آرگا
  • کد خبر: 12972
    تعداد بازدید : 1,314 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۲ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورشت ماست خوشمزه غذای محبوب اصفهان

    برای تهیه خورشت ماست به ماست چکیده بی نمک فراوان نیاز است. مواد لازم دیگر برای خورشت ماست گوشت گردن بدون استخوان یا گوشت مرغ، شکر، زرده تخم مرغ، آب، پیاز، گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران، زرشک، خلال پسته و خلال بادام می باشند. برای کوبیدن گوشت از گوشتکوب با جنس روی استفاده نکنید وگرنه باعث تیره و بدرنگ شدن گوشت می شود.

    خورشت ماست غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که مختص استان اصفهان و غذای محبوب آنان می باشد. خورشت ماست را یک دسر سرد می دانند که با پلو می توان آن را سرو کرد. این خورشت خوشمزه را هم می توان با گوشت گردن و هم با مرغ تهیه کرد که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

    طرز تهیه خورشت ماست خوشمزه اصفهانی

    خورشت ماست

    مواد لازم برای تهیه خورشت ماست :

    ۱ – گوشت گردن بدون استخوان : ۲۵۰ گرم

    ۲ – ماست چکیده بی نمک : ۲.۵ کیلوگرم

    ۳ – شکر : ۱ پیمانه

    ۴ – زرده تخم مرغ : ۲ عدد

    ۵ – آب : ۳ پیمانه

    ۶ – پیاز : ۱ عدد

    ۷ – گلاب : ۲ قاشق غذاخوری

    ۸ – زعفران ساییده شده : ۱ قاشق مرباخوری

    ۹ – زردچوبه : به مقدار لازم

    ۱۰ – خلال پسته و بادام و زرشک : به میزان لازم

    خورشت ماست خوشمزه

    طرز تهیه خورشت ماست :

    ۱ – گوشت را همراه پیاز و کمی زردچوبه و آب بگذارید بپزد. وقتی پخته شد آب گوشت را جدا کرده و گوشت را در یک ظرف تفلون خوب ورز دهید و آن را بکوبید.

    ۲ – در حالی که گوشت را ورز می دهید کم کم نصف استکان آب گوشت را نیز اضافه کنید تا گوشت به صورت خمیری یکنواخت و کش دار شود. ممکن است این کار نزدیک یک ساعت طول بکشد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه و خوش طعم

    ۳ – در حین ورز دادن گوشت باقی آب گوشت را اضافه نمایید تا خمیر گوشت سفید رنگ گردد.

    ۴ – زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را در ظرفی مناسب با هم خوب مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت بگذارید.

    ۵ – مواد را خوب به هم بزنید تا اینکه به جوش آید.

    ۶ – سپس گوشت گردن کوبیده شده را در ماهی تابه بریزید و مخلوط زرده تخم مرغ، ماست و شکر آماده شده را به آن اضافه کرده و همه را خوب با هم مخلوط کنید.

    ۷ – با انجام درست این مراحل باید مواد کاملا کش دار شوند. زعفران آب کرده و گلاب را نیز به مواد خورشت ماست اضافه کنید.

    ۸ – خورشت ماست را با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین نمایید.

    خورشت ماست اصفهان

    خورشت ماست سرد سرو می شود و  بهتر است آن را ۲۴ ساعت پیش از سرو کردن تهیه کنید و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. توجه کنید برای کوبیدن گوشت از گوشتکوب با جنس روی استفاده نکنید زیرا رنگ گوشت را تیره می کند. با این مواد لازم تعداد ۸ نفر می توانند از این خورشت استفاده کنند. و مدت زمان لازم نهیه خورشت ماست یک ساعت می باشد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :