دسته ها
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه + نکات طعم بهتر

  • سمانه عقیقی
  • ۱ تیر ۱۳۹۹
  • ۰

در این مطلب با طرز تهیه ساندویچ مرغ با دو روش ساده در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود که امیدواریم از تهیه این ساندویچ خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید.

در میان انواع ساندویچ های موجود در فست فودها، ساندویچ مرغ تقریبا از همه آن ها سالم تر می باشد. اما اغلب آن چه را که در رستوران و فست فودها به عنوان ساندویچ مرغ ارائه می شود نامطمئن و ناسالم است. اما می توان این ساندویچ لذیذ را در منزل تهیه کرد.

طرز تهیه ساندویچ مرغ با دو روش مختلف

ساندویچ ژامبون و ساندویچ رست بیف و خوراک بندی و ساندویچ مرغ از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار به شمار می روند و شما می توانید این نوع فست فودها را به شیوه ای بهداشتی در منزل تهیه نمایید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ

روش اول : دستور تهیه ساندویچ مرغ

مواد لازم 

  • سینه مرغ : ۶۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
  • سس مایونز : ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل : ۲ قاشق غذاخوری
  • کاهو : چند برگ
  • آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری
  • خیارشور متوسط : ۶ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • آب : ۳/۴ لیتر

روش تهیه ساندویچ مرغ

سینه مرغ را همراه سیر له شده و پیاز ۴ قاچ شده و زردچوبه و آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه ببندید، تا مرغ بپزد.

بعد از پخته شده مرغ، آن را بگذارید تا سرد شود، سپس مرغ را خرد کنید.

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

ساندویچ خوشمزه مرغ

خیارشورها را نگینی خرد کرده و همراه سس مایونز و سس خردل و آب لیمو ترش در ظرفی ریخته و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس مرغ پخته و خرد شده را به این مخلوط اضافه کرده و همه را با هم هم بزنید تا به خوبی به خورد هم بروند.

این مخلوط را به مدت زمان نیم ساعت در دمای محیط کنار بگذارید تا مرغ ها طعم بگیرند.

نان ساندویچی را از وسط باز کرده و مخلوط مرغ و سس را لای نان قرار دهید. کاهوها را نیز ریز و خرد کرده روی مرغ یریزید. گوجه فرنگی ها را ورقه ورقه کنید و لای نان بر روی مواد ساندویچ مرغ بگذارید.

روش تهیه ساندویچ مرغ در خانه

روش دوم : دستور تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه

مواد لازم 

  • نان تست : ۲ عدد
  • سس مایونز : ۱.۵ قاشق مرباخوری
  • سس خردل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • سینه مرغ کبابی شده : چند عدد
  • رب انار : ۲ قاشق مرباخوری
  • برگ شاهی : به مقدار لازم

روش تهیه ساندویچ مرغ 

ابتدا روی یکی از نان ها سس مایونز بمالید و روی نان دیگر سس خردل را بمالید.

سینه نازک و کبابی شده مرغ را روی نان قرار دهید و قمداری رب انار روی آن بمالید.

در مرحله بعدی طرز تهیه ساندویچ مرغ ، برگ های شاهی خرد شده را روی سینه مرغ قرار دهید و نان تست دیگر را روی ساندویچ قرار دهید.

روش پخت ساندویچ مرغ در خانه

توجه داشته باشید که بعد از آماده شدن ساندویچ می توانید آن را به کمک روش های تزیین ساندویچ به زیبایی تزیین نمایید.

ساندویچ خوشمزه مرغ

برای تهیه ساندویچ مرغ به مایه مخلوط آن می توان انواع سبزیجات معطر ساطوری شده و نخود سبز اضافه نمود. استفاده از ادویه هندی این ساندویچ را فوق العاده معطر و خوش طعم می نماید. از سبزی جعفری و پیاز نیز می توان به عنوان مخلفات ساندویچ به جای کاهو و گوجه فرنگی استفاده کرد.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *