آرگا
  • کد خبر: 30109
    تعداد بازدید : 571 بازدید
    تاریخ انتشار : ۶ آذر, ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد و نکات طبخ بهتر

    حریره بادام یک غذای کمکی بسیار مقوی برای نوزاد شما است. در این مطلب طرز تهیه حریره بادام را به شما عزیزان آموزش می دهیم تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

    حریره بادام سرشار از ویتامین ها است و همه املاح و ویتامین های مورد نیاز برای بدن نوزاد شما را به خوبی تامین می کند. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در منزل به راحتی امکان پذیر است.

     شما می توانید از ماه هفتم خوردن حریره بادام و فرنی را برای کودک خود آغاز کنید. میزان مصرف حریره بادام در روز ۶ وعده است که در هر وعده دو قاشق مرباخوری حریره بادام را باید به کودک خود بدهید. در این قسمت از بخش آشپزی طرز تهیه حریره بادام را مشاهده خواهید کرد.

    حریره بادام یک غذای مقوی برای کودک شما

     مواد لازم برای ۱ نفر

    آب : ۲/۳ لیوان (دو سوم لیوان )
    آرد برنج : یک قاشق مرباخوری
    بادام : ۴ عدد
    روغن مایع : یک قاشق چای خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    شیر: نصف لیوان

    طرز تهیه حریره بادام

    در مرحله اول طرز تهیه حریره بادام, بادام ها را در ظرف مناسبی ریخته و سپس آب گرم را به بادام اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت اجازه دهید تا بادام ها در درون آب باقی بمانند.

    بادام خیس شده

    بعد از مدت زمان ذکر شده پوست بادام ها را به طور کامل بکنید.

    طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

    بعد از اینکه بادام ها را پوست کندید آن ها را به خوبی رنده کنید.

    حریره بادام خوشمزه

    در ظرف مناسبی بادام رنده شده را بریزید سپس شیر و  آرد برنج را به ظرف اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد برنج و بادام های رنده شده باید به خوبی در شیر حل شوند.

    حریره بادام

    سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. بعد از چند دقیقه شکر و آب را به قابلمه اضافه کنید و آن ها را به خوبی با شیر و آرد برنج مخلوط کنید و به صورت مکرر این مخلوط را هم بزنید. بعد از ۲۰ دقیقه حریره بادام آماده است.

    طرز تهیه حریره بادام مقوی

    نکاتی برای تهیه حریره بادام

    1. بهتر است حریره بادام را در ظرف لعابی و غیر از تفلون بپزید.
    2. می توانید بادام ها را از ۲۴ ساغت قبل در گلاب و آب و شکر خیس کنید تا حریره بادام خوشمزه تر شود.
    3. در طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد می توانید جهت افزایش کالری از روغن زیتون نیز استفاده کنید.
    4. اگر قصد دارید که از روغن زیتون در حریره بادام استفاد کنید روغن زیتون را سه دقیقه قبل از خاموش کردن شعله گاز به حریره بادام اضافه کنید.
    5. توجه داشته باشید که غلظت حریره بادام باید همانند غلظت ماست باشد.
    6. حریره بادام خیلی زود می سوزد بنابراین به طور مداوم آن را هم بزنید.

    حریره بادام یک غذای بسیار مفید برای نوزادان است در طرز تهیه حریره بادام می توانید به جای شیر پاستوریزه از شیر مادر نیز استفاده کنید و اگر تمایل دارید که حریره را با شیر مادر بپزید شیر مادر را در پایان به حریره اضافه کنید. برای مشاهده آموزش انواع دسر و پیش غذا کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :