که مقداری رب انار را در در درون آب حل کنید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه انواع رب کلیک کنید. موفق و پیروز باشید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :