طرز تهیه مرغ شکم پر و موادی که با آن داخل شکم مرغ را پر می شود با سلیقه هر فرد کاملا متفاوت است. استفاده از رب انار و دانه های انار و انتخاب نوع آن با توجه به ذائقه خودتان آن طعم و مزه ای را که دوست دارید به مرغ شکم پر بدهید.

طرز تهیه مرغ شکم پر بریان کمی زمان بر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ است که خیلی از ایرانی ها طعم و مزه آن را در رستوران یا در منزل چشیده اند. در این دستورالعمل روشی را خواهید آموخت که مرغ شکم پر بسیار لطیف و لذیذ و مغز پخت خواهد شد و از خوردن آن حتما لذت خواهید برد.

طرز تهیه مرغ شکم پر بریـــــــان لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه مرغ شکم پر 1

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر :

مرغ سالم و متوسط : ۱ عدد

روغن : ۱/۳ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

نمک، فلفل، پودر خردل : هرکدام ۱ قاشق چایخوری

آلو خورشتی : ۱۵ عدد

گردوی خرد شده : ۱/۲ پیمانه

دانه انار : ۱/۲ پیمانه

جعفری و گشنیز : ۳۰۰ گرم

زرشک : ۳ قاشق غذاخوری

رب انار : ۵ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد

سیر : ۴ حبه

زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر 6

طرز تهیه مرغ شکم پر :

مرغ را شسته و درون شکم آن را خالی کنید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران را با روغن تفت داده و داخل و بیرون مرغ را با این مواد مزه دار کنید. اجازه دهید یک ساعت بماند. آلو ها و زرشک را شسته و در آب بخیسانید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید. پیاز و سیر رنده شده را تفت داده تا خوی سرخ و طلایی بشوند، سبزی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آلو و زرشک و گردوی خرد شده و دانه انار و رب انار را اضافه کرده و اجازه دهید آب مواد کشیده شود. سپس نمک و فلفل و ادویه را بیافزایید و همه را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه مرغ ترش لذیذ و نکاتی برای ایجاد طعم دلپذیر

طرز تهیه مرغ شکم پر 2

مرغ را روی سطح کار بگذارید و درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و قسمت زیر شکم مرغ را با خلال داندان فیکس کنید که باز نشود و پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید تا هنگام پخته شدن از هم باز نشود. فویل آلومینیومی را چرب کرده، مرغ شکم پر را روی آن گذاشته و خوب ببندید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و مرغ را داخل فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید پخته شود. بعد از ۲ ساعت مرغ را از فر خارج کرده و فویل را باز کنید. گریل را روشن کرده و مرغ را دوباره درون فر بگذارید تا برشته شود و سپس آن را سرو نمایید.

طرز تهیه مرغ شکم پر 5

در طرز تهیه مرغ شکم پر می توانید از گاز به جای فر استفاده کنید. در این صورت چند عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و کف قابلمه بچینید و مرغ را روی پشت بر روی پیازها بگذارید. مقداری آب روی روی مرغ ریخته و حرارت را کم کنید. بعد از یک یا دو ساعت که مرغ نیم پز شد با مقداری روغن، مرغ را سرخ کنید و مرغ شکم پر آماده سرو کردن می باشد، مرغ را تزیین و نوش جان کنید.

منبع : آرگا

بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

طرز تهیه خورش پرتقال بسیار خوشمزه برای خانواده های ایرانی

تهیه خورش پرتقال با مرغ می تواند طعم خاصی را که در تنوع غذایی خود جستجو می کنید برای شما ب…