آرگا
  • کد خبر: 19299
    تعداد بازدید : 629 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۶ مهر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و نکات طلایی طبخ بهتر

    میرزا قاسمی یکی از غذاهای پر طرفدار به ویژه در شمال ایران می باشد. برای تهیه این غذا به بهترین شکل, نیاز به دانستن نکاتی است که در طبخ این غذا باید رعایت شود.

    یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه, میرزا قاسمی نام دارد که از غذاهای محلی استان گیلان است. این غذای محلی را می توان به سادگی به شیوه اصل آن در منزل تهیه نمود و در طبخ آن نکات طلایی وجود دارد که در این مطلب با طرز تهیه میرزا قاسمی گیلان و نکات طلایی طبخ بهتر آن آشنا می شویم.

    طرز تهیه میرزا قاسمی اصل و خوشمزه

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    مواد لازم میرزا قاسمی

    ۱- بادمجان : ۴ عدد متوسط

    ۲- سیر رنده شده : ۶ حبه

    ۳- روغن : به مقدار لازم

    ۴- تخم مرغ : ۴ عدد

    ۵- نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

    ۶- گوجه فرنگی رنده شده : ۸ عدد

    دستور پخت میرزا قاسمی

    محبوب ترین غذای محلی شمالی

    در اولین مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کرد. کبابی کردن بادمجان ها به شکل های مختلفی صورت می گیرد و توسط فر یا روی گاز این کار را می توانید انجام دهید.  سپس بادمجان های کبابی شده را درون آب سرد قرار داده تا پوست آن گرفته شود. بادمجان های کبابی شده را خوب بکوبید تا له شوند. در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی, سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه به بادمجان ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مخلوط را در مقداری روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را به مخلوطی که بر روی حرارت قرار دارد, اضافه کنید و تا جایی که آب بادمجان ها تبخیر شود, مخلوط را حرارت دهید. در مرحله بعد, تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. از ادویه های دلخواه می توانید در این غذا استفاده کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه یتیمچه لذیذ و خوش طعم

    نکات طلایی طبخ بهتر میرزا قاسمی

    خوشمزه ترین غذای محلی

    • قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی به بادمجان ها, توصیه می شود آن ها را در مقداری روغن جدا گانه کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود. در این حالت میرزا قاسمی خوشمزه تری خواهد داشت.
    • در طبخ میرزا قاسمی, می توان گوجه فرنگی را حذف کرد. در واقع گوچه فرنگی جزء مواد ضروری نمی باشد و به دلخواه می توان آن را حذف کرد.

    میرزا قاسمی خوشمزه

    • یکی از راه هایی که می توان رنگ میرزا قاسمی را بهتر کرد, اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی به آن است.
    • میرزا قاسمی اصل با سیر طبخ می شود, با این حال افرادی که نمی توانند سیر مصرف کنند, می توانند در طرز تهیه میرزا قاسمی پیاز را جایگزین سیر کنند. اما میرزا قاسمی اصل را با سیر طبخ می کنند.

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    تزیین میرزا قاسمی به شکل های مختلف

    طرز تهیه میرزا قاسمی

    لذیذترین میرزا قاسمی

    طرز تهیه میرزا قاسمیمیرزا قاسمی

    میرزا قاسمی را با برنج کته و یا به تنهایی با نان به همراه سبزی های معطر می توان سرو کرد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :