آرگا
  • کد خبر: 17745
    تعداد بازدید : 1,057 بازدید
    تاریخ انتشار : ۹ مهر, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی با طعم ایده آل

    شیرینی گل محمدی یا شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها به حساب می آید که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی دانمارکی به همراه خمیر شیرینی و کرم آن بیان می شود.

    شیرنی دانمارکی یکی از شیرینی های شناخته شده به شمار می رود. این شیرینی خوشمزه به دلیل نداشتن خامه های چرب, یکی از شیرینی های محبوب همه ی افراد می باشد. طرز تهیه شیرینی دانمارکی بسیار ساده و راحت می باشد و برای ایجاد طعم ایده آل در آن, باید هنگام طبخ این شیرینی به نکاتی توجه شود.

    ساده ترین و ایده آل ترین طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    مواد لازم شیرینی دانمارکی

    1. آرد مخصوص شیرینی : ۳ تا ۳.۵ پیمانه
    2. زرده تخم مرغ : ۱ عدد
    3. روغن مایع : نصف پیمانه
    4. وانیل : نصف قاشق چای خوری
    5. شیر ولرم : نصف پیمانه
    6. تخم مرغ کامل : ۲ عدد
    7. پودر خمیر مایع : ۱.۵ قاشق غذاخوری
    8. شکر : نصف پیمانه یا ۱/۴ پیمانه
    9. نمک : ۱ قاشق چای خوری

    طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی

    شیرینی گل محمدی

    برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا پودر خمیر مایع را به همراه ۲ قاشق شکر و نمک و کمی شیر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا این مواد به عمل آیند.

    در طی آن ۱۰ دقیقه که قرار است خمیر مایه به عمل آید, آرد و وانیل را ۳ بار الک کنید تا خمیر پوک تری داشته باشید. سپس ظرف گودی برای تهیه خمیر شیرینی انتخاب کنید و باقی مانده شکر و شیر, روغن مایع و ۲ عدد تخم مرغ را درون آن ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد از این مرحله, خمیر مایه ایی را که از قبل آماده کرده اید, به مواد اضافه کنید و مجددا مخلوط را هم زنید. پس از اطمینان از مخلوط شدن مواد با یکدیگر, کم کم آرد را به آن ها اضافه کنید. برای مخلوط کردن آرد با سایر مواد توصیه می شود با دست مواد را هم زنید و تا جایی آرد را اضافه کنید که مواد به دستتان نچسبد. فقط دقت داشته باشید که آرد باید کم کم به مواد اضافه شود تا خمیر سفت و خشک نشود.

    پس از آماده سازی خمیر شیرینی دانمارکی, آن را با پارچه ایی پوشانده و به مدت ۱ ساعت و نیم در جایی گرم قرار دهید تا دو برابر حجم اولیه اش شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با بهترین دستور پخت

    طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

    شیرینی دانمارکی ایده آل

    مواد لازم:

    • شیر : نصف پیمانه
    • آرد : ۶ قاشق غذاخوری
    • گلاب : نصف پیمانه
    • وانیل : نصف قاشق چای خوری
    • شکر : ۲/۳ پیمانه

    طرز تهیه:

    برای تهیه کرم این شیرینی تنها ده دقیقه زمان مورد نیاز است و برای تهیه این کرم, گلاب و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. در لحظه جوش آمدن, شکر را به آن ها اضافه کنید و خوب هم زنید تا با شیر و گلاب مخلوط شه. حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که باید مخلوط را به خوبی هم زنید تا آرد درون آن گوله گوله نشود. سپس مخلوط را مجددا بر روی حرارت قرار دهید و دائما آن را هم زنید تا کمی سفت شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید. کرم شیرینی دانمارکی آماده است.

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی اصل

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    پس از گذشت ۱ ساعت و نیم از تهیه خمیر شیرینی, به سراغ طبخ شیرینی می رویم. در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی, کف ظرف مناسبی, کمی آرد بپاشید و خمیر را بر روی آن با کمک وردنه و یا دست پهن کنید. سعی کنید قطر خمیر را نازک بگیرید. خمیر شیرینی دانمارکی را به شکل دلخواه برش بزنید و از کرم مقداری روی آن قرار داده و خمیر را به هر صورتی که مایلید بپیچید. برای بهتر شدن رنگ شیرینی, با قلم مو روی شیرینی ها زرده تخم مرغ بزنید. این کار را تا اتمام خمیر و کرم انجام دهید.

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    برای طبخ شیرینی ها, دقت کنید که فر را باید از قبل روشن کنید تا گرم شود. شیرینی دانمارکی با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه آماده می شود. برای تزیین شیرینی ها می توانید از دانه های کنجد استفاده کنید. همچنین برای خوشمزه تر شدن کرم درون شیرینی ها می توان از پودر هل نیز استفاده کرد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :