آرگا
  • کد خبر: 19463
    تعداد بازدید : 2,699 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۵ مهر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پیتزا پپرونی خوش طعم و خوشمزه

    پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه به شمار می آید که طعم تندی دارد. این پیتزا را به راحتی می توان در منزل تهیه نمود. توصیه می شود برای تهیه این پیتزا از سوسیس پپرونی استفاده شود.

    پیتزا پپرونی جزء فست فوت های بسیار خوشمزه در سرتاسر دنیا به شمار می رود. برای تهیه پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی استفاده می شود اما در ایران از سوسیس و کالباس معمولی برای تهیه ی این پیتزا مصرف می شود. این پیتزا جزء پیتزاهای تند محسوب می شود. در این مطلب با طرز تهیه پیتزا پپرونی اصل آشنا می شویم.

    طرز تهیه پیتزا پپرونی اصل و خوش مزه و خوش طعم

    سس پیتزا پپرونی لذیذ

    مواد لازم پیتزا پپرونی

    پنیر پیتزا در پیتزا پپرونی

    ۱- خمیر پیتزا : ۱ عدد

    ۲- سس قرمز : به میزان دلخواه

    ۳- پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

    ۴- سوسیس پپرونی : ۲۰۰ گرم

    ۵- گوجه فرنگی : به مقدار لازم

    ۶- فلفل دلمه ای : به مقدار لازم

    ۷- ادویه : به مقدار دلخواه

    ۸- روغن مایع: به مقدار لازم

    ۹- زیتون بدون هسته (اختیاری) : به مقدار لازم

    ۱۰- قارچ (اختیاری) : به مقدار لازم

    ۱۱- پنیر پارمسان (اختیاری) : ۵۰ گرم

    طرز تهیه پیتزا پپرونی

    پیتزا پپرونی فوق العاده

    در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا پپرونی, قالب مخصوص پیتزا را کمی با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. سپس یک لایه سس قرمز به ضخامت ۳ میلی متر روی خمیر بمالید. در ادامه خمیر پیتزا را رنده کرده و روی سس قرمز را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.

    دمای لازم برای طبخ پیتزا پپرونی

    در این مرحله از طرز تهیه پیتزا پپرونی, سوسیس پپرونی را خرد کرده و روی پنیر پیتزا یک لایه از آن قرار دهید و مواد دیگری که به شکل دلخواه خرد کرده اید (گوجه فرنگی, فلفل دلمه ای, زیتون, قارچ), به صورت لایه لایه روی پنیر پیتزا بچینید و درون فر قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا با نان تست بسیار خوشمزه

    خمیر پیتزا پپرونی

    قبل از تهیه پیتزا پپرونی, فر را در دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود و قبل از قرار دادن قالب پیتزا درون فر, دما را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. توصیه می شود هر ۱۵ دقیقه پیتزا را بررسی کنید و در صورتی که مشاهده کردید پیتزا پخته شده است, آن را از فر خارج کنید. تجربه نشان داده است که پخت این پیتزا معمولا بیش از ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

    طرز تهیه پیتزا پپرونی

    نکته ایی که برای تهیه ی هر پیتزا باید به آن دقت کرد, دمای مواد اولیه است که توصیه می شود دمای همه ی مواد با یکدیگر یکسان باشد. همچنین خمیر پیتزا را می توان به صورت اماده و یا در منزل تهیه نمود. در صورتی که خمیر پیتزا را از بیرون تهیه کرده اید, توصیه می شود در قالب مخصوص پیتزا, طرفی که صافتر است را رو به بالا قرار دهید. به علاوه در صورتی که مشاهده کردید خمیر تهیه شده, خشک است, پیشنهاد می کنیم دور خمیر را کمی مرطوب کنید.

    انواع پیتزا پپرونی

    لذیذترین پیتزا پپرونی

    پیتزا پپرونی با سوسیس پپرونی

    طرز تهیه پیتزا پپرونی

    طرز تهیه پیتزا پپرونی در سراسر دنیا به شیو های مختلفی می باشد و افراد از مواد متنوعی در آن استفاده می کنند اما در این مطلب, طبخ این پیتزا با روش اصلی آن بیان شد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما