آرگا
  • کد خبر: 18844
    تعداد بازدید : 4,022 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ مهر, ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کوکوی مرغ خوش طعم و نکات کلیدی طبخ بهتر

    کوکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین کوکوها به شمار می رود که طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان می باشد. زرشک یکی از موادی است که برای ایجاد طعمی بهتر این کوکو می توان از آن استفاده کرد.

    کوکوی مرغ یکی از کوکوهای بسیار خوشمزه است که توصیه می کنیم اگر تا به حال آن را طبخ ننموده اید حتما آن را امتحان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. تهیه ی این کوکو بسیار ساده است ولی دارای نکاتی است که باید بدان توجه شود.

    طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه

    طرز تهیه کوکوی مرغ

    مواد لازم کوکو مرغ

    سینه مرغ ریش ریش شده : ۲ عدد متوسط

    پیاز خرد شده : ۴ عدد متوسط

    زعفران آب کرده : به مقدار لازم

    تخم مرغ : ۷ عدد

    نمک : به مقدار لازم

    زردچوبه : به مقدار لازم

    زرشک : در صورت تمایل

    دستور پخت کوکوی مرغ

    کوکوی مرغ خوشمزه

    در اولین مرحله از طرز تهیه کوکوی مرغ, سینه های مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه و مقداری آب, بخار پز یا آب پز کنید. توجه شود پخت مرغ مدت زمان طولانی نیاز ندارد, به همین دلیل مقدار آب نباید خیلی زیاد باشد.  سپس پیاز های خرد شده را به همراه مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل به پیاز های سرخ شده اضافه کرده و مواد را خوب هم زنید تا با هم مخلوط شوند. در مرحله دوم از طرز تهیه کوکوی مرغ, بعد از پخته شدن سینه های مرغ, اجازه داده مرغ سرد شده و بعد آن ها را ریش ریش کنید. دقت کنید سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و هم زنید تا مرغ و پیاز به خوبی با هم مخلوط شوند. در ادامه ی این مرحله تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و مجددا خوب هم زنید و زعفران آب کرده را نیز به آن اضافه کنید. کف تابه ی نچسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار داده تا روغن کمی داغ شود, سپس مایه کوکو را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه کوکو پخته شود و بعد از پخته شدن, طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تصاویر تزیین آن

    نکات مهم برای طبخ کوکو مرغ ایده آل

    لذیذترین کوکوی مرغ

    • توصیه می شود برای طبخ این کوکو از سینه مرغ استفاده شود.
    • زمان ریش کردن مرغ, هرچه ریزتر شوند کوکوی مرغ خوشمزه تر می شود.
    • در زمان طبخ کوکو مرغ, بهتر است درب تابه باز باشد.
    • برای تهیه این غذا توصیه می شود زمان مخلوط کردن مواد با همدیگر, بهتر است آن ها سرد باشند تا کوکو پف کند.
    • برای بهتر شدن کوکوی مرغ, توصیه می شود تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید.

     برخی افراد در طبخ کوکوی مرغ از برخی سبزیجات معطر نظیر جعفری به مقدار کمی استفاده می کنند که بسته به ذائقه می تواند به مواد اضافه شود. همچنین اضافه کردن زرشک به این کوکو می تواند طعم بهتر و زیبایی بیشتری به آن دهد. امیدواریم از آموزش طرز تهیه کوکوی مرغ استفاده لازم را برده باشید برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکوها کلیک کنید.

    منبع : آرگا