آرگا
  • کد خبر: 30719
    تعداد بازدید : 65,980 بازدید
    تاریخ انتشار : ۹ آذر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    آش دندونی خوش طعم و خوشمزه را چطور بپزیم؟

    از زمان های قدیم رسم بر این است اولین دندان بچه ها که در می آید برای آن ها آش دندونی تهیه می کنند و بیشتر مردم به این اعتقاد دارند که آش دندونی در راحتی رشد دندان کودک تاثیر دارد. ما در این مجموعه شما را با طرز تهیه آش دندونی آشنا می کنیم.

    آش دندونی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مراسم سنتی برای دندان در آوردن نوزاد تهیه می شود. طرز تهیه این آش در منزل بسیار آسان است ولی نیاز به مدت زمان زیادی دارد تا به خوبی جا بیفتد در این مطلب طرز تهیه آش دندونی را به شما دوستان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

    طرز تهیه آش دندونی

    آش دندونی را می توان همراه با گوشت گوسفند نیز طبخ کرد در این مجموعه ما روش رایج طرز تهیه آش دندونی بدون استفاده از گوشت گوسفند را قرار داده ایم.

    آش دندونی خوش طعم و لذیذ

    مواد لازم

    نخود : ۱ پیمانه
    عدس : ۱ پیمانه
    لوبیا سفید : ۱ پیمانه
    آب گوشت : به مقدار لازم
    گندم پوست کنده : ۲ پیمانه
    پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذاخوری
    لوبیا قرمز : ۱ پیمانه
    لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
    نمک : به میزان لازم
    فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم

    مواد لازم آش دندونی

    روش طبخ آش دندونی

    در مرحله اول طرز تهیه آش دندونی ابتدا حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شوند و مقداری نرم شوند.

    آش دندونی

    در قابلمه ای مناسب حبوبات را به همراه گندم با مقداری آب قرار دهید تا به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه حبوبات و گندم نیم پز شدند آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حبوبات و گندم به خوبی پخته شوند و لعاب دهند. آش دندونی را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مقوی

    طرز تهیه آش دندونی بسیار خوشمزه
    بعد از اینکه آش به خوبی لعاب دار شد پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش به همراه پیاز داغ حدود ۴۵ دقیقه دیگر نیز بپزد.

    نکاتی برای طبخ آش دندونی

    از آب قلم گوسفند و گاو برای خوش طعم کردن آش می توانید استفاده کنید.
    در طرز تهیه آش دندونی از سبزی استفاده نمی شود ولی شما برای تزیین آش می توانید از نعنا داغ استفاده کنید. از بلغور گندم هم می توانید در این آش استفاده کنید.
    حتما آش را مرتب هم بزنید.
    می توانید برای خوش طعم کردن آش دندونی پیاز مورد استفاده در آن را به همراه کره یا روغن سرخ کنید و زردچوبه را حتما در درون روغن و پیاز به خوبی تفت دهید.

    روش طبخ آش دندونی در منزل

    بعد از اینکه آش به خوبی پخته شد آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با روش مناسبی آش را تزیین کنید. آش دندونی را برای مجالس مهمانی دندونی نیز طبخ می کنند. برای مشاهده آموزش انواع آش کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما