دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کوکوی مرغ خوش طعم و نکات کلیدی طبخ بهتر

  • سمیرا غلامحسینی
  • ۹ تیر ۱۳۹۹
  • ۰

کوکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین کوکوها به شمار می رود که طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان می باشد. زرشک یکی از موادی است که برای ایجاد طعمی بهتر این کوکو می توان از آن استفاده کرد.

کوکوی مرغ یکی از کوکوهای بسیار خوشمزه است که توصیه می کنیم اگر تا به حال آن را طبخ ننموده اید حتما آن را امتحان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. تهیه ی این کوکو بسیار ساده است ولی دارای نکاتی است که باید بدان توجه شود.

طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه با دو دستور متفاوت

کوکوها از غذاهای پرطرفدار می باشند که با مواد مختلفی طبخ می شوند و از جمله کوکوهای خوشمزه و لذیذ می توان کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی خام، کوکوی مرغ و … را نام برد که در اینجا روش تهیه کوکوی مرغ با دو طعم متفاوت را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کوکوی مرغ

مواد لازم کوکو مرغ

  • سینه مرغ ریش ریش شده : ۲ عدد متوسط
  • پیاز خرد شده : ۴ عدد متوسط
  • زعفران آب کرده : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : ۷ عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • زرشک : در صورت تمایل

دستور پخت کوکوی مرغ

کوکوی مرغ خوشمزه

در اولین مرحله سینه های مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه و مقداری آب, بخار پز یا آب پز کنید. توجه شود پخت مرغ مدت زمان طولانی نیاز ندارد, به همین دلیل مقدار آب نباید خیلی زیاد باشد.  سپس پیاز های خرد شده را به همراه مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل به پیاز های سرخ شده اضافه کرده و مواد را خوب هم زنید تا با هم مخلوط شوند.

در مرحله دوم بعد از پخته شدن سینه های مرغ, اجازه داده مرغ سرد شده و بعد آن ها را ریش ریش کنید. دقت کنید سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و هم زنید تا مرغ و پیاز به خوبی با هم مخلوط شوند. در ادامه ی این مرحله تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و مجددا خوب هم زنید و زعفران آب کرده را نیز به آن اضافه کنید. کف تابه ی نچسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار داده تا روغن کمی داغ شود, سپس مایه کوکو را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه کوکو پخته شود و بعد از پخته شدن, طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید.

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

نکات مهم برای طبخ کوکو مرغ ایده آل

لذیذترین کوکوی مرغ

  • توصیه می شود برای طبخ این کوکو از سینه مرغ استفاده شود.
  • زمان ریش کردن مرغ, هرچه ریزتر شوند کوکوی مرغ خوشمزه تر می شود.
  • در زمان طبخ کوکو مرغ, بهتر است درب تابه باز باشد.
  • برای تهیه این غذا توصیه می شود زمان مخلوط کردن مواد با همدیگر, بهتر است آن ها سرد باشند تا کوکو پف کند.
  • برای بهتر شدن کوکوی مرغ, توصیه می شود تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید.

آموزش تهیه کوکوی مرغ و قارچ

تفاوت این دستور با دستور قبلی کوکوی مرغ در استفاده از قارچ و پیازچه می باشد که موجب ایجاد طعمی متفاوت و لذیذ می شود و این متفاوت بودن طعم به دلیل آب انداختن قارچ در زمان پخت  است که باعث لذت بیشتری در سرو این غذا می گردد و این ویژگی ممکن است مطلوب ذائقه بسیاری از افراد باشد.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ عدد پخته شده
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • پیازچه: ۵ عدد خرد شده
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه، زردچوبه، نمک: به مقدار کافی
  • زعفران آب کرده: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ

دستور پخت:

در ابتدای پخت کوکوی مرغ و قارچ باید گوشت مرغ را پخته و بعد آن را ریش ریش نمایید و یا آن را چرخ کنید و مورد استفاده قرار دهید.

بعداز انجام این کار، قارچ ها را که از قبل خوب شستشو دادید را به شکل حلقه مانند خرد کنید و آن را به سینه مرغ ریش ریش شده اضافه نمایید.

در داخل ظرفی مجزا تخم مرغ ها را بشکنید و بعد از هم زدن، آن را به مواد مخلوط شده بیفزایید و مجددا مواد را با هم مخلوط نمایید.

پیازچه های خرد شده، زردچوبه، ادویه، نمک و زعفران را به همراه آرد سوخاری به ترتیب به مواد مخلوط شده اضافه نمایید و کاملا مواد را به هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس مایع را به آرامی داخل تابه بریزید تا مواد سرخ شوند، زمانی که دو طرف مواد سرخ شد کوکوی مرغ و قارچ شما آماده سرو کردن می باشد.

دستور تهیه کوکوی مرغ و قارچ

برخی افراد در طبخ کوکوی مرغ از برخی سبزیجات معطر نظیر جعفری به مقدار کمی استفاده می کنند که بسته به ذائقه می تواند به مواد اضافه شود. همچنین اضافه کردن زرشک به این کوکو می تواند طعم بهتر و زیبایی بیشتری به آن دهد. امیدواریم از آموزش دستور پخت کوکوی مرغ استفاده لازم را برده باشید برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکوها کلیک کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *