آرگا
  • کد خبر: 26557
    تعداد بازدید : 2,935 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۳ آبان, ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کاچی خوشمزه به همراه نکات طلایی طعم ایده آل

    کاچی یک نوع از دسر های بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که شما می توانید این دسر را برای سفره های افطار ماه مبارکتان تهیه کنید در ادامه مطلب طرز تهیه کاچی همراه با نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل را مشاهده خواهید کرد.

    یکی از انواع دسرهای ایرانی بسیار خوشمزه کاچی است . با خوردن این دسر می توانید انرژی زیادی را از آن دریافت کنید بهتر است افرادی که لاغر هستند و اکثر اوقات دچار ضعف می شوند این دسر بسیار خوشمزه را در رژیم غذایی خود قرار دهند . طرز تهیه کاچی بسیار آسان است و در منزل می توانید آن را به راحتی طبخ کنید.

    کاچی یک دسر ساده بسیار مقوی است . در طرز تهیه کاچی بهتر است از کره استفاده کنید زیرا ارزش غذایی این دسر را بسیار بیشتر می کند و اگر می خواهید انرژی بیشتری را از کاچی دریافت کنید می توانید تخم مرغ هم به مواد کاچی اضافه کنید .

    کاچی بسیار خوش طعم

    مواد لازم جهت طرز تهیه کاچی

    شکر : ۳ پیمانه
    کره یا روغن : ۵ قاشق
    آب : ۴ پیمانه
    گلاب : ۱ پیمانه
    زعفران : ۱ قاشق غذا خوری
    آرد : ۲ پیمانه
    خلال بادام : به میزان لازم
    خلال پسته یا پودر پسته : به میزان لازم
    پودر دارچین برای تزیین به میزان مناسب

    طرز تهیه کاچی

    در طرز تهیه کاچی در مرحله اول شکر را به همراه ۴ پیمانه آب درون قابلمه مناسبی بریزید و بعد از اینکه شکر به خوبی درون آب حل شد و کمی غلیظ شد یک پیمانه گلاب و زعفران را به شکر اضافه می کنیم تا زمانی این مخلوط باید بر روی شعله گاز باشد که غلیظ شود و شکل شهد درون مربا را به خود بگیرد سپس آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم.
    در مرحله بعدی طرز تهیه کاچی قابلمه مناسبی را بردارید و بگذارید روی شعله گاز تا داغ شود سپس کره را درون قابلمه بیندازید تا کره باز شود .

    کره

    در مرحله بعدی طرز تهیه کاچی آرد را به درون قابلمه می ریزیم و با قاشق مناسبی آرد را به صورت مکرر هم بزنید تا آرد به صورت رنگ طلایی در آید .

    طرز تهیه کاچی بسیار خوشمزه

    سپس قابلمه را از روی شعله گاز به مکان دیگری انتقال بدهید و شربت آماده شده را به آرامی به آن اضافه کنید در حین اضافه کردن شربت آرد را به صورت مکرر با شربت هم بزنید تا بخوبی آرد درون شربت حل شود و سطح مخلوط به صورت صاف و یکنواخت در آید نباید گلوله هایی از آرد درون مخلوط باقی بماند.

    آماده شدن آرد و اضافه کردن شربت به کاچی

    مقدار مناسبی خلال بادام را به کاچی درون قابلمه اضافه می کنیم و در قابلمه را همراه با دم کنی بسته قابلمه را برداشته و روی گاز با شعله بسیار کم می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا کاچی به خوبی پخته شود .

    How to prepare Cauchy (5)

    نکات طلایی در طرز تهیه کاچی

    • در طرز تهیه کاچی به جای شکر مورد استفاده می توانید از چند قاشق عسل استفاده کنید.
    • در مخلوط کاچی می توانید از تخم مرغ هم استفاده کنید . کاچی با تخم مرغ برای خانوم هایی که تازه فارغ شده اند بسیار مقوی و انرژی زا است .
    • از نبات نیز می توانید درون کاچی استفاده کنید که نبات باید حتما به صورت پودر در آید و به خوبی آسیاب شود.
    • بعد از پختن  اگر کاچی بسیار زیاد سفت شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت کمی روغن از خود پس دهد و بعد آن را از روی شعله گاز بردارید .
    • آرد استفاده شده در درون کاچی نباید سرخ شود بنابراین به محض اینکه رنگ آرد به صورت طلایی در آمد آن را از روی شعله گاز بردارید و شربت به آن اضافه کنید.
    • در درون کاچی میتوانید از روغن گیاهی و یا از روغن های حیوانی به جای کره استفاده کنید که بستگی به ذائقه خودتان دارد .
    • می توانید از زنجبیل نیز درون کاچی استفاده کنید که میزان لازم زنجبیل برای کاچی نصف قاش چای خوری می باشد.
    • غلیظ شدن کاچی باید همانند فرنی باشد و کاچی نباید خیلی شل و یا خیلی زیاد سفت شود.

    طرز تهیه کاچی بسیار خوش طعم

    در مرحله آخر طرز تهیه کاچی بعد از اینکه کاچی به طور کامل دم کشید آن را در ظرف مناسبی بریزید و می توانید روی آن را با پودر پسته یا خلال پسته و خلال بادام و پودر دارچین و مغز گردو و تزیین کنید و این غذای مقوی و بسیار خوشمزه را در کنار خانوادتان میل کنید .

    منبع : آرگا

    برچسب ها :