آرگا
  • کد خبر: 1614
    تعداد بازدید : 2,177 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد, ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    ساده ترین طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و خوش طعم

    کشک بادنجان یکی از غذاهای محلی و قدیمی خانواده های ایرانی محسوب می شود. خوردن بادنجان سرخ شده به تنهایی می تواند موجب تولید سودا در خون شود، به همین علت از قدیم، بادمجان سرخ شده به همراه کشک سرو می شده است.

    کشک بادنجان یکی از قدیمی ترین غذاهای سفره های ایرانی است. این غذا، یکی از خوشمزه ترین غذاها است که دارای خواص زیادی می باشد. بادنجان و کشک و سیر و پیاز از مواد اصلی این غذا می باشند. در این پست، طرز تهیه کشک بادمجان، به صورت ساده بیان شده است.

    طرز تهیه کشک بادنجان

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

    ۱- بادنجان پوست شده به صورت کبابی یا سرخ شده : ۶ عدد

    ۲- پیاز سرخ شده : ۴ عدد

    ۳- نعنا خشک : به میزان لازم

    ۴- کشک : به مقدار لازم

    ۵- سیر ساطوری شده : ۵ عدد (به اندازه یک قاشق غذاخوری)

    ۶- روغن و نمک: به میزان لازم

    ۷- آب: به مقدار کم

    طرز تهیه کشک بادمجان:

    ابتدا باید بادنجان کبابی شده یا سرخ شده به همراه پیاز سرخ شده به همراه مقدار کمی آب، نیم ساعت پخته شود. سیر ساطوری شده را به همراه مقدار کمی روغن سرخ کنید و در انتها نعنا خشک به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید دقایقی با هم پخته شوند. بعد از پخته شدن و در انتها، کشک را به مواد اضافه کنید و کشک بادمجان را سرو کنید.

    کشک بادنجان

    نکاتی در مورد طرز تهیه کشک بادمجان :

    • در صورتی که تمایل دارید از کشک بادنجان حاوی روغن کمتری باشد، بادنجان ها را کبابی کنید.
    • کشک بادنجان را به دو حالت می توان طپخ نمود به این صورت که در حالت اول می توان بادنجان ها را به صورت ورقه ورقه در آورد و در حالت دوم می توان بعد از پخت بادمجان، آن ها را له کرد.
    • پیشنهاد می شود برای خوشمزه تر شدن این غذا، پیاز داغ فراوان استفاده کنید.
    • برخی برای تهیه کشک بادنجان از گردوی خشک شده نیز استفاده می کنند.
    • در صورتی که این غذا را در مجالس رسمی پخت می کنید می توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده کنید.
    حتما بخوانید:  طرز تهیه یتیمچه لذیذ و خوش طعم

    طرز تهیه کشک بادمجان با روش های متفاوتی بیان می شود. این غذا محلی ایرانی با هر روش پخت، غذای خوشمزه ایی است و طرفداران بسیاری دارد. کشک بادنجان به عنوان پیش غذای مجلسی نیز طبخ می شود.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :