آرگا
  • کد خبر: 18512
    تعداد بازدید : 146 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ مهر, ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    خواص پای مرغ, تمام فواید و خواص درمانی پای مرغ

    پای مرغ یکی از مواد غذایی است که برخلاف نامش, ارزش غذایی بالایی دارد. این ماده غذایی به عنوان منابع کلسیم و ویتامین D شناخته شده است ولی حاوی مواد معدنی و ویتامین های دیگری نیز می باشد که برای حفظ سلامتی بدن موثر هستند.

    در چند سال اخیر, شنیده می شود که پای مرغ خواص درمانی زیادی دارد. بررسی های مختلف نشان داده است که این ماده غذایی سرشار از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی بدن می باشد. در این مطلب با تمام مزایا و خواص پای مرغ آشنا می شویم.

    مهمترین مزایای درمانی و خواص پای مرغ

    خواص پای مرغ

    • پای مرغ یکی از منابع غنی کلسیم و ویتامین D است. از این رو در درمان بسیاری از بیماری ها که باعث تغییرات ساختمانی در استخوان ها می شود, کاربرد دارد. به علاوه در درمان اختلالات عملکردی عضلات بدن که ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D است, موثر می باشد. از جمله بیماری های مرتبط با این مسئله خمیدگی , پوکی استخوان , پیشگیری و ترمیم پوسیدگی مفاصل و غضروف ها, آرتروز , نرمی استخوان, روماتیسم و شکستگی استخوان می باشد.
    • پای مرغ خواص بی شماری دارد که از جمله آن می توان به تاثیرات آن در رشد کودکان و نوجوانان اشاره کرد. از آن جا که کودکان و نوجوانان در حال رشد و تکامل می باشند و به مواد غذایی و کالری بیشتری نیاز دارند, پای مرغ یکی از منابع کلسیم و ویتامین D برای این گروه از افراد به شمار می رود که موجب محکم و قوی تر شدن ساختمان استخوانی بدن آن ها می شود.
    • از آن جا که پای مرغ حاوی مواد معدنی و پروتئین ها و ویتامین های مختلفی می باشد, عصاره تهیه شده از آن می تواند در درمان سرماخوردگی و ضعف های ناشی از آن موثر واقع شود.
    • از دیگر خواص پای مرغ می توان به تاثیرات آن در درمان کمر درد و دیسک کمر اشاره کرد. غذاهای حاوی پای مرغ می توانند علائم و نشانه های دیسک کمر را بهبود و دردهای کمر را تسکین دهند.

    خواص پای مرغ

    • در قلم پای مرغ, مواد خون ساز و آهن ساز وجود دارند از این رو افرادی که دچار کم خونی و کمبود پروتئین هستند می توانند این ماده  غذایی را جایگزین داروهای شیمیایی کنند و اثرات شگفت انگیز آن را در درمان مشاهده فرمایند.
    • بررسی ها نشان داده است که افرادی که از پای مرغ در رژیم غذایی خود استفاده می کنند, با بیماری های نظیر افسردگی و اضطراب مقابله کرده اند به این دلیل که پای مرغ ژلاتین و کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید می‌شود را خنثی می‌کند. این مسئله موجب بهبود خواب و تقویت حافظه و یادگیری نیز می شود.
    • از دیگر خواص پای مرغ, حفظ سلامتی قلب است. تحقیقات و بررسی ها نشان داده است که این ماده می تواند یکی از فاکتورهای مرتبط با قلب یعنی فشار خون را تنظیم کند. در واقع پای مرغ حاوی ۴ نوع پروتئین می باشد که همه این پروتیئن ها در کاهش فشار خون نقش دارند. با این حال مصرف این ماده غذایی برای افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند و کلسترول خون آن ها بالا است, باید با دقت انجام شود و مقداری آبلیمو تازه و یا آبغوره به همرا آن باید میل کنند.
    • مصرف سوپ حاوی پای مرغ, به هضم غذا کمک می کند.

    خواص پای مرغ

    • پای مرغ حاوی ویتامین A, فسفر, منیزیم و اسیدهای چرب و … و مواد غضروف ساز مانند سولفات کندروئتین می باشد که از تحلیل غضروف ها جلوگیری می کنند و به ترمیم آن ها کمک می کنند.

    وجود ژلاتین در پای مرغ سبب سلامتی مفصل ها می شود. در واقع ژلاتین شکل پخته‌شده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل می‌دهد و تأمین‌کننده گلیسین است که گلیسین آمینواسیدی است که غضروف‌های سالم را در بدن افزایش می‌دهد و نهایتاً به بهبود درد مفصل کمک می‌کند.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :