دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز درست کردن ترشی لیمو خانگی بسیار خوشمزه

  • شیما عنایتی
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
  • ۰

دراین مطلب با طرز تهیه ترشی لیمو در خدمت شما هستیم. این ترشی با انواع غذاها سرو می گردد و طعم فوق العاده ای دارد. این ترشی را می توان هم بدون افزودنی و هم با افزودنی هایی چون سیر، فلفل تند، زیره و … تهیه نمود.

طعم ترش لیموی تازه، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه شما می توانید لیموی تازه را برش داده و از آب آن در انواع غذاها و بر روی سفره ی خود از آن بهره ببرید، می توانید با درست کردن ترشی لیمو از ماندن و کهنه شدن لیموها در یخچال جلوگیری کرده و همیشه طعم تازه و ترش آن را در اختیار داشته باشید.

روش تهیه ی ترشی لیمو

معمولا ترشی ها، پای ثابت سفره های ماست، همچون ترشی مخلوط و ترشی لیته و… . ترشی لیمو دارای طعم ترش طبیعی و منحصر به فردی می باشد که درست کردن آن خالی از لطف نیست و از مزه ی ترش آن می توان به همراه انواع غذاها لذت برد. ترشی لیمو ترش در روش های متفاوتی که افزودنی های آن مانند سیر، فلفل تند، سیاه دانه، زیره و… با یکدیگر متفاوت اند، تهیه می گردد. با یکی از  روش های درست کردن ترشی لیمو که بیشتر در عربستان رایج می باشد، در خدمت شما هستیم.

مواد لازم:

  • لیموی تازه: ۵۰۰ گرم
  • فلفل تند قرمز: ۳ عدد
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی لیمو:

طرز تهیه ی ترشی لیمو ترش

در این ترشی برای اینکه تلخی لیموها کمی گرفته شود. بعد از شستن لیمو ها، آن ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید. بعد از آن لیمو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آن ها را جدا نمایید.

طرز تهیه ترشی لیمو

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

لیمو ترش را در ظرفی همراه با زردچوبه، فلفل قرمز و نمک مخلوط می نماییم و می گذاریم به مدت سه روز در دمای اتاق بماند، روی ظرف را با پارچه ای تمیز ببندید و هرچند وقت یک بار هم بزنید. بعد از این مدت لیمو ها آب می اندازند و آب غلیظی بدست می دهند، سپس مواد را درون ظرف شیشه ای مورد نظر خود بریزید و در آن را ببندید و بگذارید در جای گرم به مدت یک ماه تا ترشی لیمو برسد. اگر در یخچال قرار دهید، ترشی دیرتر می رسد. در طرز تهیه ترشی لیمو می توانید آب نصفی از لیموها را بگیرید و با بقیه لیموها و مواد دیگر مخلوط نماید.

  درست کردن ترشی با لیمو ترش

آموزش تهیه ترشی لیمو ترش هندی

ترشی لیمو هندی یکی دیگر از انواع ترشی های لیمو ترش می باشد که طعم متفاوتی دارد و می تواند مناسب بسیاری از ذائقه ها باشد. در ادامه این بخش قصد داریم شما همراهان عزیز را با نحوه تهیه این ترشی لیمو آشنا نماییم.

مواد لازم:

  • لیمو ترش پوست نازک: ۱.۵ کیلو
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر خردل: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل تند: ۴ عدد
  • روغن زیتون: ۱ پیمانه
  • نمک: ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه ماسالا: ۱ قاشق چایخوری
  • آب: ۳ لیتر

آموزش تهیه ترشی لیمو هندی

دستور تهیه:

در ابتدا لیموها را خوب بشویید و با پوست به ۴ قسمت برش بزنید و آن ها را درون قابلمه ای بریزید و  نصف پیمان آب به آن ها بیفزایید و قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا لیموها نرم گردند.

قابلمه را پس از نرم شدن لیموها از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

درون کاسه ای زردچوبه، نمک، پودر خردل، شکر، ادویه ماسالا و آب را کاملا با هم ترکیب کنید.

ظرف پیرکسی را برای تهیه ترشی لیمو در نظر بگیرید و برش های لیمو ترش را درون ظرف قرار دهید البته باید مابین لیموها از فلفل های تند برش خرده استفاده نمایید.

مخلوط آماده شده را درون ظرف و بر روی لیموها بریزید تا حدی که ۳/۴ حجم ظرف را پر نماید. سپس روغن زیتون را نیز روی آن ها بریزید.

درب ظرف را محکم ببندید و حداقل یک هفته آن را در بیرون یخچال نگهداری نمایید تا جابیفتد.

روش تهیه ترشی لیمو هندی

امیدوارم این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه نمایید تا لذت طعم غذاهای شما برای خانواده چندین برابر گردد. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ترشی کلیک نمایید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *