آرگا
  • کد خبر: 13047
    تعداد بازدید : 985 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و ایده آل

    همبرگر خانگی با طعم ایده آل را با این دستور پخت کامل و جامع تجربه کنید. مواد لازم برای تهیه یک همبرگر خانگی فوق العاده و ایده آل شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه می باشد. برای بافت عالی، مواد همبرگر را یک ساعت در یخچال نگهداری کنید.

    همبرگر خانگی یکی از انواع فست فودهای محبوب و پرطرفدار است که لذت خوردن آن در جمع های دوستانه دو برابر می شود. اگر می خواهید بهترین و کامل ترین طرز تهیه برای پخت همبرگر خانگی ایده آل را داشته و از آن بهترین تجربه را داشته باشید، حتما این دستور پخت خوشمزه همبرگر را امتحان کنید.

    بهترین دستورالعمل همبرگر خانگی ایده آل و خوشمزه

    همبرگر خانگی خوشمزه

    مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی :

    ۱ – تخم مرغ : ۱ عدد

    ۲ – آرد سوخاری : به مقدار لازم

    ۳ – گوشت چرخ کرده ۲۰ درصد چربی : ۵۰۰ گرم

    ۴ – پیاز : ۱ عدد

    ۵ – سیر : ۲ حبه

    ۶ – نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

    همبرگر خانگی ایده آل

    طرز تهیه همبرگر خانگی :

    ۱ – در اولبن مرحله طرز تهیه همبرگر, گوشت چرخ کرده را در سطح صافی پهن کنید،

    ۲ – پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.

    ۳ – دو حبه سیر را نیز رنده کرده و همراه تخم مرغ، پیاز رنده شده، نمک و فلفل در مرکز گوشت چرخ کرده بریزید.

    ۴ – اطراف گوشت را بر روی مرکز آن جمع کرده و شروع به ورز دادن این مخلوط گوشت و سایر مواد کنید.

    ۵ – به ورز دادن ادامه دهید تا زمانی که احساس کردید مواد خوب با هم مخلوط و ترکیب شده اند.

    ۶ – حتما باید با دست این مواد را ورز دهید تا بافت بهتر و یکدستی به خود بگیرد.

    ۷ – بعد از اینکه خوب مواد با هم ترکیب شدند، مخلوط گوشت را پهن کرده و مقداری آرد سوخاری را روی آن بریزید و ورز دهید.

    ۸ – مقدار آرد را کم کم به مواد گوشتی اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید مواد همبرگر بافت نرم و آبدار و در عین حال، حالت خوبی دارد، و دیگر لازم آرد اضافه نکنید.

    ۹ – اگر مواد همبرگر شل و خوش فرم نبود می توانید مقدار کمی دیگر آرد سوخاری اضافه کنید. اگر آرد زیاد اضافه کنید همبرگر ما خشک خواهد شد.

    ۱۰ – مواد همبرگز آماده است، شما آن را باید در یک سطح صاف با ضخامت دلخواه پهن کرده و به اندازه و شکل های مختلف ( بهتر است قسمت ها به شکل دایره باشد) تقسم کنید.

    ۱۱ – همبرگر های برش زده شده را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند.

    ۱۲ – سپس همبرگر ها را درون ماهی تابه سرخ و یا روی کباب پز بر روی توری کباب کنید.

    همبرگر خانگی سالم

    برای سرو کردن همبرگر خانگی می توانید از پنیر پیتزا، کاهو، کلم، گوجه، خیارشور، نان باگت، سس کچاپ و … استفاده و نوش جان فرمایید. می توان مواد همبرگر را آماده کرده و درون فریزر منجمدشان کنید و در مواقعی که نیاز دارید آن ها از فریزر خارج کرده و کباب کرده و از آن ها استفاده نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما