دسته ها
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه سالاد اندونزی و تصاویر تزیین آن

  • سمیرا غلامحسینی
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
  • ۰

سالاد اندونزی از خوشمزه ترین سالادها به شمار می رود که برای تهیه آن از مواد ساده ایی استفاده می شود. افراد این سالاد را به شیوه های مختلفی تهیه می کنند.

سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعم می باشد که با مواد ساده ایی تهیه می شود و سرشار از مواد مغذی است. این سالاد را با مواد مختلفی تهیه می کنند اما مواد اصلی این سالاد شامل سیب زمینی, گوجه فرنگی, نخود فرنگی, کالباس, خیار شور و … می باشد.

همانطور که از اسم این سالاد مشخص است مخصوص کشور اندونزی است که با تغییرات در مواد به عنوان یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و پرطرفدار برای ما ایرانی ها محسوب می شود که هم در کنار غذاهای گرم گوشتی می توانید از آن استفاده کنید و هم به عنوان یک شام سبک و رژیمی می توانید این سالاد را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل

مواد اولیه این سالاد را مانند دیگر سالاد ها از جمله : سالاد فصل، سالاد ماکارونی و سالاد روسی می توانید تغییر دهید و از ادویه و سسی که تمایل دارید می توانید برای تهیه آن استفاده نمایید و در واقع طعم سالاد را بسته به ذائقه خودتان می توانید تنظیم نمایید و از هر نوع سبزیجاتی که طعم آن را دوست دارید استفاده کنید.

سالاد اندونزی خوشمزه

مواد لازم سالاد اندونزی

۱- سیب زمینی : ۲۵۰ گرم

۲- گوجه فرنگی خرد شده : ۱ عدد متوسط

۳- نخود فرنگی : ۱۰۰ گرم

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

۴- کالباس خرد شده : ۱۵۰ گرم

۵- خیار شور خرد شده : ۱۵۰ گرم

۶- سس مایونز : به مقدار لازم

۷- گل کلم پخته و خرد شده : ۱۵۰ گرم

۸- هویج پخته و خرد شده: ۱۰۰ گرم

۹- کلم بروکلی پخته شده : در صورت تمایل

دستور تهیه سالاد اندونزی

طعم مطلوب در سالاد اندونزی

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید و پس از پخته شدن کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شود و سپس آن ها را به قطعات ریزی خرد کنید. در مرحله بعدی تهیه سالاد اندونزی, گوجه فرنگی, کالباس, خیار شور, گلم کلم, هویج, نخود فرنگی,  سس مایونز و سیب زمینی های آماده شده را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید از کلم بروکلی پخته شده در این سالاد استفاده کنید. در انتها سالاد آماده شده را درون یخچال قرار داده و به مدت حداقل  ۵ ساعت صبر کنید و سپس سالاد اندونزی را می توانید سرو کنید.

برخی از افراد از کنجد و کنسرو ذرت در این سالاد استفاده می کنند که البته این مواد اختیاری است و جزء مواد اصلی سالاد اندونزی به شمار نمی آید.

نکات تکمیلی :

۱. این سالاد را می توان با جعفری و شوید تازه تهیه کرد که می توانید به میزان دلخواه به مواد سالاد بیافزایید.

۲. می توانید سالاد اندونزی را با کلم برگ سفید و قرمز نیز تهیه کنید.

۳. در صورتی که تمایل دارید سالاد سالم تری میل کنید می توانید مرغ ریش ریش شده یا گوشت را جایگزین کالباس یا ژامبون نمایید.

۴. دو نوع پرطرفدار و خوشمزه از این سالاد، سالاد اندونزی با سیب زمینی پخته و سالاد اندونزی با ماکارونی می باشد.

نحوه تهیه سالاد اندونزی

۵. نحوه تهیه سالاد اندونزی با قارچ هم بسیار پرطرفدار است فقط ابتدا باید قارچ را کمی تفت دهید سپس سالاد تان را آماده نمایید.

۶. به میزان دلخواه در صورت تمایل می توانید به مواد سالاد تان سرکه نیر اضافه کنید.

۷. در صورت حذف سس مایونز از این سالاد می توانید از ماست های ترش استفاده کنید.

۸. سالاد اندونزی رژیمی تفاوت چندانی با دستور تهیه این سالاد ندارد فقط باید بهتر است از سس مایونز و موادی که کالری بالایی دارند در تهیه آن استفاده نکنید.

تصاویری از تزیین سالاد اندونزی

در ادامه تصاویری از تزیین سالاد اندونزی را برای شما عزیزان قرار داده ایم:

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالادهای ایرانی خوشمزه

تزیین سالاد اندونزی زیبا

طرز تهیه سالاد اندونزی

تزیین سالاد اندونزی با هویج

نکاتی در طبخ سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با کلم

طریقه طبخ سالاد اندونزی

تزیین سالاد اندونزی

تزیین سالاد با کاهوهای رنگین

خوشمزه ترین سالاد اندونزی

ذرت در سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با کالباس

سالاد اندونزی با ذرت

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی اصل

لذیذترین سالاد اندونزی

طبخ سالاد اندونزی

امیدواریم از آموزش دستور آشپزی سالاد اندونزی رضایت داشته باشید توجه کنید که تزیین سالاد اندونزی می تواند نقش مهمی در زیبایی سفره شما داشته باشد. برای مشاهده طرز تهیه انواع سالاد کلیک کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *