آرگا
  • کد خبر: 33124
    تعداد بازدید : 39,795 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۸ آذر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیرینی میکادو در منزل با طعم ایده آل

    شیرینی میکادو یکی از شیرینی های پرطرفدار و محبوب ایرانی می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی میکادو را در منزل به صورت تصویری مشاهده خواهید کرد لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    شیرینی میکادو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است که با روشی آسان می توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این بخش از آموزش آشپزی مجله آرگا طرز تهیه شیرینی میکادو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    طرز تهیه شیرینی میکادو در منزل

    شیرینی میکادو را می توانید برای سفره های نذری و هم چنین خیرات برای اموات نیز تهیه کنید که در ادامه مطلب طرز تهیه میکادو را در منزل در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    طرز تهیه شیرینی میکادو

    مواد لازم

    روغن مایع : ۱ پیمانه
    اسانس موز یا آناناس : ۱ قطره
    شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
    پودر پسته برای تزیین شیرینی میکادو : به میزان لازم
    آرد سفید : ۱ پیمانه
    کره : ۳۰ گرم
    پودر قند : ۱ پیمانه
    پودر گردو : نصف پیمانه
    وانیل : نصف قاشق چای خوری
    نان بستنی : ۴ ورق
    پودر کاکائو : نصف قاشق چای خوری

    روش تهیه شیرینی میکادو

    در مرحله اول طرز تهیه شیرینی میکادو ابتدا آرد را در قابلمه ای مناسب می ریزیم و به مدت پنج تفت می دهیم توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید زیاد تغییر کند و آرد را فقط برای از بین بردن بوی خامی اش تفت می دهیم.

    تفت دادن آرد

    سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و آرد و روغن را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت گاز بر میداریم پودر قند و وانیل و پور گردو را به همراه پودر کاکائو و کره به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند سپس اسانس موز و یا آناناس را به میزان یک قطره به مخلوط مواد میکادو اضافه می کنیم.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کلوچه خانگی خوش طعم و خوشمزه

    شیرینی میکادو
    در روی سطحی مناسب یک عدد نان بستنی را قرار می دهیم و حدود یک سوم از مواد را روی نان میکادو قرار می دهیم و با کمک قاشق سطح مواد را به خوبی یکدست می کنیم و سپس نان دوم میکادو را بر روی مواد نان اول قرار می دهیم و مقدار یک سوم از مواد را روی نان دوم میکادو قرار می دهیم و همین مراحل را ادامه می دهیم تا نان و مخلوط مواد به اتمام برسد.

    شیرینی میکادو با طعم ایده آل

    بعد از اینکه همه نان و مخلوط مواد شیرینی به پایان رسید شیرینی را به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که لایه آخر شیرینی میکادو باید نان بستنی بدون مخلوط مواد میکادو باشد.
    بعد از مدت زمان ذکر شده شیرینی میکادو را از یخچال بیرون می آوریم و یک قاشق مرباخوری روغن مایع را به همراه شکلات تخته ای در درون ظرفی مناسبی می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا باز شوند و مخلوط این مواد را بر روی نان چهارم قرا می دهیم و میکادو را به صورت دلخواه برش می زنیم. طز تهیه شیرینی میکادو به پایان رسید

    برش دادن شیرینی میکادو

    بعد از اینکه شیرینی میکادو آماده شد می توانید آن را با پودر پسته و یا پودر نارگیل و … تزیین کنید و در ظرف مناسبی شرینی ها را بچینید و برای پذیرایی در مجالس نذری و ختم  از آن ها می توانید استفاده کنید. از اینکه تا پایان مطلب ما را همراهی کردید سپاسگزاریم برای مشاهده آموزش های بیشتر پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما