آرگا
  • کد خبر: 29341
    تعداد بازدید : 2,585 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳ آذر, ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه قیمه نثار (نساء) خوشمزه و خوش طعم

    قیمه نثار یکی از غذا های خوشمزه و محلی ایران می باشد در این مقاله طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و خوش طعم را به شما عزیزان آموزش داده ایم لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    طرز قیمه نثار از انواع غذای ایرانی بسیار خوشمزه می باشد در این مقاله مواد لازم و طرز تهیه خورشت قیمه نثار را به شما عزیزان آموزش خوهیم داد.

    طرز تهیه قیمه نثار

    قیمه نثار یکی از انواع غذاهای محلی قزوین است که در این غذا از ادویه مخصوص خورشت قیمه نثار استفاده می شود که اگر از نوع مرغوب این ادویه در طرز تهیه  قیمه نثار استفاده کنید خورشت قیمه بسیار خوش طعم خواهد شد.

    قیمه نثار

    مواد لازم برای ۵ نفر

    زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
    شکر : ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز : ۱ عدد
    رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
    برنج : ۶ لیوان
    خلال بادام و خلال پسته : از هر کدام یک قاشق غذاخوری
    خلال پرتقال شیرین شده : ۱ قاشق غذا خوری
    کره : ۱۰۰ گرم
    زعفران آب کرده غلیظ : ۱ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    زردچوبه و دارچین : به میزان لازم
    هل و زیره : در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
    گوشت خورشتی  : ۵۰۰ گرم
    گلاب : یک قاشق غذاخوری

    مواد لازم قیمه نثار

    روش پخت خورشت قیمه نثار

    برنج را در مقداری آب و نمک به مدت چند ساعت خیس کنید و در قابلمه ای مناسب ریخته و آبکش کنید و بگذارید تا به خوبی دم بکشد. سپس در طرز تهیه قیمه نثار ابتدا گوشت خورشت را به شکل قیمه ای به خوبی خرد کنید سپس در قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید و قابلمه را در روی شعله گاز قرار دهید و پیاز ها را به روغن اضافه کنید تا پیاز ها سرخ شوند.

    پیاز

    بعد از اینکه پیاز ها به رنگ طلایی در آمدند گوشت را به پیاز ها اضافه کنید تا به خوبی گوشت تفت بخورد.

    گوشت تقت داده شده

    سپس یک قاشق رب و فلفل و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه رب به خوبی تفت خورد ۲ لیوان آب بر روی مخلوط مواد بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت به خوبی پخته شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خورشت به آلو خوشمزه ، لذیذ و محبوب

    مراحل طرز تهیه قیمه نثار

    بعد از یک ساعت نصف خلال بادام را که از قبل خیس کرده اید به گوشت اضافه کنید. وقتی که گوشت به خوبی پخته شد مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اگر آب گوشت به مقدار زیادی بود اجازه دهید که آب گوشت به خوبی تبخیر شود و مقدار بسیار کمی از آب باقی بماند.
    در مرحله بعدی طرز تهیه قیمه نثار خلال پسته را با یک قاشق گلاب در ظرف مناسبی قرار دهید تا خلال پسته خیس شود سپس در تابه مناسب مقداری کره ریخته و خلال پسته را در کره به خوبی تفت دهید.

    خلال پسته

    نصف دیگر خلال بادام را که از قبل خیس کرده اید در مقداری کره به خوبی تفت دهید.
    سپس زرشک را به خوبی بشویید و در تابه ای مناسب مقداری کره بریزید و تابه را روی شعله گاز قرار دهید و زرشک را به کره اضافه کنید و سپس شکر را به زرشک اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

    روش پخت قیمه نثار

    یک لیوان از برنج پخته شده را با زعفران آب کرده غلیظ به خوبی مخلوط کنید. و برنج را در ظرف یا دیس مناسبی بریزید و در لا به لای برنج پخته شده گوشت و برنج زعفرانی و خلال بادام و پسته و زرشک را قرار دهید.

    قیمه نثار در درون دیس

    اگر ادویه مخصوص را برای طرز تهیه قیمه نثار در دسترس دارید روی مواد داخل دیس یا ظرف از ادویه مخصوص بریزید تا عطر و طعم خاصی را به این غذای خوشمزه و محلی بدهید. می توانید این غذا را به همراه ماست و سبزی خوردن و دوغ میل کنید. برای مشاهده آموزش خورشت های متفاوت به بخش انواع خورشت رجوع کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :