طرز تهیه آب زرشک طبیعی با زرشک کوهی یا زرک می باشد که با زرشک پلویی کاملا متفاوت است. آب زرشک خواص پاک کنندگی کلیه ها و خون را داراست و در درمان فشار خون بالا موثر و مفید است.

طرز تهیه آب زرشک طبیعی باید با مقداری حوصله و رعایت نکات مهم و تهیه زرشک مرغوب و مناسب این کار صورت گیرد. زرشک خواص بسیار زیادی دارد که در درمان بیماری های مختلف از جمله مشکلات خونی موثر است. زیاده روی در مصرف آب زرشک نیز ضرر و زیان دارد که به باید به اندازه مصرف شود.

طرز تهیه آب زرشک طبیعی

مواد لازم برای تهیه آب زرشک :

• زرشک کوهی یا زرک : ۷۰۰ گرم

• آب : یک لیتر یا ۴ پیمانه

طرز تهیه آب زرشک مقوی

روش اول برای طرز تهیه آب زرشک طبیعی :

• زرشک ها را کاملا تمیز با آب سرد شسته و در آبکش غیر فلزی بریزید. در قابلمه ای مناسب آب را بجوشانید سپس زرشک ها را درون آب جوش بریزید و حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید.

• بعد از ده دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محتویات قابلمه مقداری سرد و خنک شوند. سپس می توانید زرشک را درون آبکش غیر فلزی ریخته و زرشک ها را با دست بمالید تا کاملا آب زرشک از آن ها خارج شود و تفاله اش فقط باقی بماند.

• دقت نمایید که آب زرشک بدست آمده باید کاملا صاف و بدون تفاله باشد و آن را دورن بطری شیشه ای در بسته، در یخچال می توانید نگهداری کنید.

• آب زرشک که تهیه کردید غلیظ است و برای استفاده می توانید مقداری آب به آن اضافه کرده و سپس نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه آب زرشک طبیعی

روش دوم برای طرز تهیه آب زرشک طبیعی :

• زرشک ها را پس ار شست و شو با آب سرد و آبکش کردن آن، همراه آب سرد درون ظرفی غیر فلزی ریخته و به مدت ۲۴ ساعت همینطور بمانند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه میلک شیک خوشمزه و مقوی

• سپس آن ها را درون مخلوط کن ریخته و تفاله های زرشک را از آب زرشک جدا نمایید. آب زرشک آماده است و می توانید در بطری شیشه ای ریخته و آن را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه آب زرشک و خواص

نکات مهم در تهیه آب زرشک طبیعی :

⇐ طرز تهیه آب زرشک طبیعی مستلزم زرشک مرغوب و مخصوص این کار است. زرشکی که آب آن را تهیه می کنند زرشک کوهی یا زرک می باشد که با زرشک پلویی متفاوت است.

⇐ زرشک کوهی دارای هسته و دانه است و مزه ترشی دارد اما زرشک پلویی بی دانه و شیرین مزه است. زرشک کوهی نیز انواع رنگ های مختلفی مانند صورتی، ارغوانی، سیاه و زرد، دارند که هر کدام از این ها نیز طعم و خواص مختلفی دارند.

⇐ معمولا برای تهیه آب زرشک از نوع سیاه و صورتی و یا ارغوانی آن استفاده می کنند که خواص فوق العاده ای دارند.

طرز تهیه آب زرشک کوهی

در روش اول طرز تهیه آب زرشک نباید از همان ابتدا زرشک و آب را بر روی حرارت بگذارید چراکه باعث نفوذ تلخی دانه های زرشک به آب زرشک بدست آمده خواهند شد و مزه و رنگ آب زرشک را تغییر می دهند. اگر آب زرشک ترش بود می توانید مقداری نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود به آب زرشک اضافه کنید. برای مشاهده طرز تهیه سایر نوشیدنی ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

برچسب‌ها
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

طرز تهیه سرکه انگبین (شربت سکنجبین) با دستور تهیه اصلی

سرکه انگبین یا شربت سکنجبین از انواع نوشیدنی های خوش طعم و پرطرفدار ایرانی است که در طرز ت…