آرگا
  • کد خبر: 16593
    تعداد بازدید : 954 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ مهر, ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیر برنج خوشمزه به همراه نکات کلیدی طعم عالی

    طرز تهیه شیر برنج مجلسی با روشی متفاوت برای ارایه آن به عنوان دسر مقوی و تزیین زیبای آن، با آموزش چند نکته کلیدی برای طعم بهتر و عالی، در این مطلب برای شما عزیزان آورده شده است.

    خیلی از افراد شیر برنج را به عنوان دسر و پیش غذا در سفره های خود جای میدهند. در این آموزش شما را با طرز تهیه شیر برنج مجلسی با ارایه چند نکته کلیدی برای طعم عالی آن، آشنا می کنیم. این دسر لذیذ و مقوی سیستم دفاعی بدن را تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان نمایید.

    طرز تهیه شیر برنج مجلسی و نکاتی برای ایجاد طعم عالی

    تهیه شیر برنج خوش طعم

    مواد لازم :

    هل آسیاب شده : نصف قاشق مرباخوری

    شکر : ۲ پیمانه

    خلال پسته : ۲ قاشق غذاخوری

    خلال بادام : ۱ قاشق غذاخوری

    شیر : ۴.۵ لیتر

    نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

    برنج : ۱ پیمانه

    گلاب : به مقدار لازم

    طرز تهیه شیر برنج :

    برنج را شسته و به همراه آب و نمک به مدت یک الی دو ساعت بخیسانید.

    مرحله اول تهیه شیر برنج

    بعد از این مدت آب روی برنج را کاملا خالی کرده، درون قابلمه ای ریخته و شیر را به آن اضافه نمایید.

    شیر برنج پر خاصیت

    سپس آن را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته و مقداری گلاب نیز به آن بیافزایید.

    هم زدن شیر برنج

    زمانی که برنج کاملا پخته و له شد، خلال بادام، هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید.

    آماده شدن شیر برنج

    مواد شیر برنج را مرتب هم زده تا ته نگیرد.

    شیر برنج پر کلسیم

    پس از این که شیر برنج کاملا جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را در ظرف مورد نظر بکشید.

    مراحل تهیه شیر برنج

    می توانید شیر برنج را با خلال پسته، دارچین، مربا و یا عسل به زیبایی تزیین و آن را سرو نمایید.

    غذای نذری شیر برنجشیر برنج با تزیین زیباتهیه شیر برنج پر کالریآموزش شیر برنج مجلسی

    نکات کلیدی در طرز تهیه شیر برنج :

    • بهتر است گلاب را در آخر مراحل جا افتادن شیر برنج، به آن اضافه کرده تا عطر و بوی آن از بین نرود و به شیر برنج طعم و مزه عالی ببخشد.

    • می توانید برای خوشمزه تر شدن این دسر مقوی، خلال پسته و بادام را از شب قبل در شکر و گلاب بخیسانید تا مزه تلخی آن ها گرفته شود.

    • اگر می خواهید شیر برنج را با شیره یا مربای گل تهیه کنید، دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست.

    تهیه شیر برنج محمدی

    • اگر دوست دارید شیر برنج را مانند دسر سرو نمایید، باید آن بسیار غلیظ باشد، سپس شیر برنج را داخل قالب بریزید و در یخچال گذاشته تا سفت شود.

    • برخی افراد شیر برج را همراه شکر سرو می کنند، در این صورت نمک را از مواد لازم باید حذف کرد.

    در طرز تهیه شیر برنج ، برای اینکه شیر برنج طعم واقعی داشته باشد حتما از برنج مرغوب ایرانی استفاده نمایید. شیر برنج غذایی سرشار از انرژی می باشد که برای تقویت بدن بسیار مفید است. اگر شکر را از مواد اولیه آن حذف کرده و به جای آن از شیرنی های طبیعی مانند عسل استفاده کنید، شیر برنج معجون بی نظیر برای تقویت سیستم دفاعی بدن تبدیل خواهد شد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما