آرگا
  • کد خبر: 16328
    تعداد بازدید : 2,045 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ مهر, ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سس مایونز در منزل + نکات کلیدی

    طرز تهیه سس مایونز با سفیده تخم مرغ و روغن زیتون طعم بسیار لذید و خوشمزه ای ایجاد می کند. از آنجایی که سس مایونز بسیار چرب می باشد بهتر است حتما از روغن زیتون که فاقد ضرر می باشد استفاده نمایید.

    ساده ترین طرز تهیه سس مایونز با ارایه نکات کلیدی در این مطلب برای شما عزیزانی که می خواهید این سس لذیذ را در منزل تهیه نمایید با دستورالعمل کامل، آموزش داده ایم. سس سفید مایونز مناسب سرو برای اغلب هر نوع غذا و یا سالاد از جمله سالاد الویه و سالاد کاهو می باشد. لازم به ذکر است طعم و مزه سس مایونز خانگی از سس های کارخانه ای بسیار بهتر و دلپذیرتر می باشد.

    طرز تهیه سس مایونز خوش طعم و مزه در منزل

    سس مایونز خوش طعم

    مواد لازم :

    سرکه : ۱ قاشق غذاخوری

    آب لیمو ترس : ۴ قاشق چایخوری

    سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

    دستورالعمل سس مایونز

    پودر خردل : نصف قاشق چایخوری

    نمک : نصف قاشق چایخوری

    شکر : ۱/۴ قاشق چایخوری

    فلفل : به مقدار لازم

    روغن زیتون : ۱ پیمانه

    نکات کلیدی تهیه سس مایونز

    طرز تهیه سس مایونز  و نکات کلیدی در تهیه سس مایونز :

    تخم مرغ را شکسته و با همزن برقی خوب بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا با هم مخلوط شوند.

    مراحل تهیه سس مایونز

    نکته : سعی نمایید تخم مرغ کاملا یکدست زده شود تا سس شما بریده بریده نگردد.

    همین طور که تخم مرغ در حال هم خوردن به وسیله همزن برقی می باشد، آرام آرام روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

    نکته : حتما در تهیه سس مایونز از روغن زیتون استفاده نمایید تا اثرات ناشی از چربی زیاد این سس بیشتر نگردد.

    با حوصله هم زدن را ادامه دهید تا روغن و تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط حاصل نسبتا سفت همانند خامه شود. مجدد همزن را روشن کرده و مقدار کمی حدود چند قطره سرکه (برای آموزش کامل طرز تهیه سرکه سیب کلیک کنید.) به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و فرصت مخلوط شدن با مایه را بدهید. همینطور سرکه را کم کم اضافه کرده تا ترکیب حاصل غلظت مناسب و دلخواه را به دست آورد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه سس قارچ در منزل + نکات کلیدی طعم بی نظیر

    نکته : هرچه روغن و سرکه را کم کم به سس اضافه کنید و در هر مرحله اجازه مخلوط شدن کامل را به آن بدهید سس مایونز بسیار خوش طعمتری به دست می آید.

    سپس همزن را روشن کرده و شکر را به آن افزوده و با هم خوب مخلوط نمایید تا در مایه سس حل شود. به ترتیب نمک، فلفل و پودر خردل را به سس اضافه کرده و در هر نوبت آن ها را با مایه سس مخلوط کنید. سس مایونز آماده استفاده می باشد، می توانید آن را با انواع غذاهایی مانند سالاد ماکارونی، سالاد الویه و … نوش جان نمایید.

    آموزش تهیه سس مایونز

    طرز تهیه سس مایونز در منزل کار سخت و دشواری نیست. کافی است به نکات کلیدی ارایه شده در تهیه آن دقت لازم را انجام داده و این سس بسیار پرطرفدار را برای خانواده و عزیزانتان در منزل تهیه و نوش جان فرمایید. بعد از تهیه سس در منزل حتما آن را در یخچال نگهداری نمایید و مدت زمان نگهداری سس مایونز خانگی حدودا ۳ تا ۴ روز در یخچال می باشد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :