آرگا
  • کد خبر: 12269
    تعداد بازدید : 917 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۸ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پیراشکی گوشت و نکات کلیدی طعم و مزه فوق العاده

    طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی نیازمند مواد اولیه گوشت چرخ شده، پیاز، تخم مرغ پخته، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، شیر، بکینگ پودر یا جوش شیرین، روغن مایع، آرد و ماست غلیظ می باشد. پیراشکی ها را حتما در روغن کنجد و یا روغن های مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید.

    طرز تهیه پیراشکی گوشت برای علاقه مندان و طرفداران انواع پیراشکی بسیار محبوب و دوست داشتنی است. پیراشکی گوشت طعم و مزه ای فوق العاده دارد که حتما باید خوردت آن را امتحان کنید. به خاطر ظاهر زیبا و لقمه ای آن کودکان نیز علاقه زیادی به خوردن پیراشکی دارند پس با رعایت نکاتی در تهیه پیراشکی گوشت، غذای سالمی برای عزیزانتان تهیه کنید.

    طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی

    طرز تهیه پیراشکی گوشت و سس

    مواد لازم خمیر پیراشکی :

    ۱ – تخم مرغ : ۲ عدد

    ۲ – روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری

    ۳ – ماست غلیظ : ۱/۲ لیوان

    ۴ – شیر : ۱/۲ لیوان

    ۵ – نمک : ۱ قاشق چایخوری

    ۶ – آرد : ۵۰۰ گرم

    ۷ – بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه خمیر پیراشکی :

    ۱ – تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، خوب به هم بزنید.

    ۲ – بکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کرده و مخلوط نمایید.

    ۳ – آرد را کم کم به این مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود . به دست نچسبد.

    ۴ – خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و خمیر را دو ساعت کنار بگذارید تا بماند.

    طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر

    مواد لازم پیراشکی گوشت :

    ۱ – تخم مرغ پخته : ۲ عدد

    ۲ – گوشت چرخ شده : ۳۵۰ گرم

    ۳ – پیاز : ۱ عدد

    ۴ – جعفری ریز شده : ۲ قاشق غذاخوری

    ۵ – رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری

    ۶ – نمک و فلفل : به مقدار لازم

    دستور پخت پیراشکی گوشت :

    ۱ – پیاز را خرد کرده و در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود بعد روغن را به آن اضافه کرده و سرخشان کنید .

    ۲ – گوشت و پیاز سرخ شده را باهم مخلوط کرده و مقداری آن ها تفت دهید.

    ۳ – پس از تغییر رنگ گوشت و سرخ شدنش، رب گوجه را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید تا بجوشد و آب آن به خورد گوشت رود سپس از روی حرارت بردارید.

    ۴ – تخم مرغ های آبپز و سفت شده را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خمیر پیراشکی و سه مدل پیچیدن خمیر پیراشکی جدید

    ۵ – جعغری خرد شده، نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به گوشت و تخم مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.

    ۶ – مقداری آرد بر روی تخته بپاشید و خمیر پیراشکی را خیلی نازک پهن و باز کنید و با دهانه ی لیوانی دایره هایی برش بزنید.

    ۷ – از مایه گوشت پیراشکی مقداری در وسط خمیر ریخته و دو طرف خمیر را به روی هم آورید و بهم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نگردد.

    ۸ – در ماهی تابه ای گود مقدار زیادی روغن ریخته و پیراشکی گوشت را در روغن بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند.

    ۹ – پیراشکی را در دیس چیده و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و سبزیجات آن را تزیین نمایید.

    طرز تهیه پیراشکی گوشت لذیذ

    در طرز تهیه پیراشکی گوشت به نکات زیر توجه کنید:

    • برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا هم پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و هم از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت دیدن زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است.

    • یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید.

    • از خمیرهای آماده نیز می توانید برای تهیه پیراشکی استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است.

    • زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد.

    • سرو کردن پیراشکی همراه سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود.

    • می توانید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخشان کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :