آرگا
  • کد خبر: 15534
    تعداد بازدید : 876 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۱ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    ساده ترین طرز تهیه کالباس با کیفیت در منزل

    طرز تهیه کالباس با گوشت مرغ در منزل با ادویه های خوش عطر و بو در این مطلب ارائه شده است. کالباس از جمله فراورده های گوشتی پرطرفدار است که خیلی افراد به خاطر تهیه غیر بهداشتی و ناسالم بودن آن، از خوردن کالباس محروم شده اند. شما می توانید کالباس را به طور کاملا بهداشتی در منزل تهیه و آن را نوش جان نمایید.

    طرز تهیه کالباس با کیفیت در منزل فرصت مناسبی است تا همه اعضای خانواده از این محصول لذیذ در کمال اطمینان از نظر تهیه بهداشتی کالباس با مواد اولیه سالم، آن را استفاده و از خوردن کالباس لذت ببرند. کالباس را می توان با گوشت، مرغ و گوشت سایر پرندگان حلال گوشت، تهیه نمود.

    طرز تهیه کالباس خانگی

    کالباس با خیارشور و گوجه

    مواد لازم :

    مرغ چرخ شده : ۷۵۰ گرم

    تخم مرغ : ۲ عد

    پودر نشاسته : ۷ قاشق غذاخوری

    روغن: ۸ قاشق چایخوری

    پودر یخ : ۸ قاشق غذاخوری

    پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری

    شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری

    نمک : ۱ قاشق چایخوری

    پودر زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

    پودر تخم رازیانه : ۱/۲ قاشق چایخوری

    پودر تخم شنبلیله : ۱/۲ قاشق چایخوری

    فلفل ساه و فلفل قرمز : به مقدار لازم

    قارچ و هویج و زیتون : به مقدار لازم

    خلال پسته : به مقدار لازم

    آموزش تهیه کالباس

    طرز تهیه کالباس مرغ :

    سینه مرغ رابا گوشتکوب بکوبید یا می توانید آن را چرخ کرده و سپس داخل دستگاه میکسر بریزید. مخلوط آب و یخ را با میکسر زده و پودر یخ را تهیه کنید و همراه نمک به مرغ اضافه کرده و با میکسر مخلوط کرده تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها و روغن را در این مرحله اضافه کرده و هم بزنید. سپس ادویه ها شامل پودر نشاسته، پودر سیر، شکر، پودر زنجبیل، پودر تخم رازیانه، پودر تخم شنبلیله، و فلفل را به مواد افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید. مایه کالباس را روی یک سلفون تمیز و یا فویل آلومینیومی پهن کنید، سپس قارچ و هویج و زیتون را حلقه ای خرد کرده و همراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید.

    تهیه کالباس با مرغ

    سپس سلفون را محکم مانند شکلات بسته و آن را هواگیری کنید.

    کالباس کاملا بهداشتی

    آن را در قابلمه آب در حال جوش انداخته و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بماند.

    تهیه کالباس مرغ خانگی

    سپس کالباس را از آب جوش خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را داخل فریزر به مدت ۱۲ ساعت قرار دهید. بعد از ۱۲ ساعت، کالباس را به یخچال منتقل کرده و ۲۴ ساعت درون یخچال نگهداری نمایید، سپس کالباس آماده مصرف است.

    کالباس لذیذ و محبوبکالباس خوشمزه و خوش عطر

    طرز تهیه کالباس در منزل حدود یک ساعت زمان می برد. اما با توجه به این زمان کم، تهیه کالباس با کیفیت و سالم در منزل نسبت به کالباس های کارخانه ای ارزش آن را دارد که زمانی وقت گذاشت و این فراورده گوشتی پرطرفدار را برای اعضای خانواده خود، مخصوصا فرزندان دلبندتان، در منزل تهیه نمود.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :