دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه شکلات تخته ای در خانه با ساده ترین روش

  • یلدا محمدی
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹
  • ۴

طرز تهیه شکلات خانگی خوشمزه و عالی را با طعمی دلنشین و بینظیر در این مطلب مشاهده می فرمایید و با روشی ساده و در عین حال کاربردی برای تهیه شکلات تخته ایی در منزل آشنا خواهید شد.

یادگیری ساخت شکلات تخته ایی برای همه ما می تواند جذاب و جالب باشد و با این کار از شکلات های بی نظیر و خوشمزه ایی که در منزل تهیه نموده ایم و از سلامت آن با اطلاع هستیم استفاده می نماییم. طرز تهیه شکلات تخته ایی در منزل کار بسیار راحت و ساده ایی است که در مدت زمانی حدود یک ساعت انجام می گیرد و نتیجه کار شکلات هایی خوشمزه است. تا پایان با این آموزش ساده و در عین حال کاربردی و مفید همراه ما باشید.

طرز تهیه شکلات خانگی با روشی ساده و خوشمزه :

در این بخش می توانید چگونگی ساخت شکلات تخته ایی را با روشی ساده و آسان بیاموزید و با استفاده از این دستور، شکلات تخته ایی خوشمزه ایی در منزل تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه شکلات تخته ایی :

کاکائو : دو پیمانه

آب : یک پیمانه

کره : دو سوم پیمانه

شکر :یک دوم پیمانه

شیر : دو سوم پیمانه

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

پودر قند :یک چهارم پیمانه

ساخت دسر با شکلات

دستور ساخت شکلات تخته ایی در منزل :

برای تهیه شکلات تخته ایی ابتدا درون قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و بعد از اینکه جوش آمد حرارت را ملایم کنید.

طرز تهیه شکلات

کره را از قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره نرم شده را با پودر کاکائو درون ظرفی کوچکتر از قابلمه آب مخلوط نمایید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدست ایجاد شود. در صورتی که کاکائو به صورت گلوله درآمد می توانید با استفاده از گوشت کوب برقی آن را یکدست نمایید.

شکلات تخته اییطرز تهیه شکلات

در این مرحله از طرز تهیه شکلات تخته ای، یک لیوان آب گرم را به مخلوط اضافه نموده و کمی حرارات را زیاد کنید تا کاملا حل شود. فقط توجه داشته باشید که کاکائو به هیچ وجه نباید بجوشد. در این مرحله شکر و پودر قند را مخلوط نموده و بعد از اینکه مایه کاکائو را به ظرف دیگری منتقل نمودید به آن اضافه نمایید.

شکلات خانگیشکلات تخته ایی

شیر ولرم را به آرامی به مخلوط اضافه نموده و هم می زنیم. در این مرحله از ساخت  شکلات می توانید مخلوط را با همزن بزنید تا یکدست شود.

شکلات با شیر و کاکائو

در این مرحله قالب مورد نظر را چرب نموده و مایه شکلات را درن ان ریخته و به مدت یک شبانه روز درون فریزر قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و بعد از قالب جدا نموده و نوش جان فرمایید.

نحوه ساخت شکلاتشکلات خانگی با کاکائوساخت شکلات با کاکائو

دستور تهیه شکلات سوئیسی

شکلات سوئیسی یک نوع شیرینی خوشمزه، شیک و کلاسیک است که می توانید از آن به عنوان دسر در مهمانی های خود استفاده کنید یا به عنوان یک میان وعده نوش جان کنید و لذت ببرید.

روش تهیه شکلات

مواد لازم

  • شکلات تخته ای/ ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر/ ۱۰۰ گرم
  • قهوه/ یک قاشق مرباخوری
  • گردوی خرد شده/ ۱۰۰ گرم
  • کره/ ۷۵ گرم
  • خلال پسته و بادام/ به مقدار لازم
  •  زرده تخم مرغ/ یک عدد
  • ژلاتین/ یک ورق
  • آب جوش/ ۴ قاشق غذاخوری
  • بیسکویت خرد شده/ ۵۰ گرم
  • کاکائو/ ۴ قاشق غذا خوری
  • شیر خشک/ یک قاشق غذا خوری

روش تهیه شکلات سوئیسی

شکلات ها را خرد کنید و داخل ظرفی فلزی بریزید و بعد روی حرارت غیر مستقیم بگذارد تا ذوب شود.

سپس بیسکویت و گردو ها را خرد کرده و کنار بگذارید. شیر خشک، کاکائو و قهوه را نیز در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

اکنون در داخل یک کاسه بزرگ، کره و پودر قند را با همزن برقی کاملا هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند، سپس زرده تخم مرغ را افزوده و دوباره هم بزنید، شیر خشک را نیز بیفزایید و همه مواد را مخلوط کرده و هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه شکلات خانگی، شکلات ذوب شده را اضافه کنید، گردو و بیسکویت های خرد شده را نیز بیفزایید و مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

اکنون مواد را داخل سینی در ابعاد ۲۰ × ۱۵ بریزید و صاف کنید و بعد سس شکلات (در زیر روش تهیه آن را آموزش می بینید) را روی آنها ریخته و با خلال پسته و بادام تزئین کنید، سپس سینی را به مدت حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد و سفت شود.

روش تهیه سس شکلات

ژلاتین و آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی در آب حل شوند.

سپس کره و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید، می توانید این ترکیب را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شده و با هم ترکیب شوند.

اکنون ژلاتین و پودر قند را به مخلوط قبلی اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا سس شکلات شما آماده شود.

آموزش تهیه شکلات

روش تهیه شکلات تخته ای خانگی

شکلات ها از جمله خوراکی های فوق العاده خوشمزه و پرطرفداری هستند که در عین اینکه دارای خواص زیادی هستند، مضراتی نیز دارند، تهیه یک شکلات خانگی خوشمزه کار چندان سختی نیست، در ادامه می توانید دستور تهیه این شکلات خانگی را یاد بگیرید.

طرز تهیه شکلات خانگی خوشمزه

مواد لازم

  • کره کاکائو/ ۴۸ گرم
  • پودر کاکائو/ ۲۶ گرم
  • شکر/ ۱۴ گرم
  • وانیل/ نصف قاشق چای خوری

مراحل تهیه شکلات خانگی

درون یک قابلمه را مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، سپس کاسه ای شیشه ای یا استیل را روی قابلمه بگذارید و مطمئن شوید که آب با ته کاسه تماسی نداشته و حداقل به اندازه ۲ سانتی متر فاصله داشته باشد.

کره کاکائو را داخل کاسه بریزید و به روش بن ماری ذوب کنید، می توانید کره را از قبل رنده کنید تا سریعتر آب شود.

اکنون پودر کاکائو را به کره ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مایعی براق بدست آید.

در ادامه طرز تهیه شکلات، زمانی که مایع شکلات براق شد و به حالت خانه ای درآمد، باید عصاره وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود.

نحوه تهیه شکلات

مایع بدست آمده را به طور مساوی در قالب های سیلیکونی و یا جایخی بریزید، مواظب باشید تا قالب ها کاملا خشک باشند و حتی یک قطره آب هم نباید وارد این مایع شود، زیرا موجب وا رفتن شکلات می شود.

نکته : همچنین می توانید شکلات را روی کاغذ روغنی بریزید و به این وسیله انواع شکلات چیپسی، ترافل و یا خوراکی خوشمزه دیگری تهیه کنید.

بهتر است شکلات ها چند ساعتی را در دمای محیط قرار بگیرند تا خنک شده و ببندند و بعد قالب ها را داخل ظرف درب دار محکم گذاشته و در یخچال قرار دهید، زیرا در صورتی که شکلات ها قبلا از اینکه به آرامی و کمی خنک شوند به طور مستقیم در یخچال گذاشته شوند، ممکن است با قرارگیری در معرض رطوبت سفت نشوند و روی آنها نیز تیره و کدر شود.

دستور تهیه شکلات

نکته : این شکلات خانگی را می توان به مدت زمان یک هفته در دمای اتاق و چندین هفته در یخچال نگهداری کرد.

نکات کلیدی برای تهیه شکلات خانگی

  • به جای کره کاکائو  می توانید از روغن نارگیل خوراکی یا کره معمولی استفاده کنید اما در صورت استفاده از روغن نارگیل، شکلات سختی قبل را ندارد, اما مقدار منیزیم بیشتری خواهد داشت.
  • برای شیرین شدن شکلات می توان شربت افرا یا عسل را جایگزین شکر کنید.
  • در هنگام ریختن مایع شکلات به درون قالب می توانید در صورت دلخواه مغز بادام یا فندق به آن اضافه کنید.
  • در صورتی که شکلات به راحتی از قالب جدا نشود، حدود ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید و یا اینکه با دسته چاقو ضربه هایی به پشت قالب بزنید و یا قالب را چند بار روی سطح صافی بکوبید تا شکلات ها آزاد شوند.
  • در صورتی که مقدار ۷۵ گرم کره و شکر و ۳۰ گرم پودر کاکائو را به مواد قبلی بیفزایید و ۲۶ گرم پودر شیر خشک و یک پنس نمک نیز استفاده کرده و به مخلوط مواد بیفزایید، می توانید شکلات شیری تهیه کنید.

امیدواریم طرز تهیه شکلات تخته ایی برای شما مفید بوده باشد و با استفاده از آن شکلات های خوش طعم و خوش مزه ایی تهیه نمایید. پیشنهاد می کنیم از دیگر اموزش ها در بخش شیرینی و کیک دیدن فرمایید. نوش جان

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۴ دیدگاه برای این نوشته
  • nahid گفت:

    سلام ببخشید من این شکلاتو درست کردم خیلی خوشکل و خوش طعم شد ممنون از دستورتون اما یه مشکلی که پیش اومد اینه که تا از قالب درش میارم و دستم بهش میخوره آب میشه لطفا راهنماییم کنید ممنونم

    • یلدا محمدی گفت:

      سلام دوست عزیز.
      احتمالا مدت زمانی که شکلات تخته ایی را داخل فریزر قرار داده اید کوتاه بوده است و به همین دلیل به اندازه کافی به حالت جامد درنیامد. نکته مهم دیگر در رابطه با تهیه شکلات تخته ایی این است که مقدار مواد اولیه را به میزان کاملا دقیق مورد استفاده قرار دهید تا به نتیجه دلخواه دست یابید و شکلات خوش طعم با ظاهری زیبا داشته باشید. موفق باشید.

  • فاطیما گفت:

    به نظر خوش مزه بیاد

  • زینب گفت:

    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *