آرگا
  • کد خبر: 11957
    تعداد بازدید : 19,025 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پودینگ با دو روش تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موز

    طرز تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با مواد اولیه مشترک شیر، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ می باشد. علاوه بر این ها برای پودینگ شکلاتی: پودر کاکائو، وانیل، کره و آرد لازم است؛ و برای پودینگ موزی: خامه، موز، نمک و بیسکوییت خرد شده نیاز است.

    طرز تهیه پودینگ بسیار ساده است زیرا این دسر خوشمزه و با کلاس نیازی به فر ندارد. پودینگ را می توان در انواع مختلف تهیه کرد که در این مطلب دو نوع روش تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با روش تهیه مرحله به مرحله که آن را آسان کرده، آموزش داده شده است.

    دو طرز تهیه پودینگ شکلاتـــــــی و پودینگ مـــــــــوز

    ۱ – روش تهیه پودینگ شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ لذیذ

    مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی :

    ۱ – شیر : یک لیتر

    ۲ – زرده تخم مرغ : ۲ عدد

    ۳ – شکر : ۱ پیمانه

    ۴ – وانیل : نصف قاشق چایخوری

    ۵ – پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری

    ۶ – کره : ۱ قاشق غذاخوری

    ۷ – آرد : ۳ قاشق غذاخوری

    ۸ – نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه پودینگ شکلات

    دستور تهیه پودینگ شکلاتی :

    ۱ – در ظرفی مناسب که باید روی حرارت گذاشته شود مواد : شکر، وانیل، پودر کاکائو، آرد و نشاسته ذرت را ریخته و همه را با هم مخلوط نمایید.

    ۲ – سپس ۳ پیمانه شیر سرد را آهسته و به تدریج به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

    ۳ – بعد زرده تخم مرغ زده شده با یک لیوان شیر سرد، را هم به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.سپس ظرف را روی حرارت گذاشته و همینطور هم بزنید.

    ۴ – بعد از یکی دو جوش زدن کره را هم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس حرارت را خاموش نمایید.

    ۵ – بالافاصله مواد دسر پودینگ شکلاتی را درون ظرف های مورد نظر بریزید و ۲ ساعت دورن یخچال بگذارید و با سلیقه خود آن را تزئین نمایید.

    ——————————————————————————————————–

    ۲ – طرز تهیه پودینگ مـــــــوز :

    طرز تهیه پودینگ موزی

    مواد لازم برای تهیه پودینگ موز :

    ۱ – موز رسیده : ۴ عدد

    ۲ – زرده تخم مرغ : ۳ عدد

    ۳ – خامه : ۱/۳ پیمانه

    ۴ – شیر کم چرب : ۲ پیمانه

    ۵ – شکر : ۱/۳ پیمانه

    ۶ – نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری

    ۷ – نمک : به مقدار لازم

    ۸ – خامه زده شده : به مقدار لازم

    ۹ – بیسکویت خرد شده : به مقدار لازم

    طرز تهیه پودینگ موز و شکلات

    دستور تهیه پودینگ موز :

    ۱ – در ظرفی مناسب مانند پیرکس، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت، و مقداری نمک ریخته و با همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

    ۲ – قابلمه ای به طول ظرف پیرکس خود انتخاب کنید و درون آن مقداری آب به اندازه ۵ سانتی متر بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

    ۳ – ظرف پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده، مواد دسر را هم بزنید تا قوام بیاید و ده دقیقه پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.

    ۴ – موزها را به صورت ورقه های نازک حلقه کنید و میان ۶ کاسه تقریبا ده ساتی متری تقسیم کنید و یا در یک ظرف ۱.۵ لیتری این کار را بکنید.

    ۵ – مخلوط دسر پودینگ داغ را روی موز ها بریزید، روی دسر را صاف کرده و موزها را شناور کنید.

    ۶ – روی پودینگ موز را با یک نایلون بپوشانید و و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و با بیسکوییت و خامه آن را تزئین نمایید.

    در طرز تهیه پودینگ می توانید برای جلوگیری از بریده شدن پودینگ، مقداری از پودینگ داغ را همراه مقداری پودر ژلاتین و کره، را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و باقی پودینگ را به این مواد اضافه کنید. از رنگ های خوراکی مجاز نیز می توانید در تهیه پودینگ استفاده نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :