آرگا
  • کد خبر: 22754
    تعداد بازدید : 1,117 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ آبان, ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه نان پنجره ای شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی

    آموزش پخت و طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای را با روشی ساده و آسان و در عین حال خوشمزه و عالی در این مطلب ارائه می دهیم که با به کارگیری آن می توانید شیرینی های نان پنجره ای خوش طعمی بپزید.

    طرز تهیه نان پنجره ای را با مراحل پخت شیرینی و تصاویر مربوط به هر مرحله و همچنین با بیان نکات مهم شیرینی پزی در این مقاله گرداوری نموده ایم که با مطالعه آن و استفاده از این دستور پخت آسان و عالی می توانید بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های نان پنجره ای را در منزل بپزید و نوش جان فرمایید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای در خدمت شما دوستان هستیم. تا پایان همراه ما باشید.

    طرز تهیه نان پنجره ای با روشی ساده و خوشمزه در منزل :

    نان پنجره ای یکی از شیرینی های سبک و خوشمزه است که طرفدارهای زیادی دارد و به راحتی در منزل تهیه می شود. در این مطلب به بیان طرز تهیه نان پنجره ای با روشی ساده و آسان و همچنین نکات مهم برای پخت این شیرینی می پردازیم.

    طرز تهیه نان پنجره ای آسان

    مواد لازم برای پخت شیرینی نان پنجره ای :

    نشاسته : ۵۰ گرم

    آرد سفید گندم : ۵۰ گرم

    گلاب : ۴۰ گرم

    تخم مرغ : ۲ عدد

    روغن مایع : به مقدار لازم برای سرخ کردن

    پودر قند : ۱۰۰ گرم

    پودر هل و پودر پسته : به میزان لازم

    طرز تهیه نان پنجره ای با روشی ساده

    طرز تهیه نان پنجره ای به صورت مرحله به مرحله :

    برای تهیه شیرینی نان پنجره ای ابتدا نشاسته و گلاب را مخلوط نموده و بعد از یکدست شدن آن، تخم مرغ ها را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

    شیرینی نان پنجره ای

    در این مرحله آرد گندم را اضافه نموده و مخلوط را هم می زنیم بعد از اطمینان از یکدست شدن آن می توانید آن را در ظرفی که سطح صافی دارد بریزید تا قالب زدن آن راحت تر شود.

    شیرینی نان پنجره ای

    روغن را داخل قابلمه ریخته و صبر میکنیم تا کاملا داغ شود، میزان داغی باید به اندازه ایی باشد که اگر قطره ایی از مواد شیرینی را داخل آن ریختیم سریع پف کند و بپزد. بعد از اطمینان از داغ شدن روغن، قالب را درون آن میگذاریم تا داغ شود و بعد داخل مایه شیرینی فرو می بریم. فقط توجه داشته باشید که قالب را تنها تا لبه داخل مایه ببرید و تحت هیچ شرایطی مایه شیرینی روی قالب را نگیرد. بعد قالب را در روغن داغ میگذاریم و آن را تکان می دهیم تا شیرینی از آن جدا شود و دوباره در مایه فرو میبریم. این کارها را باید خیلی سریع انجام دهید تا قالب سرد نشود. بعد از اینکه دو طرف شیرینی سرخ شد آن را از قابلمه خارج نموده و داخل آبکش قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه رولت خامه ای در منزل و آموزش تهیه خامه فرم گرفته

    طرز تهیه شیرینی

    در مرحله آخر پودر قند و پودر هل را مخلوط نموده و روی شیرینی ها بریزید و آنها را با پودر پسته تزیین کنید.

    آموزش پخت شیرینی

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای را به طور کامل مشاهده نمودید. در این مرحله شیرینی نان پنجره ای آماده است آن را در ظرف مناسبی چیده و به وسیله آن از مهمان ها پذیرایی کنید.

    طرز تهیه نان پنجره ایپخت شیرینی نان پنجره ای

    نکات مهم برای پخت شیرینی نان پنجره ای :

    استفاده از پودر هل و پسته سلیقه ایی است و می توانید آن را حذف نموده و تنها از پودر قند برای روی شیرینی استفاده نمایید.

    قالب شیرینی را به صورت داغ در مایه شیرینی فرو ببرید تا شیرینی به آن نچسبد و به راحتی جدا شود.

    در صورتی که بعد از اضافه نمودن آرد گندم مایه شیرینی شما بیش از حد غلیظ شد می توانید از مقداری شیر استفاده نمایید.

    در صورت تمایل می توانید در مرحله آخر آماده شدن مواد شیرینی به آن رنگ خوراکی اضافه نموده و از این طریق شیرینی های زیبا و متفاوتی تهیه نمایید، همچنین میتوانید از چند رنگ در کنار هم استفاده فرمایید.

    شیرنی خانگی

    امیدواریم با مطالعه دستور پخت این شیرینی و آشنایی با طرز تهیه نان پنجره ای بهترین و خوشمزه ترین شیرینی را در منزل تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. پیشنهاد می کنیم با مراجعه به بخش شیرینی و کیک با دستور پخت دیگر شیرینی ها و انواع کیک در منزل آشنا شوید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما