آرگا
  • کد خبر: 13453
    تعداد بازدید : 5,278 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۲ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کاسترد دسر خوشمزه با ۳ روش متفاوت

    طرز تهیه کاسترد با 3 روش متفاوت کاسترد فوق العاده لذیذ انبه، کاسترد قالبی با سس شکلات، دسر خوشرنگ کاسترد میوه ای با توضیحات کامل در مورد هر کدام از دسرهای کاسترد، بسیار راحت و آسان قابل تهیه می باشد.

    طرز تهیه کاسترد به شیوه ها و روش های متنوع و متفاوتی ارایه می گردد که آن ها را با توجه به ذائقه و علاقه خود می توانید انتخاب و تهیه و نوش جان بفرمایید. انواع دسر کاسترد را معمولا سرد و خنک سرو می کنند که شما می توانید با سلیقه و ذائقه خود آن را گرم نوش جان فرمایید.

    طرز تهیه کاسترد با ۳ روش جدید و متفاوت

    با ۳ طرز تهیه کاسترد خوشمزه و لذیذ کاسترد انبه، کاسترد قالبی با سس شکلات و کاسترد میو های آشنا شوید و این دسر فوق العاده را در منزل خود تهیه و برای خانواده و دوستان خود سرو نمایید.

    • دسر خوشمزه کاسترد انبه :

    طرز تهیه کاسترد انبه

    مواد لازم :

    شیر : ۱ لیتر

    چوب دارچین : ۱ عدد

    شکر : ۱.۵ فنجان

    زرده تخم مرغ زده شده : ۳ عدد

    بادام زمینی خام : ۳/۴ فنجان

    انبه پوره شده : ۲ عدد

    بادام خام خرد شده : ۱/۸ فنجان

    دارچین : ۱/۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کاسترد انبه :

    شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت گذاشته تا بجوشد. سپس قابلمه را کنار گذشته تا شیر دارچین خنک شده و به دمای محیط برسد. دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گذاشته و شکر را بیافزایید و مدام آن را هم بزنید تا زمانی که مایه غلیظ گردد و به کاسترد روشنی تبدیل شود که حدود ۵ تا ۸ دقیقه زمان می برد. فابلمه را از زوی حرارت برداشته و زرده های تخم مرغ زده شده را به آن بیافزایید و کاملا مواد را با هم مخلوط کرده و دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. ۵ تا ۸ دقیقه به طور مداوم مخلوط را به طور مدادم هم بزنید تا مایه کاسترد غلیظی بدست آید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و پوره انبه را بیافزایید و مواد را با هم مخلوط نمایید. مواد را در یک ظرف مناسب سرو ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس کاسترد را با شکر، دارچین و بادام خرد شده تزیین و آن را سرو نمایید. این کاسترد را می توانید با توجه سلیقه و ذایقه خود گرم نیز سرو کنید.

     • کاسترد قالبی با سس شکلات :

    طرز تهیه کاسترد قالبی

    مواد لازم :

    شیر : ۱ لیتر

    شکر : ۱ پیمانه

    وانیل : مقدار کمی

    پودر کاسترد : ۶ قاشق غذاخوری

    کره : ۱ قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای تلخ : ۱۰۰ گرم

    روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری

    خامه : ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کاسترد قالبی با سس شکلات :

    شیر را در قابلمه ای مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید، پودر کاسترد و شکر را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کند. کره و وانیل را به مایه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. برای یکدست شدن مایه کاسترد از همزن برقی استفاده کنید و آن را هم بزنید. کاسترد آماده است می توانید آن را درون قالب موردنظر خود ریخته و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شود. برای تهیه سس شکلات خامه را در ظرفی مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید و مرتب آن را هم بزنید تا روان و گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد. خامه را از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده را به همراه روغن مایع به آن افزوده و مرتب هم بزنید تا یک سس رقیق به دست آید. کاسترد را از قالب جدا کرده و در ظرفی که می خواهید آن را سرو کنید گذاشته و با سس شکلات کاسترد را تزیین نمایید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پاناکوتا با دو روش تهیه پاناکوتا وانیلی و پاناکوتا قهوه

    • کاسترد میوه :

    طرز تهیه کاسترد میوه ای

    مواد لازم :

    پودر کاسترد : ۵۰ گرم

    شیر : ۷۵۰ میلی لیتر

    شکر : ۷۵ گرم

    میوه شامل موز، توت فرنگی، سیب، انگور، پرتقال، یا هر نوع میوه ای که دوست دارید.

    طرز تهیه کاسترد میوه :

    در یک قابلمه بزرگ ۳/۴ شیر که حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ میلی لیتر است را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید. در کاسه کوچکی باقی مانده شیر را ریخته و پودر کاسترد را به آن افزدوه و به خوبی باهم مخلوط کرده تا یکدست شود و در آن توده و گلوله ای وجود نداشته باشد و آن را کنار بگذارید. زمانی که شیر به اندازه کافی گرم شد، شکر را به آن اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بزنید. سپس حرارت را کم کرده و یا آن را از روی حرارت بردارید، مخلوط شیر و پودر کاسترد را به قابلمه اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید. دوباره قابلمه را روی حرارت گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا مایه کاسترد غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد سپس مایه کاسترد را درون یخچال به مدت ۵ تا ۶ ساعت گذاشته تا سرد و خنک شود. همه میوه ها را خرد کرده و در ظرفی که می خواهید کاسترد را سرو کنید بریزید، سپس مایه کاسترد را بر روی میوه ها بریزید و آن را سرو کنید.

    طرز تهیه کاسترد دسرمیوه ای

    در طرز تهیه کاسترد میوه، میوه ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو به مایه کاسترد اضافه کنید زیرا اگر زودتر اضافه کنید میوه ها در مایه کاسترد آب می اندازند و کاسترود بد فرم و آبکی می گردد. در همه ی کاستردها میزان شکر و شیرینی کاسترد را با توجه به ذائقه خود می توانید تغییر دهید. برای مشاهده سایر دسرهای خوشمزه و فوق العاده اینجا را کلیک نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما