دسته ها
سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه رولت کالباس لذیذ و پر طرفدار

  • سمانه عقیقی
  • ۵ تیر ۱۳۹۹
  • ۰

رولت کالباس به مواد اولیه برای داخل رولت که شامل کالیاس یا ژامبون ورقه شده، سس مایونز، جعفری ساطوری شده، خیارشور می باشد، و همینطور به مواد اولیه لازم برای تهیه خمیر کرپ یا نان رولت کالباس شامل آرد، نمک، تخم مرغ، شیر یا ماست رقیق نیاز دارد.

رولت کالباس، یک غذای فرنگی است که بسیار شیک و لذیذ و پرطرفدار است. همین طور که از نامش پیداست نام و همینطور ظاهری زیبا دارد که شخص میل و اشتیاق به خوردن آن پیدا می کند. طرز تهیه رول کالباس بسیار ساده است و وعده غذایی بسیار سبک برای عصرانه و یا شام محسوب می شود.

طرز تهیه رولت کالباس

رولت کالباس باکلاس

مواد لازم  :

  • کالباس یا ژامبون گوشت : ۸ ورق
  • خیارشور : ۲ عدد
  • سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه نان رولت یا کرپ :

  • آرد : ۳/۴ لیوان
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شیر یا ماست رقیق : ۱ لیوان
  • نمک : ۱/۳ قاشق چایخوری

رولت کالباس پر طرفدار

دستور پخت رولت کالباس :

  1. در اولین مرحله باید تخم مرغ ها را درون کاسه ای شکسته و بزنید، سپس شیر یا ماست رقیق را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  2. نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و سپس به تخم مرغ و شیر مخلوط کنید و همه مواد را با هم ، هم بزنید تا یکدست شود.
  3. یک ماهی تابه مستطیل شکل انتخاب کنید و مقدار کمی روغن با برس کف آن را چرب نمایید و ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.
  4. سپس مقداری از مواد کرپ را به صورت یک لایه نازک کف ماهی تابه بریزید. هنگامی که خودش را گرفت و یک طرف خمیر که پخته شد، خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
  5. نان رولت آماده است. آن را درون سینی هم اندازه اش بگذارید و به مدت ۵ دقیقه درون یخچال بگذارید تا خنک شود. با باقیمانده مایه خمیر نان رولت همینطور عمل کنید تا چندین ورقه نان داشته باشید.
  6. بعد از خنک شدن نان ها، از یخچال بیرون آورید حال در مرحله بعدی دستور پخت سس مایونز را بر روی نان پخش کرده و ورقه های کالباس را بر روی آن بچینید.
  7. خیار شورها نازک ورقه ورقه کرده و روی کالباس ها بچینید.
  8. جعفری خرد شده را نیز در آخرین لایه، بر روی همه مواد بریزید.
  9. خیلی آرام و با احتیاط، محکم نان را رول کنید. و رولت را برش زده و در یخچال به مدت ۲ ساعت بگذارید.
  10. بعد از ۲ ساعت می توانید رولت کالباس را تزیین کرده و سرو نمایید.

رولت کالباس ایده آل

پس از به اتمام رسیدن مراحل ساخت رولت کالباس، می توانید از ماست چکیده زده شده و فرم گرفته برای تزیین آن استفاده کنید که شبیه خامه به نظر می رسد و رول کالباس شما را مانند یک شیرینی رولت جلوه می دهد. با توجه به ذائقه خود رولت را با انواع سس ها و سبزیجات مانند کاهو و گوجه فرنگی تزیین و نوش جان فرمایید.

آموزش تهیه رولت مرغ

رولت دارای انواع مختلفی است که در ادامه مطلب به شما عزیزان نحوه تهیه رولت مرغ را آموزش خواهیم داد، بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم (برای چهار نفر) :

  • سینه مرغ : یک عدد
  • پیاز رنده شده : یک عدد درشت
  • هویج : دو عدد
  • روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری
  • آب لیمو : پنج لیوان
  • سبزی خرد شده : گشنیز، ترخون، شوید، ریحان و جعفری : شش قاشق غذا خوری
  • آب گوجه فرنگی : دو لیوان
  • دارچین : به مقدار لازم
  • نمک،زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز : به مقدار لازم

نحوه تهیه رولت مرغ

نحوه تهیه :

در روش تهیه رولت مرغ ابتدا سینه مرغ را با کمک کاردک از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین به دو تکه جدا نمایید سپس هر تکه را از وسط باز کنید ( تا به تکه های پهنی تبدیل شود).

  •  آرون گروپس

حالا فلفل ها، نمک، زردچوبه، پیاز، روغن زیتون و آب لیمو را با هم مخلوط کرده سپس تکه های مرغ را داخل آن قرار داده و اجازه دهید به مدت شش تا هفت ساعت تکه های مرغ مزه دار شده داخل یخچال استراحت کنند.

حالا هویج را به شکل درسته بخار پز یا آب پز کرده و گوشت را پس از زمان گفته شده از یخچال بیرون آورده و داخل یک سلفون قرار داده سپس با کمک گوشت کوب روی آن را بکوبید تا پهن تر و نازک تر شود.

حالا از داخل نایلکس بیرون آورده و کف سینی پهن نمایید سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین بر روی آن پاشیده و روی آن را یک لایه سبزی خرد شده و هویج قرار دهید.

در این مرحله از نحوه تهیه رولت مرغ حالا لبه گوشت را بر روی هم آورده و به منظور باز نشدن می توانید از نخ تمیز استفاده نمایید و داخل ظرف مورد نظر اجازه دهید با کمی نمک، زردچوبه و آب گوجه فرنگی بر روی حرارت ملایم بپزد

آموزش تهیه رولت مرغ

در مرحله آخر از نحوه تهیه رولت مرغ پس از اینکه رولت ها پخته شدند آن ها را داخل ظرف مناسب چیده و نخ آن ها را باز کنید پس از اینکه کمی خنک شد به اندازه دلخواه برش داده و داخل ظرف مناسب سرو بچینید، نوش جان.

امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید، به منظور آشنایی با نحوه تهیه انواع رولت می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *