آرگا
  • کد خبر: 27249
    تعداد بازدید : 3,441 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ آذر, ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    گراتن بادمجان پیش غذایی خوشمزه با طرز تهیه آسان

    گراتن بادمجان یک پیش غذای بسیار خوشمزه و مقوی است. که در این مطلب طرز تهیه آن را به روشی بسیار آسان در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم لطفا تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

    گراتن بادمجان یک پیش غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که شما می توانید آن را به عنوان یک پیش غذای بسیار خوشمزه در مهمانی هایتان طبخ کنید. در این مقاله طرز تهیه گراتن بادمجان را با دستور پخت بسیار راحت در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    طرز تهیه گراتن بادمجان

    گراتن بادمجان را می توان با گوشت مرغ و قارچ هم تهیه کرد که در این مطلب ما طرز تهیه گراتن بادمجان را با گوشت چرخ کرده به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    دستور پخت گراتن بادمجان

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم برای تهیه سس سفید

    آرد : ۲ قاشق غذاخوری
    شیر : ۲ لیوان
    کره : ۲۰ گرم
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    مواد لازم گراتن گوشت و بادمجان

    سس سفید : به میزان لازم
    گوشت جرخ کرده : ۳۰۰ گرم
    پنیر پیتزا : ۸ ورق
    بادمجان متوسط : ۳ عدد
    آب لیمو : ۲ قاشق غذا خوری
    پیاز متوسط : ۱ عدد
    رب گوجه فرنگی : ۱.۵ قاشق غذاخوری
    قارچ بزرگ :۶ عدد
    سیر : ۲ حبه
    نمک : به میزان لازم
    زرد چوبه : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    دستور پخت گراتن بادمجان

    طرز تهیه سس سفید

    سس سفید

    ابتدا قابلمه ای مناسب برداشته و بر روی گاز قرار می دهیم تا داغ شود سپس کره را برای طرز تهیه سس سفید به تابه اضافه میکنیم بعد از اینکه کره به خوبی باز شد آرد را به کره اضافه می کنیم و به صورت پشت سرهم آرد و کره را هم می زنیم تا آرد به خوبی تفت بخورد تابه را از روی حرارت بر میداریم و سپس شیر ولرم را آرام آرام به آرد اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا به خوبی شیر و آرد باهم مخلوط شوند سپس مخلوط شیر و آرد را بر روی شعله گاز می گذاریم و نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه می کنیم بعد از اینکه مخلوط سس سفیذ به خوبی غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بر میداریم .

    طرز تهیه گراتن بادمجان

    در طرز تهیه گراتن بادمجان ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. سپس بامجان ها را شسته و آن ها را بصورت حلقه ای خرد می کنیم بعد از این که بادمجان ها را بصورت حلقه ای خرد کردیم در ظرفی آن ها را ریخته و مقداری نمک روی آن ها می ریزیم تا تندی و تلخی بادمجان ها از بین برود سپس بادمجان ها را بعد از ۳۰ دقیقه شسته و در صافی قرار می دهیم تا آب آن ها گرفته شود وبعد بادمجان ها را در تابه ای مناسب سرخ می کنیم و در درون صافی گذاشته تا روغن از آن ها خارج شود.
    تابه ای مناسب برداشته و بر روی گاز قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید و پیاز را به روغن اضافه کنید بعد از اینکه پیاز کمی طلایی رنگ شد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و گوشت را با پیاز مقداری تفت می دهیم  قارچ ها را که قبلا خرد کرده ایم یه پیاز اضافه می کنیم و شعله گاز را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد و قارچ ها را به خوبی با گوشت و پیاز تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن بادمجان بعد از اینکه قارچ و گوشت را به خوبی تفت دادیم سیر را که از قبل رنده کرده ایم به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به مخلوط گوشت و قارچ اضافه می کنیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و می گذاریم تا مخلوط به خوبی با رب سرخ شود تا طعم خامی رب از بین برود. مخلوط سرخ شده را از روی شعله گاز برداشته و کنار می گذاریم.
    ظرفی مناسبی را برای قرار دادن گراتن بادمجان در فر بر میداریم و آن را به خوبی چرب می کنیم و حلقه های بادمجان را به صورت ردیفی کنار هم قرار می دهیم.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه و لذیذ با دو روش متفاوت

    گراتن بادمجان خوشمزه

    و سس سفید را در چهار مرحله بر روی بادمجان ها ریخته سپس آن را به خوبی تقسیم می کنیم تا کم نیاید. سس سفید را بر روی بادمجان ها می ریزیم.

    Gratn eggplant (3)

    سپس پنیر پیتزا را برداشته و روی سس سفید را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

    گراتن بادمجان در ظرف فر
    در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن بادمجان مخلوط گوشت چرخ کرده و قارچ را بر روی پنیر پیتزا ریخته و سطح مخلوط را با قاشق کاملا یکسان می کنیم و سس سفید را بر روی مخلوط گوشت می ریزیم و دوباره پنیر پیتزا را بر روی سس سفید می ریزیم.

    گراتن بادمجان خوشمزه

    دستور پخت پیش غذا گراتن بادمجان
    دوباره لایه ای بادمجان را بر روی لایه های قبلی می چینیم و به ترتیبی که گفته شده روی آن را سس و پنیر و مخلوط گوشت را قرار می دهیم و این کار را آنقدر انجام می دهیم مواد گراتن بادمجان و مخلوط گوشت تمام شود.
    بر روی لایه آخر گراتن بادمجان پنیر پیترا را ریخته و ظرف را برداشته و در طبقه وسط فر که قبلا آن را داغ کرده ایم به مدت ۱۵ تا ۲۰ قرار می دهیم تا رنگ آن به صورت طلایی در آید.

    گراتن بادمجان پوشیده شده با پنیر پیتزا

    گراتن بادمجان بسیار خوش طعم

    گراتن بادمجان آماده شده

    بعد از اینکه این پیش غذا بسیار خوشمزه آماده شد آن را از درون فر خارج کرده و با کمک روش های مختلف تزیین غذا می توانید آن را تزیین کنید. این پیش غذای بسیار خوشمزه را می توانید برای سفره های مهمانی های رسمی خود تهیه کنید. طرز تهیه گراتن بادمجان بسیار راحت است که در این مقاله آموزش آن را به صورت مرحله به مرحله مشاهده کردید.

    منبع : آرگا