آرگا
  • کد خبر: 3338
    تعداد بازدید : 2,515 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد, ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت و نکات کلیدی طعم واقعی

    پیتزا قارچ و گوشت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزاها است. این غذا جزء غذاهای ملل و البته فست فود محسوب می شود و در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد. توصیه می شود برای افرادی که در هضم غذا مشکل دارند، غذاهای فست فود کمتر میل نمایند.

    پیتزا گوشت و قارچ یکی از غذاهای ملل می باشد که سال هاست برای ایرانی ها شناخته شده است. این پیتزا به دلیل داشتن گوشت قرمز، دارای کالری فراوانی می باشد. مواد اساسی برای تهیه این پیتزا، گوشت چرخ شده و قارچ می باشد.

    چاشنی های پیتزا

    مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت

    ۱ – گوشت چرخ شده : ۳۰۰ گرم

    ۲ – قارچ خرد شده : ۳۰۰ گرم

    ۳- پیاز نگینی خرد شده  : ۲ عدد متوسط

    ۴ – گوجه فرنگی خرد شده : ۴ عدد

    ۵ – فلفل دلمه ایی خرد شده : ۲ عدد

    ۶- خمیر آماده : ۱ عدد

    ۷ – روغن مایع مخصوص سرخ کردن : ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

    ۸- پنیر پیتزا فیلا فیلا: ۵۰۰ گرم

    ۹- نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

    پیتزا گوشت

    طرز تهیه پیتزا قارچ  و گوشت :

    ۱- ابتدا پیاز خرد شده، را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از آن، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و مجددا سرخ می کنیم.

    ۲- به مخلوط درست کرده نمک و فلفل و مقداری ادویه کاری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

    ۳- گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا پخته و بعد از تبخیر آب گوجه ها، آن ها را با کمی روغن تفت دهید.

    ۳- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ، خمیر مخصوص پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و گوجه فرنگی هایی که به شکل رب در آماده را کامل بر روی خمیر بکشید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا خانگی خوشمزه با دو روش متفاوت

    ۴- مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و به ترتیب یک لایه گوشت، سپس یک لایه فلفل دلمه ایی و بعد قارچ ها را بر روی سطح خمیر بریزید.

    ۵- در انتها روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا ، بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر قرار داده و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد اجازه دهید بپزد.

    ۶- زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پنیر آن کاملا باز شد. پیتزا آماده است . طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پایان یافت.

    طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

    نکات کلیدی جهت طعم عالی پیتزا گوشت و قارچ

    – از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.

    – از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما