آرگا
  • کد خبر: 1850
    تعداد بازدید : 1,099 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه لازانیا و سس مخصوص برای طبخ خوشمزه ترین لازانیا

    لازانیا به دلیل داشتن گوشت قرمز، یکی از غذاهای غنی از پروتئین است . طرز تهیه لازانیا به روش های مختلفی بیان می شود. برای داشتن لازانیای نرم و خوش طعم نکاتی لازم است انجام شود که توضیح خواهیم داد.

    لازانیا یکی از غذاهای ایتالیایی محسوب می شود که انواع مختلفی را شامل می شود و مواد اساسی آن ورقه های پاستا، سس مخصوص و پنیر پیتزا است. مواد داخل لازانیا را می توان بسته به علاقه، تغییر داد. در این مطلب دستور پخت لازانیا و طرز تهیه سس لازانیا را آموزش خواهیم داد.

    طرز تهیه لازانیا

    مواد لازم جهت پخت لازانیا

    ۱- گوشت ریز چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

    ۲ – پیاز ریز خر شده : ۲ عدد

    ۳ – پیازچه ریز خرد شده : ۲ عدد

    ۴ – سیر ریز خرد شده : ۳ عدد

    ۵ – فلفل دلمه ایی ریز خرد شده : ۱ عدد

    ۶ – هویج ریز خرد شده : ۲ عدد

    ۷ – جعفری ریز خرد شده : ۱ استکان

    ۸ – رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

    ۹ – پنیر پیتزا : به مقدار لازم

    ۱۰ – نمک وفلفل : به مقدار لازم

    ۱۱ – روغن : به مقدار لازم

    ۱۲- لازانیا : ۱بسته

    طرز تهیه لازانیا و سس مخصوص آن

    در این مطلب طرز تهیه لازانیا با جزئیات و به طور گام به گام را آموزش خواهیم داد، همچنین راهکارهای لازم برای داشتن لازانیای نرم و خوشمزه را با هم بررسی می کنیم.

    ۱- در مرحله اول روش پخت لازانیا, ابتدا قابلمه ایی را پر از آب کرده و اجازه داده تا به جوش آید. سپس مقداری نمک و روغن به آن اضافه کرده و در حالی که آب قابلمه، در حال جوش است، ورقه های لازانیا را یکی یکی داخل آن ریخته و بعد از گذشت ۵ دقیقه مطابق با دستورالعملی که روی بسته بندی لازانیا می باشد، لازانیا را با آب سرد آبکشی می کنیم.

    ۲- پیاز و سیر خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و مقدار نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.

    ۳- سپس گوشت چرخ شده و هویج خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و اجازه داده تا پخته شوند و گوشت تغییر رنگ دهد.

    ۴- در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا, فلفل دلمه ایی و پیازچه را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم بپزند.

    ۵- در تابه مجزایی، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن سرخ کرده و به مواد داخل لازانیا اضافه می کنیم.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه لازانیا بدون فر با طعم خوش و ایده آل

    ۶- در آخرین مرحله پخت لازانیا جعفری خرد شده را به مخلوط به دست آمده اضافه کرده و کمی تفت دادن را ادامه می دهیم. در این مرحله جعفری خیلی نباید پخته شود.

    طرز تهیه سس سفید مخصوص لازانیا به تعداد ۶نفر

    • آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
    • کره : ۵۰ گرم
    • شیر پرچرب: ۲ لیوان
    • نمک : به مقدار لازم

    – برای تهیه سس لازانیا، ابتدا آرد سفید را به همراه نمک مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم. سپس در ظرف نچسبی، این مخلوط را با حرارت ملایم، کمی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    – در این مرحله کره را به آرد اضافه کرده و خوب تفت داده تا رنگ مخلوط طلایی شود.

    – سپس شیر را کم کم به مخلوط به دست آمده اضافه کرده و به صورت مکرر هم زده تا شیر نبندد و این کار را تا زمانی که سس غلیظ و آماده شود، ادامه می دهیم.

    – در صورت تمایل می توانید از زعفران نیز در سس استفاده کنید.

    لازانیا و طبخ آن

    آماده سازی لازانیا

    در ظرفی مناسب، کمی روغن ریخته و کف ظرف را با آن کاملا چرب می کنیم. سپس مقداری سس مخصوص لازانیا، را در ظرف ریخته و پخش کنید و یک ردیف از ظرف، را ورقه های لازانیا بچینید. سپس از مواد آماده کرده، روی آن بریزید و و روی مواد مقداری سس پخش کنید و بر روی سس مقداری پنیر پیتزا بریزید، به همین ترتیب مابقی لازانیا و مواد را بچینید.

    در آخرین مرحله طرز تهیه لازانیا در صورتی که از فر استفاده می کنید. قبل از قرار دادن لازانیا درون فر، نیم ساعت قبل، فر را با دمای ۲۲۰ درجه، روشن کنید. سپس در طبقه وسط فر، ظرف حاوی لازانیا را قرار داده و نیم ساعت اجازه دهید تا پخته شود.

    طرز تهیه لازانیا

    لازانیا به دلیل داشتن گوشت چرخ شده منبع غنی از پروتئین می باشد. همچنین این غذا، یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان است. برای طبخ مواد داخل آن می توانید از موادی که بیشتر مورد علاقه خانواده تان است، استفاده کنید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه لازانیا و پخت آن در آشپزخانه منزلتان نهایت لذت را ببرید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :

    نظرات برای این مطلب بسته شده است.


    Sorry, the comment form is closed at this time.

    پیشنهاد آرگا به شما