طرز تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با مواد اولیه مشترک شیر، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ می باشد. علاوه بر این ها برای پودینگ شکلاتی: پودر کاکائو، وانیل، کره و آرد لازم است؛ و برای پودینگ موزی: خامه، موز، نمک و بیسکوییت خرد شده نیاز است.

طرز تهیه پودینگ بسیار ساده است زیرا این دسر خوشمزه و با کلاس نیازی به فر ندارد. پودینگ را می توان در انواع مختلف تهیه کرد که در این مطلب دو نوع روش تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با روش تهیه مرحله به مرحله که آن را آسان کرده، آموزش داده شده است.

دو طرز تهیه پودینگ شکلاتـــــــی و پودینگ مـــــــــوز

۱ – روش تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ لذیذ

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی :

۱ – شیر : یک لیتر

۲ – زرده تخم مرغ : ۲ عدد

۳ – شکر : ۱ پیمانه

۴ – وانیل : نصف قاشق چایخوری

۵ – پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری

۶ – کره : ۱ قاشق غذاخوری

۷ – آرد : ۳ قاشق غذاخوری

۸ – نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ شکلات

دستور تهیه پودینگ شکلاتی :

۱ – در ظرفی مناسب که باید روی حرارت گذاشته شود مواد : شکر، وانیل، پودر کاکائو، آرد و نشاسته ذرت را ریخته و همه را با هم مخلوط نمایید.

۲ – سپس ۳ پیمانه شیر سرد را آهسته و به تدریج به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

۳ – بعد زرده تخم مرغ زده شده با یک لیوان شیر سرد، را هم به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.سپس ظرف را روی حرارت گذاشته و همینطور هم بزنید.

۴ – بعد از یکی دو جوش زدن کره را هم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس حرارت را خاموش نمایید.

۵ – بالافاصله مواد دسر پودینگ شکلاتی را درون ظرف های مورد نظر بریزید و ۲ ساعت دورن یخچال بگذارید و با سلیقه خود آن را تزئین نمایید.

——————————————————————————————————–

۲ – طرز تهیه پودینگ مـــــــوز :

طرز تهیه پودینگ موزی

مواد لازم برای تهیه پودینگ موز :

۱ – موز رسیده : ۴ عدد

۲ – زرده تخم مرغ : ۳ عدد

۳ – خامه : ۱/۳ پیمانه

۴ – شیر کم چرب : ۲ پیمانه

۵ – شکر : ۱/۳ پیمانه

۶ – نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری

۷ – نمک : به مقدار لازم

۸ – خامه زده شده : به مقدار لازم

۹ – بیسکویت خرد شده : به مقدار لازم

طرز تهیه پودینگ موز و شکلات

دستور تهیه پودینگ موز :

۱ – در ظرفی مناسب مانند پیرکس، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت، و مقداری نمک ریخته و با همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

۲ – قابلمه ای به طول ظرف پیرکس خود انتخاب کنید و درون آن مقداری آب به اندازه ۵ سانتی متر بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

۳ – ظرف پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده، مواد دسر را هم بزنید تا قوام بیاید و ده دقیقه پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.

۴ – موزها را به صورت ورقه های نازک حلقه کنید و میان ۶ کاسه تقریبا ده ساتی متری تقسیم کنید و یا در یک ظرف ۱.۵ لیتری این کار را بکنید.

۵ – مخلوط دسر پودینگ داغ را روی موز ها بریزید، روی دسر را صاف کرده و موزها را شناور کنید.

۶ – روی پودینگ موز را با یک نایلون بپوشانید و و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و با بیسکوییت و خامه آن را تزئین نمایید.

در طرز تهیه پودینگ می توانید برای جلوگیری از بریده شدن پودینگ، مقداری از پودینگ داغ را همراه مقداری پودر ژلاتین و کره، را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و باقی پودینگ را به این مواد اضافه کنید. از رنگ های خوراکی مجاز نیز می توانید در تهیه پودینگ استفاده نمایید.

بارگذاری بیشتر در آشپزی

یک دیدگاه

  1. نادیا

    آذر ۱۹, ۱۳۹۵ در ۱۰:۴۰ ب.ظ

    واقعا عالیه لذت بردم ازتون ممنونم
    منتظر دسرهای جدیدتون هستم

    پاسخ دادن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.