دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

آموزش طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و نکات کلیدی

  • سمانه عقیقی
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
  • ۲

تهیه ترشی لبو با استفاده از لبوهای پرنگ بهتر است. برای زیباتر شدن این ترشی، لبو ها را بعد از پخته شده ورقه ورقه کنید و با قالب های زیبا لبو ها را برش بزنید. ماندگاری بیشتر ترشی لبو، با جوشاندن برش های لبو در سرکه، میسر خواهد شد.

فراگیری دستور ساخت ترشی لبو و استفاده از ترشی لبو در سفره ها در کنار غذاهای ایرانی رنگ و جلوه ای زیبا و خاص را از خود نمایان می کند. ترشی لبو نسبت به سایر ترشی های دیگر مقداری حساس تر است و شرایط نگهداری آن نیز مشکل است و حتما باید در ظرف شیشه ای دربسته و در یخچال نگهداری شود.

یکی از انواع ترشی های بسیار خوشمزه و محبوب ارسی لبو است که تمام فصل های سال می توانید آن را تهیه و در کنار غذا ها نوش جان کنید و به دلیل اینکه چغندر قرمز از خواص بسیار زیادی برای سلامت بدن برخوردار است به عنوان یکی از ترشی پرطرفدار به شما می رود

طرز تهیه ترشی لبو با طعم عالی

طرز تهیه ترشی لبو خانگی

مواد لازم برای تهیه ترشی لبو :

  • لبو : ۱ کیلوگرم
  • سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز : ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر در صورت تمایل : ۲ قاشق غذاخوری
  • دانه فلفل : ۵ عدد
  • رزماری : ۱ برگ
  • سرکه : ۲ لیوان
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی لبو پرخواص

دستور تهیه ترشی لبو :

 لبو ها را بادقت و با برس، با آب سرد بشویید تا گل و لای آن از بین برود. لبو ها را بدون اینکه سر و ته آن را ببرید با مقداری آب در قابلمه بر روری حرارت بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید تا لبو ها بپزند. لبوهای پخته شده را بگذارید کمی خنک شوند و آن ها را حلقه حلقه برش بزنید.

طرز تهیه ترشی لبو ورقه شده

با استفاده از قالب هاب دلخواه برای زیباتر شدن ترشی، لبوهای ورقه شده را قالب بزنید.

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

طرز تهیه ترشی لبو قالبی

طرز تهیه ترشی لبو رنگ صورتی

لبوهای قالب زده شده را در قابلمه به همراه سرکه بر روی حرارت بگذارید و به مدت ۲ دقیقه باید باهم بجوشند. در صورت تمایل می توانید شکر را نیز با لبو و سرکه در قابلمه بگذارید و بجوشانید. سپس بگذارید تا لبو و سرکه خنک شوند.

حالا یک برگ رزماری، سیاه دانه، تخم گشنیز،نمک، دانه فلفل را به لبو ها و سرکه اضافه نمایید و همه را با هم به آهستگی مخلوط کنید. ترشی را در یک شیشه مناسب بریزد و در یک جای خنک نگهداری کنید. ترشی لبو بعد از یک هفته آماده است که آن را باید در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی لبو پرطرفدار

در طرز تهیه ترشی لبو سعی کنید از لبوهای پر رنگ استفاده نمایید تا ترشی شما رنگ زیبایی داشته باشد. در صورتی که از لبوهای کمرنگ می خواهید استفاده نمایید یک یا دو لبوی پر رنگ رنده کنید تا ترشی لبوی شما خوشرنگ شود. اگر میخواهید ترشی شما ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما آن را به مدت یک تا دو دقیقه در سرکه بجوشانید.

آموزش تهیه ترشی لبو و هویج

ترسی لبو دارای انواع مختلفی است که می توان آن را به همراه هویج نیز تهیه کرد، در ادامه مطلب نحوه تهیه ترشی لبو و هویج را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم :

  • هویج متوسط : دو عدد
  • چغندر درشت : سه عدد
  • سرکه سفید : به مقدار لازم
  • گلپر : یک دوم قاشق غذا خوری
  • نمک : یک دوم قاشق غذا خوری

دستور تهیه ترشی لبو و هویج

نحوه تهیه :

در روش تهیه ترشی لبو و هویج، ابتدا لبو ها را شسته سپس با رنده درشت رنده نمایید و به همراه یک لیوان سرکه بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید چند جوش بزند سپس از روی حرارت بردارید.

حالا هویج ها را شسته، پوست کرده و با رنده درشت رنده نمایید سپس داخل ظرفی بریزید و مخلوط لبو و سرکه را به شکل گرم به آن بیافزایید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی لبو و هویج به ترشی، گلپر و نمک بیافزایید و اجازه دهید خنک شود سپس داخل ظرف مخصوص شیشه ای دردار بریزید.

در مرحله آخر روی ترشی را تا شیشه کاملا پر شود سرکه بریزید سپس درب ظرف را محکم کنید و چند روزی در دمای محیط قرار دهید سپس داخل یخچال نگهداری کنید.

آموزش تهیه ترشی لبو

نکات تکمیلی

۱. از اضافه کردن چاشنی در این ترشی خودداری نمایید زیرا، باعث از بین رفتن طعم ترشی می شود.

۲. در صورتی که تمایل دارید چاشنی تان طعم ملسی به خود بگیرد به سرکه مقداری شکر نیز بیافزایید.

۳. می توانید به جای هویج از سیب در این ترشی استفاده کنید.

امیدواریم به خوبی با نحوه تهیه ترشی لبو آشنا شده باشید به منظور آشنایی با طرز تهیه انواع ترشی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۲ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *